Folders JBC spoedig beschikbaar. Aanmelden en informatie ontvangen

Bijna iedereen herkent JBC. De winkel is één van de bekendste op de Belgische markt JBC biedt alles wat u maar kan wensen. En belangrijk: aan mooie prijzen!

Weet u niet welke JBC winkel het dichtstbij is, probeer dan deze Bruxelles, Charleroi, Liège, Alost, Anvers, Bruges. Slaagde u er niet in te vinden waar u naar op zoek was? Bezoek dan de officiële website van de winkel www.jbc.be, en bekijk het volledige gamma.

Vergeet gedrukte folders en een volle brievenbus. Gebruik online folders waar de meest recente aanbiedingen van JBC altijd beschikbaar zijn waar u ook bent. De bescherming van het milieu is vandaag de dag belangrijk. Daarom zijn we verheugd te zien dat u de recente aanbiedingen van JBC online bekijkt en niet via de geprinte folder. Vele bomen worden zo gespaard. En dat is lang niet alles!

Wilt u geld besparen? Probeer dan producten te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs, op lange termijn loont het heel erg.

Nooit was het makkelijker om de meest recente aanbiedingen van JBC te volgen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is zich inschrijven op de nieuwsbrief of onze app Kimbino te downloaden. Hiermee mist u nooit meer een aanbieding van JBC.