Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE
Logo Zeeman
3/5

Folder ZEEMAN België online | 25/05/2024 | Promo deze week

ADVERTENTIE
Zeeman

Folder Zeeman België online

Bekijk de folder deze week voor de laagste prijzen

3/5
Actual brochure

Zeeman Retailers, ook wel Zeeman textielSupers genoemd, is een Nederlandse winkelketen die gevestigd is in België, Spanje, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Ze verkopen textiel van goede kwaliteit en betaalbare prijzen, terwijl ze toch het milieu en de mensen in oog houden door alles eenvoudig te houden. 

Ze bieden een verscheidenheid aan textiel, variërend van persoonlijke kleding tot handdoeken en theedoeken. Als dame kunt u lingerie, ondergoed, panty's, sokken, nachtkleding, truien en vesten vinden. Voor mannen zijn er sokken, ondergoed, truien, vesten en nachtkleding te koop.

Het assortiment in de Zeeman folder omvat ook kinder- en babykleding, allemaal gemaakt van milieuvriendelijk materiaal dat goed is voor de huid. Voor baby's zijn er kledingstukken zoals rompertjes, pasgeboren en prematuur, en babykleding, en voor kinderen is er kindernachtgoed, ondergoed, sokken en andere basics gemakkelijk verkrijgbaar. 

Huishoudtextiel valt onder de artikelen die te koop zijn. Badhanddoeken, washandjes, gastendoekjes, strandlakens, bedlinnen, dekbedden, schorten, theedoeken en breigaren zijn zowel in onze winkels als op Zeeman online verkrijgbaar. Zeeman folder is de huidige online flyer en is hier te bekijken, de huidige Zeeman folder is geldig vanaf 25/05/2024.

 

Geschiedenis van de Zeeman

Shop

Het bedrijf werd in 1967 opgericht door Jan Zeeman als een supermarkt in kleding in Alphen aan den Rijn. De eerste winkel was zo succesvol dat er een tweede winkel werd geopend, een groei die inmiddels is geculmineerd in 1.300 filialen vanaf 2020. Ondanks dat Zeeman zich terugtrok uit de dagelijkse leiding van het bedrijf, bleef hij eigenaar en was hij tot 2014 lid van de Raad van Commissarissen. Toen hij in 2006 met pensioen ging, werd hij vervangen door Paul Schouwenaar, die het bedrijf in 2006 verliet en werd opgevolgd door Bart Karis en vervolgens Erik-Jan Mares in 2018. Alle details zijn te vinden op Zeeman online op webshop:www.zeeman.com (BE - nl, fr).

De kleding van de keten is vaak geel en blauw en heeft een matroos als boegbeeld. De kwaliteit van hun textiel heeft nooit ter discussie gestaan. De eerste stap die ze nemen voordat ze hun producten maken, is het bedenken van een slim ontwerp dat gemakkelijk kan worden uitgevoerd. Dan, en alleen dan, produceren ze het product in massaproductie met goede materialen, en in fabrieken die ze goed genoeg kennen om te vertrouwen op de kwaliteit van hun output. Op die manier zijn ze er zeker van dat alles op een verantwoorde manier wordt gemaakt en van goede en gelijkwaardige kwaliteit is, en goedkoop is om te kopen. Voor de goedkoopste kleding artikelen kunt u terecht in onder andere Antwerpen, Charleroi, Liège, Gent, Ukkel en La Louvière, in België.

De Zeeman online België maakt het ook gemakkelijker om vanuit huis te winkelen. Levering gebeurt vaak binnen 7-10 dagen.  Vindt u dit te lang? Neem dan een kijkje bij soortgelijke winkels uit de categorie Kleding, Schoenen & Sport zoals bijvoorbeeld H&M, Zara, JBC, Decathlon, Paprika, Bol, Zalando, Intersport, Bel&Bo en Damart voor een fantastisch alternatieve online webshop.

Assortiment van de Zeeman

Assortment

Vanwege de goedkope aard van het verkochte textiel, zijn er meestal niet veel grote uitverkopen. Uitverkopen die beschikbaar worden gesteld zijn op sommige producten, maar niet op de basis. Wanneer er uitverkoop is, zijn de producten zeer snel uitverkocht, dus u moet er snel bij zijn. Twee keer per jaar geven ze echter kortingen tot 75%, en alle artikelen die niet worden verkocht, worden aan liefdadigheid geschonken. Bij de keten zult u dus elke dag genieten van zeer concurrerende prijzen die u ook via Zeeman online bestellen kunt.

Om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en beschikbare aanbiedingen, biedt de Zeeman online de mogelijkheid om u in te schrijven voor hun e-mailnieuwsbrief. Op die manier weet u als eerste wat er in de reclame folder is en kunt u nog meer geld besparen wanneer u Zeeman online bestellen gaat. De site is interactief, en het identificeren van een uitverkoop deal zou geen probleem moeten zijn. Als u nog twijfelt en meer opties wilt bekijken, bezoek dan Zeeman folder.

 

De groenste Zeeman folder is te vinden op Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino vindt u wekelijks de groene Zeeman folder met onder andere zeer scherp geprijsde kleding voor dames, heren, kind en baby. De hele familie kan dus voldoen aan zijn behoeften.

De Zeeman folder is een groene brochure dankzij de papierloze verspreiding online waardoor Kimbino meewerkt aan een milieubewuste wereld. De Zeeman folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Kleding, Schoenen & Sport