Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Action folder volgende week België 17/07/2024, nieuwe

ADVERTENTIE
Action

Action België

De beste acties voor al uw huishoud producten met de Action weekactie

3/5
Actual brochure

Action is een Nederlandse internationale discount winkelketen die eigendom is van en wordt geëxploiteerd door het Britse private-equity fonds 3i. Met meer dan 1000 winkels en 38000 werknemers wordt Action beschouwd als een van de grootste discountwinkels, met de wekelijkse Action folder voor de nieuwste prijzen.

Action winkels zijn actief in zeven grote landen zoals Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Luxemburg, Polen en de Tsjechische Republiek.

De winkel biedt goedkope non-food artikelen aan, alsmede bepaalde levensmiddelen met een lange houdbaarheid. De verrassing is een belangrijk aspect van de producten en aanbiedingen die door Action stores worden aangeboden. Meer dan 60% van het assortiment van Action is variabel, en het blijft veranderen. Wekelijks worden er meer dan 150 nieuwe producten en categorieën toegevoegd. De actuele Action folder week 28 kunt u hier hier bekijken. De geldigheidsduur van de Action folder is vanaf 10/07/2024.

Action België informatie

Shop

De bedrijfsactiviteit is gestart in het jaar 1993 in de vorm van een kleine winkel in Enkhuizen. Het winkeltje werd gestart door Gerard Deen en Rob Wagemaker. Later kwam daar ook Boris Deen bij. In 1993 kwamen er ook vestigingen in Noord-Holland bij. In het jaar 1994 werd de keten uitgebreid naar nog 5 andere locaties. In 2002 had het bedrijf meer dan 94 winkels. In het jaar 2013 had het bedrijf een omzet van meer dan een miljard euro, en dat was meer dan de omzet van 2012, die 873 miljoen euro bedroeg. 

Volgens het laatste rapport heeft Action meer dan 1500 winkels die verspreid zijn over zeven verschillende landen. De Action winkel begon ook zijn eerste deuren in de Tsjechische Republiek in augustus 2020. Op die manier breidt het bedrijf zijn activiteiten uit tot 8 landen.

Vanuit logistiek oogpunt werkt Action als een supermarktketen en beschikt het over eigen distributiecentra. In 2003 werd ook een distributiecentrum gebouwd in Noord-Holland. 

De Action België winkels zijn gericht op het bieden van 100% klanttevredenheid. Ze richten zich dus op het aangenaam en comfortabel maken van de reis van de klant. De gebouwen van de winkels zijn groot, en de meeste winkels hebben parkeergelegenheid. De Action België gelooft niet in agressieve reclame. In plaats daarvan spreken de producten en de prijzen voor zich.

De Action is in alle grote steden te vinden, waaronder Charleroi, Anderlecht, Antwerpen, La Louvière, Aalst en Seraing. Meer informatie over de keten en de Action folder kunt u vinden op action.com. Voor soortgelijke winkels uit de categorie Wonen, tuincentrum, bekijk dan Trafic, IKEA, Leen Bakker, AVA, GAMMA, Brico, Hubo, Brico Plan-it, Aveve en Casa.

Sortiment van Action

Assortment

De winkel biedt meer dan 6000 verschillende artikelen aan, elke week worden er 150 nieuwe producten aan de winkel toegevoegd. De Action-winkel verkoopt A-merk- en huismerk producten die uw leven gemakkelijker, beter en leuker kunnen maken. Het bedrijf biedt producten aan die een meerwaarde aan uw leven kunnen geven. 

Alle producten die door Action België worden aangeboden zijn in verhouding met de concurrent minder duur. Maar ze doen geen concessies aan de kwaliteit van het product. Kwaliteit, duurzaamheid en transparantie zijn de drie pijlers waarop het bedrijf is gebaseerd. 

De prijzen van alle producten die worden aangeboden bij Action winkels zijn zeer concurrerend en betaalbaar. De nieuwsberichten die op de website worden gepubliceerd kunnen u de laatste informatie geven over de opgenomen producten en de aangeboden kortingen. De website komt ook met een wekelijkse aanbieding die u in staat stelt om huishoudproducten te kopen tegen zeer lage prijs.

Seizoensgebonden kortingen voor festivals zoals Kerstmis zijn een andere specialiteit van Action online. Als u geen informatie kunt vinden over de producten of aanbiedingen, kunt u Action folder week 28 controleren, of u kunt contact opnemen met de klantenservice op de Action shop online om meer details te krijgen. Ook is het mogelijk om te wachten op de Action folder volgende week België om als eerste te genieten van de nieuwe prijzen.

Kimbino is de beste optie voor lage prijzen en de groenste Action folder

Kimbino App

Op Kimbino kunt u gemakkelijk op de hoogte blijven van de beste deals voor de Action met onder andere deals voor huishoudproducten, multigrill, meubelen en nog veel meer om te voorzien van alle benodigdheden in uw huis met de hulp van Kimbino.

Kimbino staat garant voor het gemak om al uw folders online te bekijken waardoor we een hoop papier besparen en weer een steentje bijdragen aan een betere wereld. De Action folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Populaire producten

Pizza
Gin
Chips
Toner
Blender
Douche
Crème
La
Blush
Gel
NOS

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE