Kimbino
Kimbino

Folder BRICO promo 12/06/2024 || Catalogus deze week België

ADVERTENTIE
Brico
ADVERTENTIE

Brico folder volgende, deze week 24

Bespaar veel met de Brico folder

3/5
Actual brochure

Brico is een van de grootste doe-het-zelf (DIY) bouwmarkten in België. Deze bedrijfsketen heeft zichzelf gevestigd als de eerste in de handel van doe-het-zelf ijzerwaren en geassorteerde diensten. Opgericht in 1973, heeft de Brico keten deel uitgemaakt van de GIB Group tot 2002, toen het werd gekocht door het Nederlandse Vendex, ook bekend als Maxeda. Wekelijks verschijnt de Brico folder, waarin klanten worden geprikkeld met de ongelooflijk lage prijzen. 

De Brico folder bevat een groot scala aan producten die door de bedrijfsketen worden verkocht. De producten omvatten artikelen zoals verf, loungesets, tuinmeubelen, hogedrukreinigers en zelfs een reeks barbecue producten. Er zijn ook artikelen verkrijgbaar om uw badkamer op te frissen en te vernieuwen, zoals nieuwe kranen, enzovoort. 

Om meer te weten te komen over wat Brico online te bieden heeft, kunt u hier bezoeken. De website bevat meer informatie over het soort kortingen dat ze hebben vanaf 12/06/2024. Veel klanten vinden de Brico folder een handig hulpmiddel bij het maken van verstandige uitgaven. Om het meeste uit uw geld te halen, kunt u de wekelijkse Brico folder bekijken.

Informatie over Brico online

Shop

De Brico keten weet al meer dan 40 jaar klanten te verleiden en heeft een solide klantenbasis opgebouwd dankzij de goede verstandhouding met zijn klanten. Brico, dat onder de categorie Wonen, tuincentrum valt, onderscheidt zich door zijn unieke concept om producten te verkopen die door de klanten zelf worden samengesteld. 

De naam "Brico" komt van het Franse woord "bricoler" dat "doe-het-zelf" betekent. Brico is dus een passende naam voor een winkel die voornamelijk handelt in een reeks artikelen die mensen zelf in elkaar kunnen zetten. Er zijn winkels aanbieders die vergelijkbaar zijn met Brico zoals Trafic, IKEA, Action, Leen Bakker, AVA, GAMMA, Hubo, Brico Plan-it, Aveve en Casa, maar Brico staat bekend om zijn lage prijzen en grote mogelijkheden tot personalisatie. 

Brico winkels bieden een breed scala aan diensten voor hun klanten. Ze moedigen klanten aan om contact met hen op te nemen voor het huren of vervangen van gereedschap, tot het leren van essentiële doe-het-zelf vaardigheden in hun talrijke workshops. Mensen die meer begeleiding nodig hebben met betrekking tot hun persoonlijke projecten kunnen een 25 minuten durende persoonlijke afspraak maken met een adviseur. De adviseur kan al uw vragen beantwoorden en tips geven om u te helpen het juiste gereedschap en materiaal te vinden. 

Hoewel Brico in 1973 begon als een enkele winkel in Schoten, breidde het bedrijf zich uiteindelijk uit tot ruim 140 winkels verspreid over België. De kleinere Brico winkels zijn onder andere Brico Wondelgem, Brico Oostakker, Brico Wilrijk, Brico Merksem en Brico Korbeek, en andere plaatsen zoals Antwerpen, Brussel, Gent, Charleroi, Anderlecht en Liège. De kleinere winkels zijn in staat om klanten te voorzien van basisproducten die gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. Om meer te weten te komen over Brico en wat zij te bieden hebben, kunt u een bezoek brengen op brico.be (nl)

Assortimenten van Brico online

Assortment

Brico heeft een goede klantenkring dankzij haar sterke beleid inzake het onderhouden van klantenrelaties. Er zijn velen die niet in staat zijn om dingen voor hun huis en tuin te kopen als gevolg van de hoge prijzen. Met Brico kunnen mensen alle producten kopen die ze nodig hebben om hun woonruimtes te renoveren volgens hun persoonlijke smaak. 

De Brico folder en nieuwsbrieven zijn uitstekende faciliteiten van het bedrijf die ervoor zorgen dat klanten op de hoogte zijn van nieuws en spannende kortingen die in de winkels worden aangeboden. De nieuwste Brico folder is een van de beste manieren om te zien wat het bedrijf te bieden heeft aan nieuwe klanten. 

Groene Brico folder op Kimbino

Kimbino App

Als het op merken aankomt, richt de Brico Supermarktketen zich erop de klanten het beste te bieden. De Brico keten creëerde haar twee belangrijkste merken Stop en Bricobi in de jaren 1980. Deze merken veranderden van naam hoewel hun uitvoerende functie dezelfde bleef. Deze merken verschijnen met aanbiedingen in de groene Brico folder op Kimbino.

Het kan voorkomen dat deze keten niet voldoet aan uw behoeften, ga dan gerust naar onze Kimbino.be om al onze folders te bekijken. U kunt ook onze Kimbino downloaden waardoor u meerdere mogelijkheden hebt om onze groene folders te bekijken, u hoeft dus geen papieren folders meer aan huis te laten bezorgen!

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE