Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

HUBO Folder Belgie | 24/07/2024 | deze, vorige week

ADVERTENTIE
Hubo

Hubo folder deze week 30

Hubo België voor al uw DIY producten

3.5/5
Actual brochure

Hubo Retailers is een in België gevestigde winkel die doe-het-zelf (DIY) producten verkoopt. Als doe-het-zelver heeft u gereedschap nodig om te werken. Hubo België biedt verschillende gereedschappen aan om u te helpen bij projecten, van boormachines en schroevendraaiers, schroeven, naaimachines, en gereedschappen die nodig zijn voor het lassen en smelten. Dit gereedschap omvat ook tuingereedschap, opberg gereedschap, schildersgereedschap, gereedschap dat veiligheid en bescherming biedt, zoals kniebeschermers, handschoenen, veiligheidshelmen, en nog meer, allemaal terug te vinden in de Hubo folder.

Verlichtingsarmaturen en armaturen zijn ook te koop zowel in onze winkels als op de website. Deze variëren van binnen- en buitenverlichting, feestverlichting, lampen, spots en TL-verlichting. Hout en schrijnwerk zoals deuren en ramen, het renoveren van uw trap is ook een optie voor u, naast het kindveilig maken van ruimtes in en buiten uw huis.

Hubo België biedt ook verschillende soorten meubels voor installatie als interieur en exterieur decor. Sommige huishoudelijke goederen die beschikbaar zijn, zijn verschillende kasten en rekken, vuilnisbakken, wasmachines, spiegels, keukenapparatuur, elektrische apparaten, verf en stoelen, om er maar een paar te noemen. De voorraad is niet beperkt tot huishoudelijke artikelen, maar kan ook bestaan uit fietsen, auto's, aanhangwagens, en gereedschappen die nodig zijn om alle genoemde artikelen schoon te maken en te onderhouden. Hubo folder is de huidige online flyer en kan hier bekeken worden vanaf 17/07/2024.

Informatie over Hubo België

Shop

Hubo is opgericht in 1969 als onderdeel van de Nederlandse Houthandel Utrecht Bedrijfsorganisatie (HUBO), waarvan de eerste vestiging in 1972 in België werd geopend. Vanaf 2020 zijn er 150 Hubo België filialenin het land. Men moet Hubo België niet verwarren met Hubo Nederland, want het zijn twee verschillende organisaties. Hubo België beschikt over winkels in Antwerpen, Knokke-Heist, Brugge, Aalst, Seraing en Binche.

Voor 1992 was een Nederlandse holding eigenaar van 28 filialen van Hubo. Toen een management trio deze winkels in Nederlands bezit overnam, werd Hubo Retailers 100% Belgisch bezit. In 2013 bezat Hubo België bijna 130 winkels die langs belangrijke toegangswegen naar plaatsen lagen en waar 2.000 werknemers werkten. Het volledige verhaal is gedocumenteerd op www.hubo.be (nl, fr).

Winkelen in het comfort van uw eigen huis is gemakkelijker gemaakt met hun website. Er is personeel voorzien om alle klanten op de site te helpen en alle vragen te beantwoorden die ze in hun fysieke winkel zouden stellen.

De overnames van Bricomarché, Selfmade, Superbois en Super Do-it, en Aster-X in respectievelijk 2002, 2003, 2004, en 2009 hebben een grote rol gespeeld in de groei van Hubo Belgium. Door deze mijlpaal is het sinds 2006 lid van Bricoalliance, een internationale inkoopgroep. Desondanks is bijna de helft van de winkels in handen van onafhankelijke franchisenemers.

Als de Hubo folder niet aan uw behoeften kan voldoen neem dan een kijkje bij de categorie Wonen, tuincentrum met bijvoorbeeld ketens zoals Trafic, IKEA, Action, Leen Bakker, AVA, GAMMA, Brico, Brico Plan-it, Aveve en Casa voor een goed alternatief.

Hubo's sortiment

Assortment

Hun winkels en website hebben altijd aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor hun klanten, zoals 25% korting op de Levis Ambiance muurverf op de mengmachine, kruiwagens die verkocht worden met 28% korting, TL-armaturen met 46% korting, rookmelders met 55% korting en nog zoveel meer. 

Hun aanbiedingen en promoties veranderen meestal regelmatig, dus schrijf u in op hun nieuwsbrief, die naar uw e-mail wordt gestuurd telkens als er nieuwe aanbiedingen en promoties zijn, het is de beste optie zijn om geld te besparen.

Zoek online naar de aanbiedingen van Hubo Belgium sites, en misschien vindt u er wel een voor u. Het beste is dat er bijna altijd een deal voor u is. Bezwijk niet voor compromissen; verken Hubo folder om te krijgen wat u nodig hebt. 

De groenste Hubo folder vindt u altijd op Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino kunt u altijd gegarandeerd de nieuwste Hubo folder vinden, met acties op gereedschap, bouwmaterialen, elektra, hout, ijzerwaren, sanitair en allerlei benodigdheden voor uw klus project in huis en tuin. 

Kimbino streeft ernaar om de diensten zo groen mogelijk te leveren en dus geen gebruik te maken van papier. De Hubo folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Populaire producten

Kussen
Stopcontact
Box
Spiegel
Lamp
Kast
Grasmaaier
Schep
Trimmer
Mes
Kan
Ledlamp

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE