false
Kimbino
Kimbino
Logo Sligro
3/5

Sligro Bruxelles | Folder BLACK FRIDAY 2023

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Folders online (PDF) van de categorie Supermarkten

Winkels Sligro dichtbij Bruxelles

Filialen Supermarkten in de stad Bruxelles en omgeving

Meer folders uit de categorie

Sligro (METRO) in Bruxelles (België): Folder en aanbiedingen voor week 48

3/5
Actual brochure
Bekijk de huidige speciale aanbiedingen van Sligro in Bruxelles.
Bij Sligro vind je altijd een ruim assortiment aan goederen en dankzij hun regelmatige speciale aanbiedingen kun je ook wat geld besparen.

Sligro informeert u regelmatig over hun laatste kortingen via hun folders. De nieuwste folder van Sligro is zelfs vandaag nog te vinden en is geldig vanaf 02/11/2023 - 31/12/2023.
Naast Bruxelles zijn Sligro winkels ook te vinden in andere steden zoals Antwerpen, Brussel, Luik, Hasselt, Middelkerke en Sint-Katelijne-Waver en andere.

In het geval dat de Sligro winkel zich niet in uw regio bevindt, zie dan andere folders uit de categorie Supermarkten. Bedrijven die in dezelfde categorie vallen, zijn bijvoorbeeld Aldi, Carrefour, Carrefour market, Lidl, Delhaize, Albert Heijn, Cora, Trafic, Match Supermarché en Spar.
Als u meer informatie wilt over Sligro, ga dan naar hun webpagina sligro-m.be.

Black Friday

Black Friday-shopdag is hier en is ook aangekomen bij Sligro Bruxelles. Bekijk onze speciale aanbiedingen voor Black Friday 2023 in de nieuwe flyer Sligro bij Bruxelles! De nieuwste folder met de naam Metro folder Snack bar is geldig vanaf 02/11/2023 - 31/12/2023. Mis geen een van de geweldige Black Friday-kortingen bij Sligro. In de categorie Supermarkten vindt u ook vele andere folders voor Black Friday. Als je van tevoren kerstcadeaus gaat kopen en op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan alle promotionele folders van Black Friday en bespaar. Kimbino geeft je een overzicht van de beste kortingen op Black Friday.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Sligro

Meld aan en profiteer van de voordelen.