Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE
Logo JBC
3/5

JBC folder 25/05 - 25/06, volgende week

ADVERTENTIE
JBC

JBC folder volgende, deze week 22

Koop beter met JBC online

3/5
Actual brochure

De JBC-winkelketen is een van de meest prominente Belgische kledingketens. De winkel werd in 1945 opgericht als een klein winkeltje in het Limburgse Schulen door de beroemde wielrenner Jean-Baptiste Claes. De winkel werd genoemd naar zijn initialen 'JBC'. De populariteit van JBC kan worden afgemeten aan het tijdschrift dat wordt uitgegeven met de nieuwste artikelen en de laagste prijzen die de winkels aanbieden. 

In het JBC magazine vindt u de grote keuze aan kledingartikelen die de winkels aanbieden. De kledingartikelen die te koop zijn, staan bekend om hun stijlvolle ontwerpen en duurzame productie. Door u in te schrijven voor de laatste nieuwsbrief kunt u ervoor zorgen dat u altijd op de hoogte blijft van het aanbod en de kortingen van de JBC-winkels.  

Als u meer wilt weten over de details van andere promoties en kortingen vanaf 25/05/2024, kunt u de website van de JBC-winkel hier bezoeken. Als u op de hoogte blijft van het laatste nieuws door de JBC folder / publicité te bekijken, kunt u veel geld besparen door u te helpen de beste aanbiedingen te vinden. Klanten vinden het bemoedigend dat de JBC-winkel ook een geweldige bezorgservice biedt voor JBC online shoppen.

Informatie over JBC online

Shop

Onder de paraplu van Kleding, Schoenen & Sport valt de winkelketen JBC, die al meer dan 35 jaar met trots klanten bedient. De eerste winkel in Limburg was een kleintje, maar het bedrijf groeide onder de hoede van Claes, en later zijn kinderen. Dankzij hun harde werk kon het JBC-netwerk groeien en uiteindelijk zo'n 185 winkels over de hele wereld tellen, met ongeveer 120 winkels in België en Luxemburg. Volgens de laatste statistieken heeft het bedrijf in totaal ongeveer 1600 werknemers in dienst, die zich inzetten om de klanten de beste zorg te bieden.

Aan het begin van de 21e eeuw heeft JBC haar website ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan hun JBC online diensten. Het bedrijf is ook actief op diverse sociale mediasites zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. 

De JBC online shop heeft de klanten een grote verscheidenheid aan kledingstukken te bieden. De keten stelt mensen in staat modieuze kleding te kopen voor alle leeftijden en geslachten. Of u nu op zoek bent naar stoere kleding voor buiten, of elegante kleding voor binnen, JBC heeft iets voor u. Door u aan te melden bij de JBC Familie, kunt u ook het laatste nieuws, collecties en promoties ontvangen. De mid-season sale is een van de meest verwachte evenementen vanwege de lage prijzen. Bovendien kunnen klanten ook profiteren van de beschikbare personalisatiemogelijkheden, zodat ze elke kleding die ze dragen echt hun eigen kunnen maken. 

Voor nog meer gemak voor de klant zijn de medewerkers van JBC-winkels beschikbaar voor live chat en reageren ze ijverig op e-mails en WhatsApp-berichten van klanten om problemen van het publiek aan te pakken zoals JBC retour. 

JBC-winkels zijn aanwezig in grote steden in België en Luxemburg, zoals JBC Korbeek lo en JBC Balen en Brugge, Antwerpen, Charleroi, Liège, Aalst en Verviers. Een goed alternatief is bijvoorbeeld H&M, Zara, Decathlon, Zeeman, Paprika, Bol, Zalando, Intersport, Bel&Bo en Damart, maar JBC staat bekend als de winkels die betrouwbare artikelen aanbieden tegen redelijke prijzen. Om meer informatie over de kledingketen te ontdekken, kunt u hun jbc.be (nl) bezoeken als u bij JBC online shoppen gaat. 

Assortiment voor JBC online shoppen

Assortment

Met duizenden vaste klanten in de loop der jaren is de JBC-winkelketen een grote naam in de detailhandel. De producten die zij te bieden hebben onderscheiden zich van hun concurrenten door de milieuvriendelijke opties die beschikbaar zijn. De duurzaamheid van het bedrijf is duidelijk, aangezien het deel uitmaakt van de Fair Wear Foundation. 

Om toegang te krijgen tot de laagste prijzen, kunnen mensen kijken door de JBC folder / publicité om het meeste uit hun budget te halen. 

Geniet van de groene JBC online folder bij Kimbino

Kimbino App

Verschillende JBC-merken zoals Mayerline, JBC Karen Damen en JBC de Mol helpen kopers bij het nemen van koopbeslissingen, gepromoot via hun periodieke folders en korting folder te vinden op Kimbino. Via onze Kimbino.be kunt u producten bekijken via de verschillende filters, om uw benodigdheden te vinden

De Kimbino vergemakkelijkt  het bekijken van een groot assortiment van kledingartikelen en accessoires voor alle soorten mensen, simpelweg via uw telefoon. 

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Kleding, Schoenen & Sport