Kimbino
Kimbino

Leen Bakker folder vanaf woensdag 14/02, volgende week

ADVERTENTIE
Leen Bakker
ADVERTENTIE

Leen Bakker folder volgende, deze week 24

Gegarandeerd goede prijzen met Leen Bakker online

3/5
Actual brochure

Leen Bakker is een van de toonaangevende ketens die meubels verkopen en interieurwinkels hebben. Opgericht als een kleine winkel in 1918, is Leen Bakker nu een grote naam in de detailhandel, eigendom van Guild Equity (Investment) Management sinds 2017. 

Leen Bakker België staat vooral bekend om de kortingen en acties die zij haar klanten biedt. De producten die te koop zijn in de winkels van Leen Bakker zijn voornamelijk gerelateerd aan interieur, zo is er een groot aanbod van kantoormeubelen, loungesets, banken en zelfs tuinmeubelen. Om meer te weten te komen over de producten die zij verkopen en de acties die zij hebben, kunt u zich aanmelden voor hun nieuwsbrief. 

Klanten worden ook aangemoedigd om de website van Leen Bakker hier tebezoeken om meer te weten te komen over de winkelketen Leen Bakker en de promoties die zij klanten aanbieden vanaf 10/06/2024. Veel mensen zijn enorm verbaasd als ze erachter komen hoe gemakkelijk Leen Bakker het maakt om meubels te kopen en het interieur van hun huis en werkruimtes te verbeteren. U kunt gemakkelijk de Leen Bakker folder bekijken voor meer informatie over wat Leen Bakker België te bieden heeft. 

Informatie over Leen Bakker België

Shop

Leen Bakker is opgericht door Cornelis Bakker als textielwinkel en werd in 1953 formeel een meubelzaak. Het was zijn zoon Arie Bakker die de winkel uitbreidde en verbeterde tot de mega-zaak die het nu is geworden. Onder de categorie Wonen, tuincentrum, heeft de Leen Bakker franchise haar klantenkring vergroot voor meer dan honderd jaar. 

Sommige trouwe klanten zeggen zelfs dat de franchise van Leen Bakker synoniem is voor alles wat met interieur te maken heeft. Dit wordt weerspiegeld in de bedrijfsslogan die luidt 'Leen, da’s design voor iedereen'. Het ongelofelijke aanbod in meubelen, variërend in merken, vormen en zelfs prijs, heeft Leen Bakker in staat gesteld om aan de behoeften van het grootste deel van het publiek te voldoen. 

De Leen Bakker franchise heeft talrijke manieren uitgeprobeerd om haar klanten te belonen en hun winkelervaring te vergemakkelijken. Hun folder en nieuwsbrief hebben een verscheidenheid aan aantrekkelijke aanbiedingen en artikelen om klanten te helpen verantwoorde aankoopbeslissingen te nemen op Leen Bakker online. Om een bestelling te plaatsen, moeten klanten de website van het bedrijf bezoeken en vervolgens een account aanmaken. Met het account kunnen zij hun bestelling volgen en indien nodig gebruik maken van post-sales diensten.

Om het kopen te vergemakkelijken, biedt Leen Bakker klanten de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een proefzitting, zodat ze alleen krijgen wat ze willen. Hun talrijke reclamefolders en brochures helpen nieuwe klanten te inspireren om het interieur van hun woonruimtes op te frissen. Ontevreden klanten kunnen ook gemakkelijk hun bestelling retourneren binnen 100 dagen na levering van de Leen Bakker online shop. 

Leen Bakker is een Nederlandse meubelketen met meer dan 180 winkels in Nederland en België, aanwezig in grote steden zoals Antwerpen, Charleroi, Brugge, La Louvière, Oostende en Lier. Winkels die vergelijkbaar zijn met Leen Bakker zijn onder andere Trafic, IKEA, Action, AVA, GAMMA, Brico, Hubo, Brico Plan-it, Aveve en Casa, echter, Leen Bakker online biedt de beste prijzen. Meer informatie over deze winkelketen vindt u op leenbakker.be (nl)

Assortiment van de Leen Bakker online shop

Assortment

Haar klantgerichte aanpak en toewijding aan goede kwaliteitsmaterialen maakt Leen Bakker tot een van de favoriete meubel winkelketens in heel Europa. De frequente nieuwsbrieven en regelmatig bijgewerkte flyers en folders zorgen ervoor dat klanten altijd op de hoogte zijn van spannend nieuws en nieuwe aanbiedingen en kortingen. De Leen Bakker online diensten stellen klanten in staat hun vragen te verduidelijken en eventuele klachten te melden, wetende dat ze een goed antwoord zouden krijgen. De Leen Bakker folder kan u de weg wijzen naar de huidige aanbiedingen. 

Voor de groene Leen Bakker folder zit u bij Kimbino goed

Kimbino App

Het inzien van de groene Leen Bakker folder is zeer eenvoudig met Kimbino. Het merk Leen Bakker is een grote naam in woninginrichting en -decoratie. Het bedrijf biedt klanten keuze uit een groot assortiment huishoudelijke producten, variërend van woon- en bedtextiel, verlichting, binnen- en buitenmeubilair, vloerbedekking en nog veel meer. De groene Leen Bakker folder toont alle producten die te koop zijn, met vermelding van de beschikbare promotionele aanbiedingen op Kimbino. 

De Kimbino Kimbino is een geweldig hulpmiddel dat door het bedrijf wordt gebruikt om hun klanten bekend te maken welke groene folders momenteel beschikbaar zijn. De app is zeer eenvoudig te gebruiken en helpt klanten bij het vinden van hun benodigdheden. Ook kunt u gemakkelijk via de Kimbino.be alle folders bekijken, hierdoor hoeft u geen papieren folders meer te laten leveren aan uw huis, minder papierverspilling! 

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE