Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

AVA folder vanaf donderdag 18/07, volgende week

ADVERTENTIE
AVA

AVA folder volgende, deze week 30

Koop beter met AVA online

3/5
Actual brochure

De AVA-winkelketen is een van de grootste supermarktketens in België en Luxemburg. Ze werd in 1956 als een piepklein winkeltje in de Brederodestraat in Antwerpen opgericht door Armand Van Weddingen. Van Weddingen was algemeen bekend als 'Armand van Antwerpen', vandaar dat de winkel naar de initialen 'AVA' werd genoemd. In het driemaandelijks tijdschrift AVA worden de laagste prijzen van de keten bekendgemaakt. 

In het AVA kwartaalblad vindt u het grote assortiment producten dat de winkels aanbieden. Te koop zijn onder meer school- en kantoorartikelen, feestartikelen, huishoudelijke artikelen, keukenartikelen, en nog veel meer. Door u in te schrijven voor de laatste nieuwsbrief kunt u ervoor zorgen dat u altijd op de hoogte blijft van de aanbiedingen en kortingen die door de AVA-winkels worden aangeboden. 

Als u meer wilt weten over de details van andere promoties en kortingen in de AVA folder vanaf 08/05/2024, kunt u hier bekijken. Blijf op de hoogte van de laatste acties door de AVA folder te bekijken. Hiermee kunt u veel geld besparen door de beste aanbiedingen te vinden. Klanten vinden het bemoedigend dat de AVA-winkel ook een geweldige bezorgservice biedt. 

Informatie over AVA online

Shop

Onder de categorie Wonen, tuincentrum valt de winkelketen AVA, die al meer dan 60 jaar met trots klanten bedient. De kleine winkel die aanvankelijk in Antwerpen werd geopend, groeide onder de hoede van Henri en Yvonne van Weddingen, en later in de bekwame handen van hun zoon Eric. Het AVA-netwerk groeide uit tot uiteindelijk 50 winkels in Luxemburg en België en ongeveer 550 werknemers. Bovendien breidde het ook de export uit naar een 7-tal landen wereldwijd, waaronder Nederland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. 

Aan het begin van de 21e eeuw heeft de keten zijn website ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van hun AVA online diensten. Het bedrijf is ook actief op verschillende social media sites zoals Instagram, Facebook, en Pinterest. 

Zoals eerder vermeld, hebben de AVA-winkels hun klanten een grote verscheidenheid aan producten te bieden. De seizoensgebonden promoties die zij aanbieden zijn het best te zien op hun website in de sectie 'Ontdek alles'. Klanten kunnen kiezen wat ze willen kopen en het dan toevoegen aan het winkelwagentje op de website. Vaste klanten hebben hun persoonlijke AGM die hen toegang geeft tot een persoonlijke shopper, diverse cadeaubonnen, en nog veel meer. 

AVA-winkels bieden klanten ook de mogelijkheid hun bestellingen te volgen en ontevreden klanten hun bestelling te retourneren. Voor nog meer gemak voor de klant zijn de AVA-winkelmedewerkers beschikbaar voor AVA online chat, en reageren ze ijverig op e-mails van klanten om problemen van het publiek aan te pakken. Er is ook een hulplijn die werkt van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. 

AVA winkels zijn aanwezig in grote steden in België, zoals Antwerpen, Sint-Niklaas, Geel, Mons, Messancy en Brussel. Een goed alternatief zijn bijvoorbeeld winkels zoals Trafic, IKEA, Action, Leen Bakker, GAMMA, Brico, Hubo, Brico Plan-it, Aveve en Casa, maar de keten staat bekend als de winkel die betrouwbare artikelen aanbieden tegen redelijke prijzen. Om meer informatie over de keten te ontdekken kunt u AVA online bezoeken via hun ava.be (nl)

Assortimenten van AVA-winkelketen

Assortment

Met meer dan 5.000 professionele shoppers in de loop der jaren is de AVA-winkelketen een grote naam in de detailhandel. De producten die zij aanbieden, onderscheiden zich van hun concurrenten door de milieuvriendelijke opties die beschikbaar zijn. 

Om te profiteren van de laagste prijzen, kunt u een kijkje nemen in de AVA folder om het meeste uit uw budget te halen. 

De groene AVA folder simpelweg bekijken via Kimbino

Kimbino App

De AVA Smart Shelf, AVA Smooth Shop en AVA Analytics helpen kopers bij het maken van aankoopbeslissingen, gepromoot via hun reguliere AVA folder en kortingsflyers die vertoont zijn op Kimbino. De AVA-keten heeft zijn eigen merk geïntroduceerd als de makers van ongeveer 650 producten, voornamelijk levensmiddelen. De AVA Super Bakkerij en Banketbakkerij verkoopt een verscheidenheid aan verse artikelen tegen lage prijzen voor diegenen die zowel van zoet als van hartig voedsel houden. Mis deze prachtige producten dus niet in de groene AVA folder op Kimbino.

Op onze Kimbino.be kunt u gemakkelijk alle folders bekijken om bij meerdere winkels een hoop te besparen. Ook bieden wij u de Kimbino die u kunt downloaden waardoor u zelfs geen computer meer nodig hebt. Maak gebruik van het gemak en overzichtelijkheid van Kimbino! 

ADVERTENTIE

Populaire producten

La
Servet
Bord
Schaal
Bol

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE