Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

King Jouet folder vanaf woensdag 10/07, volgende week

ADVERTENTIE
King Jouet

King Jouet folder volgende, deze week 29

Verbazingwekkende aanbiedingen en promoties met de Maxi Toys Online Folder

3/5
Actual brochure

Maxi Toys, voor het eerst opgericht in Anderlecht, België in het jaar 1988 door Phillipe Pare, is één van de best verkopende speelgoedwinkels in heel Europa. Maxi Toys breidde zich in 1993 over de Belgische kusten uit naar Frankrijk.

King Jouet folder / publicité is de huidige online flyer en is hier te bekijken, geldig vanaf 10/07/2024.

Maxi Toys informatie

Shop

Maxi Toys is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kinderspeelgoed. Maxi Toys is verkrijgbaar voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën; van 0-6 jaar en 12 jaar en ouder. De Maxi toys online folder is verkrijgbaar in 260 winkels in 7 landen. De folders leveren elke maand nieuwe producten in heel Europa. 

De Maxi Toys online shop biedt alle laatste aanbiedingen en bonussen van Maxi toys. Om meer informatie te krijgen over de Maxi toys online Shop, bezoek de website www.king-jouet.com.

Maxi Toys speelgoed is onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën; 

  • 0 tot 6 maanden 
  • 6 maanden tot 18 maanden 
  • 1,5 jaar tot 3 jaar 
  • 3 jaar tot 6 jaar 
  • 6 jaar tot 9 jaar 
  • 9 jaar tot 12 jaar en ouder 

De bovenstaande leeftijdscategorieën zijn allemaal verkrijgbaar in de Maxi Toys online folder bij filialen zoals in Charleroi, Waterloo, La Louvière, Schaarbeek, Philippeville en Marche-en-Famenne.

Maxi Toys Nossegem is één van de beste winkels van Maxi Toys. Ze zijn beschikbaar van maandag tot zaterdag. Om meer updates te krijgen over de dagelijkse openingsuren, bekijk dan hun website. Maxi toys Nossegem biedt grote bonussen tijdens de zomer. 

Maxi Toys Nossegem, biedt geweldige aanbiedingen voor klanten. Daarom is deze winkel zo populair in Frankrijk. Om deze geweldige aanbiedingen te krijgen, kunt u naar de Maxi Toys online folder gaan en een keuze maken uit de verschillende categorieën. Is dit niks voor u? Neem dan een kijkje bij soortgelijke winkels uit de categorie Andere zoals bijvoorbeeld Tupperware, Hema, Broze, Wibra, Gamemania, Paradisio, Neckermann, Maxi Zoo, Zooplus en Auto 5 voor een fantastisch alternatief.

Maxi Toys online shop collecties

Assortment

De categorie outdoor- en sport speelgoed is een van de bekende categorieën van Maxi Toys. Deze omvatten landscaping, fietsen, skateboards, en scooters. Het omvat ook Go-kart. 

Maxi Toys online shop is een van de meest populaire winkels in België. Ze bieden geweldige promoties die u graag zou willen zien. Als u nog twijfelt en meer opties wilt bekijken, bezoek dan King Jouet folder / publicité.

De groene Maxi Toys folder bij Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino vindt u wekelijks de groene Maxi Toys online folder met zeer scherp geprijsde artikelen. Op onze Kimbino.be vindt u al onze groene folders. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE