Kimbino
Kimbino

MATCH folder volgende week 19/06/2024 || Promo, Pub, Reclame

ADVERTENTIE
Match Supermarché
ADVERTENTIE

Match Supermarché folder volgende, deze week 24

Vind de beste match voor uw portemonnee met de Match folder

3/5
Actual brochure

Match Supermarché is een keten die aanwezig is in talrijke Europese landen zoals België, Noordoost-Frankrijk en Luxemburg. Opgericht in 1934 als een lokale supermarkt in België door de Louis Delhaize Groep, breidden Match Supermarché zich al snel uit over heel Europa. De Match folder wordt elke week gepubliceerd met de laagste prijzen voor het gemak van de klant. 

De Match folder bevat uitstekende aanbiedingen op een breed scala van artikelen zoals groenten, fruit, zuivelproducten, vleesproducten van de hoogste kwaliteit en zelfs een ruime selectie dranken. Zorg ervoor dat u de laatste Match folder doorneemt om optimaal te profiteren van de promoties die zij in petto hebben. 

U kunt hier naar de website van Match Supermarché gaan om de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt te vinden, en hun aanbiedingen te evalueren om het meeste uit uw portemonnee te halen. De aanbiedingen beginnen op 30/01/2024 en kunnen worden bekeken in Match Supermarché folder / publicité. Ook u kunt geld besparen door de dichtstbijzijnde Match Supermarché te bezoeken. Zorg ervoor dat u de wekelijkse Match reclamefolder bekijkt voor de beste aanbiedingen.

Winkel goed met de Match reclamefolder

Shop

De keten valt onder categorie Supermarkten en bedient de klanten al ongeveer 90 jaar met trots. Hoewel Match Supermarché is ontstaan in België, hebben ze zich verspreid over een groot aantal Europese landen, van Frankrijk tot Hongarije. Het is fascinerend om te weten dat de supermarktketen nu ongeveer 127 winkels heeft in België, 28 in Luxemburg en maar liefst 127 supermarkten in Noordoost-Frankrijk. 

Trouw blijvend aan hun streven om te groeien, heeft Match Supermarché zich uitgebreid naar de online wereld met een website die hun laatste nieuws en promoties beschikbaar maakt voor klanten. Een van de meest opvallende diensten van de keten zijn de seizoensgebonden recepten die zij aan hun klanten geven om hen te helpen maaltijden succesvol te plannen en uit te voeren. 

De wekelijkse nieuwsbrief is ook een van de instrumenten die de supermarktketen gebruikt om ervoor te zorgen dat klanten altijd op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en promoties. Klanten kunnen zich abonneren op de online krant om de laatste updates te ontvangen naast de Match folder Merksem. 

Trouwe klanten worden door Match Supermarché beloond via hun loyaliteitsprogramma. Het programma werkt wanneer klanten hun ‘€uroMatch-kaart' gebruiken om te winkelen en vervolgens '€uroMatch' kunnen verzamelen op de kaart die ze gebruiken. De verzamelde '€uroMatch' kan worden gebruikt om te betalen voor de dingen die u krijgt! Om alle andere voordelen van hun loyaliteitsprogramma te bekijken, en locaties van de keten zoals in Charleroi, Namen, Fleurus, Waremme, Aat en Hoei, kunt u hun officiële website supermarche-match.be (nl) bezoeken.
Voor een goed alternatief kunt u Aldi, Carrefour, Carrefour market, Lidl, Delhaize, Albert Heijn, Cora, Spar, Intermarché en BioPlanet bekijken.

Meer over Match Supermaché folder Merksem

Assortment

Het zal u misschien verbazen dat de Match Supermarché een grote verscheidenheid aan artikelen in hun winkels verkoopt. Naast de meest verse kruidenierswaren heeft de keten een uitstekende selectie eiwitten, brood, sterke drank en andere dranken.

Dankzij hun toewijding aan service heeft Match Supermarché een groot klantenbestand dat alleen al in Frankrijk vijf miljoen klanten telt, met meer dan 5.200 toegewijde werknemers. Volgens recente onderzoeken heeft ongeveer 85 procent van de klanten positief geantwoord op de vraag of zij Match Supermarché aan anderen zullen aanbevelen in plaats van andere supermarkten. 

Een ander voordeel van de Match folder Merksem is de grote hoeveelheid merken die onder hun verkrijgbaar zijn. Het is duidelijk dat de Match Supermarkt promotie flyers zoals Match Supermarché folder / publicité een geweldige manier zijn om geld te besparen.

Geniet van de fantastische Groene Match folder op Kimbino

Kimbino App

De Match Supermarché heeft zijn klantenkring in de loop der tijd alleen maar versterkt dankzij de talrijke merken die het bedrijf te bieden heeft. De merken zijn door het bedrijf ontworpen om te concurreren met de prijs en de kwaliteit van andere merken uit de voedings- en textielindustrie, dit is terug te zien in de groene Match folder op Kimbino. 


De Kimbino Kimbino.be is een uitstekende plaats om informatie in te winnen over de verschillende promoties en aanbiedingen die de folders op Kimbino bieden. Daarnaast kunt u ook nog de Kimbino Kimbino downloaden, om op de hoogte te blijven van de nieuwste folders.

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE