Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Nieuwe FOLDER CASA 11/07/2024 | Folder deze week

ADVERTENTIE
Casa

Casa folder volgende, deze week 28

Verzeker u van lage prijzen met de Casa folder

3/5
Actual brochure

Casa België is een interieur winkelketen die in 1975 door Karel Govaert in België werd opgericht. Het bedrijf verkoopt een breed assortiment smaakvolle kwaliteitsproducten voor het inrichten van uw woonruimte. De Casa folder helpt de klanten te navigeren door het assortiment om de producten te vinden die het best bij hun budget passen.

De Casa folder bevat een grote hoeveelheid producten die voornamelijk betrekking hebben op woninginrichting. Het bedrijf biedt een scala aan tafeldecoratie, textiel, keukenapparatuur, badkameraccessoires, tuingereedschap, en een verscheidenheid aan seizoensgebonden producten. De brochures en nieuwsbrieven zijn slechts enkele van de manieren om klanten op de hoogte te brengen van het laatste nieuws en aanbiedingen van het bedrijf. 

Voor meer informatie over Casa korting kunnen klanten gemakkelijk hier terecht om de aanbiedingen vanaf 29/02/2024 tebekijken. Het bekijken van de Casa folder is een goede manier om geld te besparen, aangezien het alle producten die met verlaagde prijzen worden aangeboden in de kijker zet. 

Informatie met betrekking tot Casa België

Shop

Dit bedrijf valt onder de overkoepelende categorie Wonen, tuincentrum, en bedient de klanten al meer dan 40 jaar. Het was het Blokker-concern dat veel heeft bijgedragen aan de uitbreiding van het bedrijf in termen van zijn activa en zijn klantenbestand, waardoor het het bedrijf is geworden wat het vandaag is. In 2016 heeft Casa zich afgescheiden van het Blokker-concern en werkt sindsdien zelfstandig. 

De slogan van het bedrijf is "Heerlijk thuis", wat in overeenstemming is met de officiële bedrijfsomschrijving "CASA staat al meer dan 40 jaar voor gezelligheid en creëren van een heerlijk thuisgevoel.". Vanaf het eerste gezicht kunnen nieuwe klanten zien wat voor soort producten het bedrijf aanbiedt en wat ze ervan kunnen verwachten. Het motto weerspiegelt ook de uitstekende klantenservice van het bedrijf, waardoor de klant zich op zijn gemak voelt. 

De Casa Klantenkaart kan u helpen om uw geld zo goed mogelijk te besteden, want u spaart er zegels mee. Tien euro van elke aankoop geeft recht op één zegel. Als u 20 zegels heeft verzameld, krijgt u 10 euro Casa korting op uw volgende aankoop. Een klantenkaart kan het hele jaar door in elke Casa-winkel gebruikt worden. Zodra het jaar om is, moet u een nieuwe kaart aanvragen. 

Trouw gebleven aan hun visie, heeft de Casa winkelketen zich verspreid over 8 Europese landen, waaronder België, Frankrijk, en Spanje. Casa België is aanwezig in grote steden zoals Antwerpen, Brussel, Aalst, Genk, Oostende en Dinant. Het biedt klanten een breed scala aan diensten, waaronder Casa online bestellingen, leveringen en 'Click & Collect'-bestellingen, waarmee u de bestellingen die u op Casa online hebt geplaatst, kunt afhalen. 

Casa is vergelijkbaar met Trafic, IKEA, Action, Leen Bakker, AVA, GAMMA, Brico, Hubo, Brico Plan-it en Aveve, maar het staat bekend om zijn lage prijzen. Om meer over het bedrijf te weten te komen, hoeft u het alleen maar casashops.com (BE, nl) te bezoeken. 

Assortiment van Casa Winkels

Assortment

De Casa winkel is voor stijlvolle mensen de ideale plek voor interieurdecoratie. De promoties en Casa korting die het regelmatig aanbiedt, maken het een betaalbare optie voor velen. Zoals te zien is in de Casa folder, zetten de prijzen die het bedrijf aanbiedt meer mensen aan om voor Casa te kiezen wanneer ze plannen hebben om hun woonruimte op te knappen en opnieuw in te richten.

Door de Casa online service beschikbaar te maken voor klanten, stelt Casa meer mensen in staat optimaal te profiteren van de aanbiedingen die zij te bieden heeft. De aanbiedingen en promoties worden geïllustreerd in de Casa folder.

Groene Casa folder is direct te vinden op Kimbino

Kimbino App

De Casa keten heeft zich gevestigd als een uitstekend merk dat meubelen van goede kwaliteit aan zijn klanten levert. Klanten kunnen gebruik maken van de talrijke promoties en een reeks stijlvolle artikelen kopen zoals sofa's, fauteuils, tafels, dressoirs, dressoirs en nog veel meer met behulp van Kimbino. 

Gebruikers van Kimbino kunnen gebruik maken van meer faciliteiten zoals onze Kimbino Kimbino die geweldige deals en aanbiedingen beschikbaar maakt zodra de keten deze bekend maakt. De app is gemakkelijk te navigeren en informeert gebruikers via verschillende waarschuwingen over de verschillende promoties die worden aangeboden. Deze folders zijn ook terug te vinden op onze Kimbino.be, hier vind u gemakkelijk en overzichtelijk alle groene folders.

ADVERTENTIE

Populaire producten

Kussen
Bank
Tafel
Stoel
Box
Kan
Kussens

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE