Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Bol folder 17/07 - 17/08, volgende week

ADVERTENTIE
Bol

Bol folder volgende, deze week 29

Profiteer van geweldige kortingen met Bol.com aanbiedingen

3/5
Actual brochure

De Bol-keten is een van de meest aanzienlijke namen in de online detailhandel in Nederland. De webwinkel werd in 1999 opgericht door de Duitse multinational "Bertelsmann", ook bekend onder de naam "Bertelsmann Online", van de moedermaatschappij Ahold Delhaize. Sindsdien heeft de webwinkel uitstekende diensten geleverd, waaronder promotiefolders, waarmee klanten de kans krijgen om van geweldige Bol België kortingscode te profiteren. 

In de reclamefolder van Bol vindt u meer dan 23 miljoen non-food artikelen, variërend van sieraden, horloges, elektronica, tuinartikelen, babyproducten en zelfs doe-het-zelf producten. De reclamefolders helpen u op de hoogte te blijven van de nieuwste promoties en Bol.com aanbiedingen die het bedrijf te bieden heeft. 

U kunt naar de website van Bol hier gaan om alle Bol.com aanbiedingen te bekijken die zij vanaf 17/07/2024 voor u klaar hebben staan. Zodra u weet welke aanbiedingen er zijn, kunt u uw aankoop plannen om er zeker van te zijn dat u het meeste uit uw geld haalt. Het bedrijf biedt ook hulp in de vorm van wekelijkse folders zoals de huidige Bol folder / publicité, om u te helpen geld te besparen.  

Informatie over Bol.com België

Shop

De webshop Bol.com België bedient klanten al meer dan 22 jaar, en is erin geslaagd om een leider in online detailhandel te worden, die onder de categorie Kleding, Schoenen & Sport valt. Het bedrijf onderscheidt zich van zijn concurrenten door het creëren van een uitstekend retailing platform voor zowel kopers als verkopers. 

Ondanks meerdere wisselingen in het management, hadden de Bolwebshopen een eenduidige visie: klanten en winkeliers bedienen met het beste. In de loop der jaren heeft de Bol webshop een grote klantenkring opgebouwd in heel Nederland en België. Volgens de statistieken van 2020 bediende Bol ongeveer 11 miljoen actieve klanten en maar liefst 30.000 retailers. De omvang en het succes van het bedrijf kan ook worden afgemeten aan de waarde van 355 miljoen euro aan het einde van 2011, met het aantal alleen maar toegenomen sindsdien. 

In tegenstelling tot het moederbedrijf "Ahold Delhaize" houdt de Bol webshop zich bezig met de aan- en verkoop van non-food artikelen. Klanten kunnen zich registreren voor hun account, zodat ze alleen nog maar hoeven in te loggen als ze aankopen willen doen. De webshop wordt ook ondersteund door een uitstekende bezorgdienst. 

De Bol-webshop bereikt veel mensen in heel Europa, met name in grote Belgische steden zoals Antwerpen waar klanten Bol-producten van haar zusterbedrijven kunnen kopen. Het helpt om in gedachten te houden dat de Bol website goed is uitgerust om alle soorten online transacties en product transacties af te handelen. Alle soorten detailhandelaren en klanten kunnen gebruik maken van de uitstekende diensten van Bol vanuit het comfort van hun huis. 

De Bol.com België webwinkel is vergelijkbaar met winkels zoals H&M, Zara, JBC, Decathlon, Zeeman, Paprika, Zalando, Intersport, Bel&Bo en Damart, maar onderscheidt zich door de geweldige Bol België kortingscode. Om meer te weten te komen over de prijsverlagingen kunt u de talrijke Bol-nieuwsbrieven en -folders doornemen, of zelfs op hun bol.com (BE, nl) surfen. 

Bol Assortiment

Assortment

Klanten en detailhandelaren zijn al jaren dol op de Bol omdat deze online winkel één van de weinige in Europa is die producten van uitstekende kwaliteit uit diverse categorieën aanbiedt. De webwinkel is ongelooflijk toegankelijk, en heeft online personeel in dienst dat is opgeleid om op alle uren aan de behoeften van de klant te voldoen. 

De wekelijkse promotiefolders en Bol.com aanbiedingen houden de klanten op de hoogte van de laatste promoties en nieuwtjes. De huidige Bol folder / publicité kan klanten helpen hun aankopen te plannen en tegelijkertijd geld te besparen, wat bewijst dat dit bedrijf zeer klantgericht is. Tijdens Bol Black Friday is het aan te raden om de website in de gaten te houden vanwege zeer scherpe prijzen!

Geniet van de beste prijzen tijdens Bol Black Friday op Kimbino

Kimbino App

Bol staat bekend om zijn brede scala aan productmogelijkheden. Kopers kunnen gemakkelijk kennismaken door de Bol-webshop te bezoeken en te zoeken naar wat zij nodig hebben. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een verscheidenheid aan non-food artikelen, kunt u een bezoek brengen bij Bol of gemakkelijk de folder op Kimbino bekijken met de vele promotionele Bol.com aanbiedingen die het bedrijf te bieden heeft.

Onze Kimbino.be is toegankelijk voor iedereen, en helpt ervoor te zorgen dat ze allemaal krijgen wat ze willen tegen de gewenste prijs met de veelvoud van folders. U kunt ook gebruik maken van onze Kimbino, dit bespaart u natuurlijk een hoop moeite met alle gemak van dien.

ADVERTENTIE

Populaire producten

Smartphone
Tablet
Monitor
Camera
Usb
Iphone
Oplader

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Kleding, Schoenen & Sport