Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Maxi Zoo folder 03/07 - 08/07, volgende week

ADVERTENTIE
Maxi Zoo

Maxi Zoo folder volgende, deze week 28

Maxi Zoo Folder

3/5
Actual brochure

Maxi Zoo folder is een winkel die gespecialiseerd is in huisdieren. Maxi Zoo winkels zijn ook beschikbaar in verschillende landen in Europa. Het heeft zo veel winkels die bekend staan als Maxi zoo online shop. Met twintig geopende winkels is Maxi Zoo de grootste retailer dierenwinkel in Ierland. 

Ze bieden heel vaak promoties en speciale bonussen aan. Om de laatste Maxi Zoo folder te krijgen, bekijk onze website. U kunt artikelen krijgen tegen betaalbare prijzen in 2021 met deze speciale promoties en aanbiedingen. Maxi Zoo folder is de huidige online flyer en is hier te bekijken, geldig vanaf 01/01/2024.

Maxi Zoo online informatie

Shop

Maxi Zoo is onderdeel van de Ferresnapf Group. Het heeft in totaal meer dan 1600 winkels geopend. Maxi Zoo is een van de bekendste winkels in België. Maxi zoo online shop heeft actieve winkels in Ierland, België, en 10 andere landen in Europa. Ze bieden geweldige aanbiedingen zoals gratis verzending voor aankopen vanaf €39.

Hier zijn lijsten van enkele Maxi Zoo winkels in Antwerpen, Mechelen, Aalst, Verviers, Genk en Gent, België; Maxi zoo Merksem- U kan enkele aanbiedingen en meer informatie over de openingsuren krijgen door te kijken op de officiële website. Maxi zoo Deurne- U kunt enkele aanbiedingen en meer informatie over de openingsuren krijgen door te kijken op de officiële website.

Maxi Zoo Deurne en Maxi Zoo Merksem bieden beide de volgende diensten aan 

  • Huisdieren welkom
  • Nieuwsbrief
  • Ruime parkeerplaats
  • Grote keuze aan merken en collecties
  • Service en Advies
  • Weegschaal voor dieren
  • Markt bestellingen online
  • Hondenbar en gratis proeverijen

Maxi Zoo Dog Creek- verkrijgbaar bij Maxi zoo online winkels

Assortment

Dit merk van Maxi Zoo biedt effectieve outdoor uitrusting voor honden. Deze producten zijn niet alleen van goede kwaliteit maar zijn ook duurzaam. Hondenuitrusting biedt een oplossing voor slecht weer, vuil en andere obstakels die zich kunnen voordoen bij het uitlaten van de hond.

Maxi Zoo producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder hondenvoer, kattenvoer, vogels, voer voor knaagdieren, enzovoort. 

Op hun officiële website maxizoo.be (nl) kunt u naar de FAQ-sectie gaan om alle antwoorden op uw vragen te krijgen en de Maxi Zoo folder bekijken. Is dit niks voor u? Neem dan een kijkje bij soortgelijke winkels uit de categorie Andere zoals bijvoorbeeld Tupperware, Hema, King Jouet, Broze, Wibra, Gamemania, Paradisio, Neckermann, Zooplus en Auto 5 voor een fantastisch alternatief.

De groene Maxi Zoo folder bij Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino vindt u wekelijks de groene Maxi Zoo folder met zeer scherp geprijsde artikelen. Op onze Kimbino.be vindt u al onze groene folders. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Populaire producten

Pen
Potlood
Liniaal
Schaar
Lijn
Papier
Klei
Bloemen
Hondenspeelgoed

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE