Letáky AVA čoskoro k dispozícii. Prihlás sa a buď informovaný

Er zijn er maar enkele die niet bekend zijn met de winkel AVA. Het is één van de bekendste op de Belgische markt. Bij AVA, is het onmogelijk dat u niet vindt wat u zoekt. En u bespaart zelfs geld uit.

Wilt u gaan winkelen in AVA, dan kan u de winkels vinden in de volgende steden: Anvers, Bruxelles, Charleroi, Alost, Audenarde, Braine-l'Alleud. Slaagde u er niet in te vinden waar u naar op zoek was? Bezoek dan de officiële website van de winkel www.ava.be, en bekijk het volledige gamma.

Vergeet gedrukte folders of magazines en gebruik de digitale versies. U kan de aanbiedingen van AVA online bekijken wanneer u maar wil. Geen afval meer! Goed dat u online zoekt naar de laatste aanbiedingen van AVA en u hiermee bijdraagt tot de verbetering van het milieu.

Besparen door te winkelen is nooit makkelijker geweest.

Aanbiedingen bijhouden van AVA lijkt tijdsrovend en intensief. Maar niets is minder waar. Pak het slim aan en schrijf u in op onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino. Op deze manier mist u geen enkele aanbieding van AVA, en u bespaart veel tijd.