KimbinoKimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo Maxi Zoo
3/5

Maxi Zoo folder 25/01 - 28/01, volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Maxi Zoo folder volgende, deze week 04

Maxi Zoo Folder

3/5
Actual brochure

Maxi Zoo folder is een winkel die gespecialiseerd is in huisdieren. Maxi Zoo winkels zijn ook beschikbaar in verschillende landen in Europa. Het heeft zo veel winkels die bekend staan als Maxi zoo online shop. Met twintig geopende winkels is Maxi Zoo de grootste retailer dierenwinkel in Ierland. 

Ze bieden heel vaak promoties en speciale bonussen aan. Om de laatste Maxi Zoo folder te krijgen, bekijk onze website. U kunt artikelen krijgen tegen betaalbare prijzen in 2021 met deze speciale promoties en aanbiedingen. Maxi Zoo folder is de huidige online flyer en is hier te bekijken, geldig vanaf 25/01/2023.

Maxi Zoo online informatie

Shop

Maxi Zoo is onderdeel van de Ferresnapf Group. Het heeft in totaal meer dan 1600 winkels geopend. Maxi Zoo is een van de bekendste winkels in België. Maxi zoo online shop heeft actieve winkels in Ierland, België, en 10 andere landen in Europa. Ze bieden geweldige aanbiedingen zoals gratis verzending voor aankopen vanaf €39.

Hier zijn lijsten van enkele Maxi Zoo winkels in %shop_city%, België; Maxi zoo Merksem- U kan enkele aanbiedingen en meer informatie over de openingsuren krijgen door te kijken op de officiële website. Maxi zoo Deurne- U kunt enkele aanbiedingen en meer informatie over de openingsuren krijgen door te kijken op de officiële website.

Maxi Zoo Deurne en Maxi Zoo Merksem bieden beide de volgende diensten aan 

  • Huisdieren welkom
  • Nieuwsbrief
  • Ruime parkeerplaats
  • Grote keuze aan merken en collecties
  • Service en Advies
  • Weegschaal voor dieren
  • Markt bestellingen online
  • Hondenbar en gratis proeverijen

Maxi Zoo Dog Creek- verkrijgbaar bij Maxi zoo online winkels

Assortment

Dit merk van Maxi Zoo biedt effectieve outdoor uitrusting voor honden. Deze producten zijn niet alleen van goede kwaliteit maar zijn ook duurzaam. Hondenuitrusting biedt een oplossing voor slecht weer, vuil en andere obstakels die zich kunnen voordoen bij het uitlaten van de hond.

Maxi Zoo producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder hondenvoer, kattenvoer, vogels, voer voor knaagdieren, enzovoort. 

Op hun officiële website maxizoo.be (nl) kunt u naar de FAQ-sectie gaan om alle antwoorden op uw vragen te krijgen en de Maxi Zoo folder bekijken. Is dit niks voor u? Neem dan een kijkje bij soortgelijke winkels uit de categorie Andere zoals bijvoorbeeld Broze, Gamemania, Hema, Maxi Toys, Neckermann, Paradisio, Tupperware, Wibra en Zooplus voor een fantastisch alternatief.

De groene Maxi Zoo folder bij Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino vindt u wekelijks de groene Maxi Zoo folder met zeer scherp geprijsde artikelen. Op onze Kimbino.be vindt u al onze groene folders. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Andere

Volgen

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Maxi Zoo
Logo Maxi Zoo

Meld aan en profiteer van de voordelen.