Voorbeeld van folder Folder van winkel ICI Paris XL geldig vanaf 18/06/2019
Voorbeeld van folder Folder van winkel ICI Paris XL geldig vanaf 12/06/2019
Voorbeeld van folder Folder van winkel ICI Paris XL geldig vanaf 13/05/2019

Bijna iedereen herkent ICI Paris XL. De winkel is één van de bekendste op de Belgische markt Bij ICI Paris XL, is het onmogelijk dat u niet vindt wat u zoekt. En u bespaart zelfs geld uit. Regelmatig nieuwe aanbiedingen, daar staat ICI Paris XL bekend om. hier kan je alvast de meest recente aanbiedingen vinden vanaf 01/07/2019.

ICI Paris XL heeft haar winkels in vele steden in België. Waar juist? Bijvoorbeeld in Bruxelles, Liège, Anvers, Gent, Hasselt, Bruges. Was u naar iets specifieks op zoek dat u niet vond op de website? Probeer dan eens op de officiële website van de winkel www.iciparisxl.be.

Vergeet gedrukte folders of magazines en gebruik de digitale versies. U kan de aanbiedingen van ICI Paris XL online bekijken wanneer u maar wil. Geen afval meer! De recente aanbiedingen van ICI Paris XL in de online versie raadplegen is zoveel meer ecologisch dan de gedrukte versie.We zijn daarom verrukt dat u de online versie verkiest.

Hoe besparen? Dankzij lagere prijzen!

Wilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen van ICI Paris XL? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of onze app Kimbino. Hiermee mist u geen enkele promotie van ICI Paris XL.