Kimbino
Kimbino

Folder Intermarché België vanaf 18/06/2024 || Deze en volgende week

ADVERTENTIE
Intermarché
ADVERTENTIE

Intermarché folder met alle promoties en reclame ONLINE

Vind als eerste de nieuwe Intermarché folder (deze en volgende week)

3/5
Actual brochure

De merknaam Intermarché verwijst naar een algemene commerciële Franse supermarkt die deel uitmaakt van de grote detailhandelsgroep "Les Mousquetaires", die in de jaren zestig is ontstaan. Deze keten staat bekend om het brede scala van zijn merken en producten die ook te vinden zijn in de Intermarché folder. Deze omvatten: 

  • Chabrior (het zijn voedingsmiddelen op basis van bloem, zoals koekjes, gebak en brood)
  • Look (dit zijn niet-alcoholische dranken)
  • Monique Ranou (dit is cateringvoeding)
  • Paturages (dit zijn zuivelproducten)

Aardappelen, rijst & pasta, vlees & vis, fruit & groenten, maaltijden, diepvriesproducten, brood, kaas, koekjes & chips, frisdranken, wijn & bier, en nog veel meer is te vinden in deze winkels. Naast hun merkproducten biedt Intermarché ook een ruim assortiment van merkproducten aan. Deze winkel bestaat uit zowel food als non-food producten. 

Er zijn verschillende producten bij Intermarché zoals elektronica, kantoorbenodigdheden, kruidenierswaren, elektronica, meubels en ook kleding. 

De laatste aanbiedingen en promoties kunt u bekijken in de Intermarché folder. De actuele folder Intermarché folder week 24 die online te bekijken is, vindt u hier en is geldig vanaf 11/06/2024

Intermarché Informatie

Shop

Jean-Pierre Le Roch is de oprichter en eerste voorzitter van de franchise. Hij was voorzitter tot 1994, toen hij werd vervangen door de groep "Les Mousquetaires," die was ontstaan uit de oprichting van andere merken.

Intermarché werd in 1969 opgericht als EX Offices de Distribution en veranderde in 1973 haar naam in Intermarché. Les Mousquetaires onthulden op 9 juni 2009 dat het merk Intermarché zou worden uitgebreid naar al hun filialen, met uitzondering van Netto. De achteruitgang van Intermarché concentreert zich nu zowel op de verkoopvloer als op het trefpunt.

Sinds 1991 exploiteert Les Mousquetaires Intermarché-winkels in België in Luik, Charleroi, Nijvel, Gosselies, Gilly en Anderlues, Libanon (onder de naam "metro"), Egypte en Portugal, alsook in Polen en Servië, Bosnië-Herzegovina, en Roemenië.

ITM Intermarché en de Casino Group hebben op 8 oktober 2014 een overeenkomst aangekondigd om hun inkoopkracht te bundelen ten opzichte van Franse leveranciers. Met een marktaandeel van 25,8% maakt dit partnerschap deze twee bedrijven tot de eerste detailhandel inkopers van het land.

Intermarché online kan worden bezocht door te klikken op intermarche.be (nl, fr).
Bent u op zoek naar artikelen maar kunt u dit niet vinden bij Intermarché? Bekijk dan uit de categorie Supermarkten de volgende winkels op onze website, namelijk Aldi, Carrefour, Carrefour market, Lidl, Delhaize, Albert Heijn, Cora, Match Supermarché, Spar en BioPlanet.

Sortiment van Intermarché

Assortment

In de dépliant of op Intermarché online, vindt u de beste sales. Houd deze reclame in de gaten, want ze verschijnen wekelijks. Intermarché heeft een officiële website waar alle kortingen en promoties te vinden zijn. Het bedrijf heeft ook een flyer beleid waarop alle beloningen en kortingen staan vermeld.

Er worden op Intermarché online ook wedstrijden gehouden waarbij mensen spannende prijzen en beloningen winnen. Ze bieden ook een klantenkaart waarmee u exclusieve kortingsacties kunt krijgen. U kunt uw klantenkaart gebruiken in elk van hun winkels en genieten van de voordelen. Houd altijd een oogje op de website zodat u goed op de hoogte bent van alle komende producten en kortingen. Intermarché probeert altijd vooruitstrevend te blijven met de laagste prijzen in vergelijking met de concurrent.

Neem voor de beste prijzen gerust een kijkje in Intermarché folder week 24 of neem contact op met de klantenservice via e-mail, een simpel telefoontje, of de interface van de website.

 

Bij Kimbino zit u goed voor de groene Intermarché folder

Kimbino App

Bij Kimbino bieden wij u de groene Intermarché folder die simpelweg online te bekijken is, deze folder bevat promotie voor vlees & vis, groente & fruit, dranken, thee & koffie en nog veel meer voor een heerlijke maaltijd. 

Kimbino vertoont alle folders online waardoor geen papier meer gebruikt hoeft te worden en groen bezig zijn, opweg naar een groenere aarde. De Intermarché folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

 
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE