Kimbino
Kimbino

Media Markt folder 19/05 - 02/06, volgende week

ADVERTENTIE
Media Markt
ADVERTENTIE

Media Markt folder volgende, deze week 24

MediaMarkt BE biedt altijd nieuwste elektronica prijzen

3/5
Actual brochure

MediaMarkt is een multinationale keten van elektronicawinkels, gevestigd in Duitsland. Het bedrijf heeft meer dan 100 winkels in heel Europa. Naast de winkelketens van Saturn vormt het bedrijf de Media-Saturn holding die eigendom is van het detailhandelsbedrijf CECONOMY. 

Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 800 winkels met een verkoopoppervlakte van 8000 m2 in 13 landen over de hele wereld. MediaMarkt is onbetwistbaar de nummer één in de detailhandel voor consumentenelektronica. 

De afgelopen veertig jaar stond het bedrijf synoniem voor innovatie, compromisloze klantenservice en een uitgebreid aanbod van after-sales diensten aan klanten. 

De productportefeuille van het bedrijf is behoorlijk indrukwekkend. Het omvat alles van een gewone flatscreen-tv tot smartphones en actiecamera's. U kunt artikelen krijgen zo klein als een koffiezetapparaat en zo groot als een spelconsole. MediaMarkt biedt meer dan 45000 artikelen aan in zowel de fysieke winkel als de geïntegreerde online winkel met de vertoonde MediaMarkt folders. 

Het bedrijf biedt producten aan tegen eerlijke en betrouwbare prijzen op zowel het online als het offline platform. De winkel werkt als een magneet voor tech-savvy klanten. Zo presenteren vele grote fabrikanten uit de hele wereld hun nieuwste producten bij Media Markt.

De actuele catalogus Media Markt folder kan op onze website bekeken worden. De geldigheidsperiode van de MediaMarkt folders is vanaf volgende week.

MediaMarkt BE Informatie

Shop

MediaMarkt werd opgericht door vier ondernemers, Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals en Helga Kellerhals. De eerste opening van MediaMarkt vond plaats op 24 november 1979, in München. Tegen het jaar 1985 had MediaMarkt meer dan tien Electronica & computers. 

In 1988 verwierf Kaufhof Warenhaus AG een meerderheidsbelang van bijna 54% in het bedrijf. In 1989 begon de expansie van het bedrijf ook in andere landen. In 1990 nam Media Markt ook de winkelketen Saturn over. 

In 1996 fuseerden Kaufhof holding, Metro Cash & Carry, Deutsche SB-Kauf AG en het Duitse warenhuis AG en vormden zij de onderneming Metro AG. Sinds de fusie worden MediaMarkt en Saturn als twee onafhankelijke merken beheerd, maar zij blijven deel uitmaken van een centraal gecontroleerd concern.

Sinds 2017 is Media-Saturn holding, die bestaat uit MediaMarkt en Saturn keten, eigendom van en wordt geëxploiteerd door het bedrijf Economy, dat is ontstaan na de splitsing van de Metro Group. Wat de werking betreft, volgt Media Markt een innovatieve aanpak en koppelt het zijn online winkel aan fysieke winkels. Momenteel beschikt de MediaMarkt BE over bekende filialen zoals MediaMarkt Wilrijk en MediaMarkt Oostakker, naast andere locaties zoals Antwerpen, Brussel, Mons, Liège, Brugge en Gent.

Gedetailleerde informatie over Media Markt vindt u op mediamarkt.be (nl). Is deze keten niks voor u? Hier vindt u soortgelijke winkels uit de categorie Electronica & computers. Neem een kijkje op onze website bij Krëfel, Fnac, Eldi, Vanden Borre, Base, Coolblue en Electro Depot.

Assortiment van de MediaMarkt BE

Assortment

De keten biedt alle elektronische consumentengoederen aan tegen zeer scherpe prijzen, ook zijn er speciale aanbiedingen zoals MediaMarkt Black Friday. De mega-aanbiedingen van het bedrijf worden regelmatig bijgewerkt op de website. De levering van de producten verloopt volgens verschillende processen, afhankelijk van de voorkeur van de klant. De keten blijft altijd vooruitstrevend om de beste gepersonaliseerde acties aan u aan te bieden. 

U kunt uw producten online bestellen en laten bezorgen, maar u kunt ook online bestellen en het product bij uw lokale winkel afhalen. Alle producten worden aangeboden tegen een onvergelijkbaar lage prijs. Deals en kortingen vallen ook onder de sectie van de 24-uurs deal. Allerlei deals zijn terug te vinden in de Media Markt folder.

Bekijk als eerste de nieuwste groene MediaMarkt folders op Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino kunt u altijd gegarandeerd de nieuwste MediaMarkt folders vinden met acties voor computer hardware, accessoires, witgoed, televisies en nog veel meer voordelige elektronica. 

Kimbino vertoont alle folders online waardoor geen papier meer gebruikt hoeft te worden en we zeer groen bewust bezig zijn, opweg naar een groenere aarde. De MediaMarkt folders en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Electronica & computers