KimbinoKimbino
Logo Maxi Zoo
3/5

Maxi Zoo - folder van de week 03 (promo)

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Maxi Zoo folder

3/5
Actual brochure

Er zijn er maar enkele die niet bekend zijn met de winkel Maxi Zoo. Het is één van de bekendste op de Belgische markt. Maxi Zoo biedt u alles wat u maar wilt, aan scherpe prijzen! Maxi Zoo brengt regelmatig nieuwe scherpe promoties uit. Welk aanbod is er op dit moment, i.e. vanaf 17/01/2022? U vindt het hier.

Geen geluk met het vinden waar u naar op zoek bent? U kan de officiële website bezoeken van de winkel www.maxizoo.be.

Gedrukte folders? Een volle brievenbus? Dozen vol met oude folders? Dit is allemaal verleden tijd! Gebruik digitale folders van Maxi Zoo en dit is allemaal verleden tijd. Digitale folders, dat betekent de laatste aanbiedingen van Maxi Zoo online beschikbaar. Dit is niet alleen een recente trend maar ook een grote stap voorwaarts naar de bescherming van het milieu en onze bomen. Bedankt om ons te vergezellen in de bescherming van onze omgeving!

Besparen door te winkelen is nooit makkelijker geweest.

Is het moeilijk om geen enkele aanbieding te missen van Maxi Zoo wanneer u dagelijks moet gaan werken en zorgen voor uw familie? Doe het dan anders, schrijf u in op onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino. Op deze manier bent u zeker dat u op de hoogte blijft van alle aanbiedingen van Maxi Zoo.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Delen

Kimbino
Sluiten
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Sluiten
Logo Maxi Zoo
    Logo Maxi Zoo