Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE
Logo H&M
3/5

H&M folder 08/04 - 14/04, volgende week

H&M folder volgende, deze week 15

Profiteer van de beste aanbiedingen bij H&M online

3/5
Actual brochure

H&M (Hennes & Mauritz AB.) werd in 1947 in het Zweedse Vasteras opgericht door Erling Persson. Het Zweedse bedrijf werd uiteindelijk een grote naam in de detailhandel over de hele wereld. Met het winnen van de World's Best Multinational Workplaces Award in het jaar 2015, heeft de H&M Groep zich weten te onderscheiden in zijn geweldige retail organisatie en service. 

H&M is een plek waar klanten allerlei mode- en design producten en -diensten kunnen kopen. H&M staat bekend om de verkoop van fast-fashion kleding voor mannen, vrouwen tieners, jongvolwassenen en H en M kids. H&M verkoopt ook meubels en decoratieve artikelen om het leven binnenshuis te verbeteren. Met de hulp van regelmatige reclamefolders en H&M online updates over verschillende promoties, kunnen klanten kopen wat ze willen terwijl ze binnen hun budget blijven. 

Om alles te zien wat de keten te bieden heeft vanaf volgende week voor wanneer u H&M winkelen gaat, bezoekt u gewoon hun website op onze website . De recente H&M folder is een uitstekende manier om uzelf vertrouwd te maken met spannende aanbiedingen en promoties die u kunnen helpen geld te besparen. Het is fantastisch om te weten dat de bezorgservice van de keten een van de beste is en H&M online klanten worden bedient in meer dan 33 landen over de hele wereld.   

Enige informatie over Hennes en Maurits België

Shop

H&M begon als een enkele kledingzaak in Zweden, genaamd 'Hennes'. Deze winkel kreeg veel lof toegezwaaid voor zijn vrouwelijke kledinglijn, wat de verdere uitbreiding inspireerde. H&M groeide al snel uit tot een reus in de detailhandel, met een enorm klantenbestand over de hele wereld. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 5000 winkels, met meer dan 126.000 toegewijde werknemers. 

De keten valt onder de categorie Kleding, Schoenen & Sport en is nationaal en internationaal geprezen om zijn diverse design opties en kwaliteitsproducten. Naast de website kunnen H&M-diensten en -producten ook worden gebruikt via hun app, waarmee klanten thuis kunnen winkelen.  

Het beroemde H&M-motto is 'Mode en kwaliteit voor de beste prijs', wat de toewijding van het bedrijf aan openbare dienstverlening onderstreept. Wie graag in een fysieke H&M-winkel wil kopen, kan op H&M online op zoek gaan naar de dichtstbijzijnde winkel. Het is leuk om te horen dat er H&M-winkels zijn in steden in België, zoals H&M Meir en Antwerpen, Brussel, Liège, Gent, Hasselt en Kortrijk

Voor meer informatie als u H&M online shoppen wilt, kunt u altijd hun website bezoeken op hm.com (BE, nl) om meer te weten te komen over de ongelooflijke aanbiedingen die ze hebben. Voor een goed alternatief neem dan een kijkje bij Zara, JBC, Decathlon, Zeeman, Paprika, Bol, Zalando, Intersport, Bel&Bo en Damart.

Hennes en Maurits België Assortiment

Assortment

Omdat ze de nadruk leggen op klanttevredenheid, geven veel mensen de voorkeur aan H&M. Als u geen tijd heeft om naar een H&M-vestiging te gaan, kunt u met de H&M online bezorgservice van de H&M-franchise veel makkelijker winkelen. Doordat ze snel aan huis kunnen leveren, zijn hun producten toegankelijk voor het grote publiek. Klanten kunnen profiteren van de gratis standaard bezorgservice van H&M, waarmee hun bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen wordt bezorgd.

Zoals eerder vermeld, heeft H&M veel producten te koop, vooral van een groot aantal merken. Om meer te weten te komen over hun promoties, aanbiedingen en H&M online diensten is het een goed idee om de huidige H&M folder tebezoeken voor de eerstvolgende keer dat u bij H&M winkelen gaat.

Bekijk als eerste de groene folder tijdens H&M online shoppen met Kimbino

Kimbino App

De H&M-Groep is enorm succesvol dankzij de manier waarop haar merken de klanten geweldige faciliteiten en producten van uitstekende kwaliteit bieden. De H&M-merken zijn ontworpen met het oog op klanttevredenheid, zoals te zien in de groene folders op Kimbino. 

Bekende H&M-merken zijn ARKET, H&M Homes, Monki, COS, & Other Stories, Weekday, en nog veel meer. Deze merken bieden een breed scala aan diensten op het gebied van mode en design. Lees meer over de merken van de H&M Group op hun website.

De Kimbino.be biedt een hoop verschillende folders en is gewijd aan het beschermen van het milieu, terwijl wij ook onze folder diensten bieden aan u via onze Kimbino

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Kleding, Schoenen & Sport

Zoeken
Kimbino
Logo H&M

Meld aan en profiteer van de voordelen.