Kimbino
Kimbino

GAMMA folder deze week vanaf 19/06/2024 || Catalogus, Reclame

ADVERTENTIE
GAMMA
ADVERTENTIE

GAMMA folder volgende, deze week 25

Boordevol Gamma korting, altijd te vinden in de nieuwe brochure

3/5
Actual brochure

Gamma is een in Nederland gevestigde detailhandelsketen in ijzerwaren. De keten exploiteert meer dan 200 winkels in Nederland en België. Gamma is eigendom van de Nederlandse franchise maatschappij Intergamma, die ook eigenaar is van Karwei, een bouwmarktketen. 

Gamma België heeft een uitgebreid assortiment met auto- en fietsaccessoires, diverse soorten behang, bouwmaterialen, deuren, ramen, trappen, elektromaterialen en accessoires, handwerk-, tuin- en professioneel gereedschap, veiligheidsuitrusting, kampeeruitrusting, diverse houtmaterialen en accessoires, constructiebouten, scharnieren, sloten, katrollen, kettingen, spijkers, schroeven, accessoires voor meubelmontage, badkamer bouw- en inrichtingsmaterialen, verf, verlichtingsarmaturen, tuinmeubelen, en nog veel meer. 

U kunt al deze producten hier in de online catalogus van de winkel bekijken. GAMMA folder is de huidige Gamma folder en kan hier worden bekeken vanaf 19/06/2024. De winkel heeft ook een tuinmagazine met een catalogus van alle tuinartikelen en accessoires die worden aangeboden.

Geschiedenis van Gamma België

Shop

Gamma werd in 1971 in Nederland opgericht en heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in Leusden. De GAMMA groeide in de daaropvolgende jaren en overwon concurrenten zoals Wirichs (een Duits bouwbedrijf) om, naar eigen zeggen, de marktleider in Nederland te worden. Het eigendom van verschillende Gamma-winkels is in de loop der jaren in andere handen overgegaan. Zo was in 1996 de Van Neerbos Groep eigenaar van 33 Gamma bouwmarkten. Momenteel beschikt de keten over winkels gevestigd in onder andere Antwerpen, Hasselt, Charleroi, Brugge, Genk en Gent

U kunt bij de Gamma een persoonlijke winkel afspraak maken of gebruik maken van de 'click and collect' optie om te winkelen via de webshop. Voor click and collect bestelt u een artikel met de tag 'click and collect' en betaalt u via het internet. Daarna ontvangt u een e-mail waarin uw bestelling wordt bevestigd, een ontvangstbewijs wordt verstrekt en wordt aangegeven wanneer u de bestelling kunt afhalen. 

De online winkel van Gamma België biedt nog diverse andere diensten, zoals doe-het-zelf-advies voor al uw thuis projecten en een uitstekende klantenservice. Kijk op gamma.be (nl, fr) voor meer gedetailleerde informatie.

Mocht de Gamma folder niet kunnen helpen met uw klusproject, neem dan is een kijkje bij andere ketens van de categorie Wonen, tuincentrum van bijvoorbeeld Trafic, IKEA, Action, Leen Bakker, AVA, Brico, Hubo, Brico Plan-it, Aveve en Casa.

Sortiment van de Gamma

Assortment

Als het aankomt op het besparen van geld voor de klant, blijft Gamma altijd de concurrentie voor. De Gamma folder staat vol aantrekkelijke aanbiedingen en promoties, om nog maar te zwijgen van hun uiterst betaalbare prijzen zonder Gamma korting. 

Er zijn momenteel kortingen tot 30% op diverse artikelen zoals laminaat, PVC, parket, alle hogedrukreinigers, accuboormachines, verven, houtbeitsen, hang-, vloer- en tafellampen, blokhutten en houten overkappingen, en Gamma gordijnen op maat. U krijgt zelfs 5 euro korting op uw volgende aankoop van 25 euro of meer als u zich aanmeldt voor de Gamma nieuwsbrief. 

Gamma België biedt ook een 'Altijd lage prijs' op meer dan duizend artikelen, variërend van boormachines, zagen en tafels, multi gereedschappen, schuurmachines, schoonmaakmachines, grasmaaiers, slijpmachines, heteluchtpistolen en compressoren. U krijgt ook een gratis artikel of een cashback beloning bij aankoop van geselecteerde producten van bepaalde merken zoals Black and Decker en Flexa paints. Het enige wat u hoeft te doen is klikken op uw aankoop logo, kies het product, registreer de aankoop, en claim uw giveaway of cashback gift, deze aanbiedingen zijn zeer concurrerend.

Als u meer informatie wenst over producten of diensten met Gamma korting, ontdek dan GAMMA folder. De Gamma folder nieuw biedt altijd de laagste prijzen voor uw huishoudproducten.

Bekijk als eerste de nieuwste groene Gamma folder op Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino kunt u altijd gegarandeerd de nieuwste brochure vinden, waaronder gereedschap, behang, elektra, hout, ijzerwaren, sanitair en allerlei benodigdheden voor uw klus project. 

Kimbino vertoont alle folders online waardoor geen papier meer gebruikt hoeft te worden en groen bezig zijn, opweg naar een groenere aarde. De Gamma folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE