Folders Spar spoedig beschikbaar. Aanmelden en informatie ontvangen

Bijna iedereen herkent Spar. De winkel is één van de bekendste op de Belgische markt Dankzij het brede aanbod van Spar en de scherpe prijzen kan u er bijna alles vinden.

Twijfelt u nog waar te gaan winkelen? Spar winkels zijn te vinden in steden zoals Hasselt, Gent, Louvain, Bilzen, Genk, Heusden-Zolder. Slaagde u er niet in te vinden waar u naar op zoek was? Bezoek dan de officiële website van de winkel www.spar.be, en bekijk het volledige gamma.

Vergeet gedrukte folders. Vanaf nu bekijkt u de laatste aanbiedingen van Spar gewoon online. De recente aanbiedingen van Spar in de online versie raadplegen is zoveel meer ecologisch dan de gedrukte versie.We zijn daarom verrukt dat u de online versie verkiest.

Nu is het makkelijk om geld te besparen met het winkelen.

Is het moeilijk om geen enkele aanbieding te missen van Spar wanneer u dagelijks moet gaan werken en zorgen voor uw familie? Doe het dan anders, schrijf u in op onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino. Op deze manier bent u zeker dat u op de hoogte blijft van alle aanbiedingen van Spar.