Kimbino
Kimbino

Krëfel folder vanaf woensdag 15/05, volgende week

ADVERTENTIE
Krëfel
ADVERTENTIE

Krëfel folder volgende, deze week 24

Krëfel BE staat garant voor de laagste folder prijzen voor uw elektronica

3/5
Actual brochure

Krëfel is een Belgische winkelketen die sinds 2019 in handen is van een Franse elektronicaketen Boulanger. Krëfel is gespecialiseerd in de verkoop van consumentenelektronica. De elektronicawinkel heeft meer dan 74 winkels en een webwinkel met meer dan 1200 medewerkers. Alle Krëfel winkels zijn gevestigd in België, en het hoofdkantoor van Krëfel BE is gevestigd in Humbeek. Voor het boekjaar 2017-2018 zat het bedrijf op een omzet van 405 miljoen euro, en de operationele winst van het bedrijf werd aangegeven op 8 miljoen euro. 

Het bedrijf biedt de beste multimediaproducten en geavanceerde IT aan in de Krëfel folder. Zelfs de veeleisende geeks kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Op de website kunt u ook de deal van de maand bekijken. De catalogus verschijnt wekelijks, en u kunt een grote verscheidenheid aan aanbiedingen en kortingen krijgen. De actuele Krëfel folder kunt u hier bekijken. De geldigheidsduur van de Krëfel folder is vanaf 01/06/2024.

Krëfel BE informatie

Shop

Het bedrijf werd in 1958 opgericht door Auguste Marcel Poulet. Hij gaf het bedrijf een naam met "Duits accent" omdat hij kwaliteit en duurzaamheid in het merk wilde laten doorklinken. Sinds het midden van de jaren '90 kwam Krëfel met het concept van een keuken op maat en op maat gemaakt. In 2019 telde het bedrijf meer dan 35 Krëfel-keuken vestigingen. 

Sinds 1960 heeft het bedrijf naam gemaakt door innovatieve elektronische producten op de markt te brengen. Enkele van de belangrijkste producten zoals tv's, wasmachines, koelkasten en fornuizen hebben een enorme impact gehad op het leven van mensen. Geleidelijk aan werden meer producten aan het assortiment toegevoegd. Vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan 74 ultra moderne showrooms die producten aanbieden tegen gegarandeerd de laagste prijzen.

In het jaar 2019 werd Krëfel voor slechts 200 miljoen euro overgenomen door de Franse elektronicaketen Boulanger. De elektronicaketen is grotendeels in handen van de vereniging Familiale Mulliez die is opgericht door Auchan-oprichter Gerard Mulliez. In datzelfde jaar kocht het elektronicabedrijf Boulanger ook de keten Hifi international met meer dan 11 winkels. Momenteel beschikt de keten over grote filialen zoals Krëfel Wilrijk, Krëfel Korbeek Lo en Krëfel Oostakker, dit is echter niet alles, zo bevindt de keten zich ook in  Brugge, Antwerpen, Gent, Charleroi, Marche-en-Famenne en Liège.

Meer informatie over de Krëfel vindt u op krefel.be (nl, fr). Mocht dit niet zijn wat u wilt, bekijk dan winkels uit de categorie Electronica & computers. U kunt simpelweg de ketens op onze site vinden, waaronder Media Markt, Fnac, Eldi, Vanden Borre, Base, Coolblue en Electro Depot.

Assortiment van Krëfel

Assortment

Krëfel BE biedt gegarandeerd kwalitatieve elektronica en keukenartikelen aan tegen de meest betaalbare prijs. U kunt een breed scala aan producten vinden die geschikt zijn voor het budget en de smaak van elk huishouden met het aanbod van de concurrent in het achterhoofd.

Of u nu op zoek bent naar een volautomatisch koffiezetapparaat voor de vroege ochtend koffie, of een gloednieuwe OLED TV wilt, Krëfel biedt de beste kwaliteit elektronica voor de meest betaalbare prijs. 

Bij Krëfel BE kunt u producten krijgen tegen de beste prijs, levering vanaf € 20, en een ongeziene service van het bedrijf. U kunt de aanbiedingen en kortingen op de website bekijken om details over de valutakoers te krijgen. Gedurende het hele jaar, komt het merk met veel promoties en wedstrijden voor de klanten. Het bedrijf biedt geschenken, vouchers, en cashbacks bij elke aankoop. U kunt producten vinden met een actieve cashback deal door het oranje vierkantje met de tekst "Cashback" aan te vinken.

Krijg wat u nodig heeft door Krëfel folder te bekijken of neem contact op met de klantenservice voor meer details over de aanbiedingen.

Bekijk als eerste de nieuwste groene Krëfel folder op Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino kunt u altijd gegarandeerd de nieuwste Krëfel folder vinden, met aanbiedingen van onder andere huishouden & groot elektro, telefonie & navigatie, computer, beeld & geluid, foto & video en nog veel meer handige gadgets. 

Kimbino vertoont alle folders online waardoor geen papier meer gebruikt hoeft te worden en groen bezig zijn, opweg naar een groenere aarde. De Krëfel folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Electronica & computers