Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Intersport folder 27/05 - 16/06, volgende week

ADVERTENTIE
Intersport

Intersport folder volgende, deze week 28

Geweldige prijzen en een geweldige waarde met de Intersport folder

3/5
Actual brochure

Intersport is gevestigd in Bern, Zwitserland, en is synoniem geworden met detailhandel in sportartikelen en klanttevredenheid. Intersport werd opgericht in 1968, in Parijs, Frankrijk. Het bedrijf is ontstaan uit een alliantie van 10 nationale inkoopcentra die samenwerkten om een internationale sportartikelen organisatie te creëren. 

Met behulp van de Intersport folder kunnen de klanten kiezen uit een grote verscheidenheid aan sportartikelen, van sportkleding tot vele soorten atletische trainingsuitrusting. U kunt gemakkelijk de Intersport folder, aanbiedingen en Kimbino in de gaten houden om van de laatste promoties te profiteren. 

Op de website van Intersport, die u hier kunt bezoeken, vindt u alle aanbiedingen waarvan u vanaf 16/06/2024 gebruik kunt maken. De Intersport folder / publicité is een uitstekende manier om u te helpen kopen tegen geweldige prijzen waardoor u geld kunt besparen. Intersport biedt zijn Intersport online klanten ook een leveringsdienst aan die hun bestellingen tot aan hun deur levert. De regelmatige Intersport folder zorgen ervoor dat u bij de pinken blijft. 

Informatie over Intersport online

Shop

De detailhandelsketen Intersport wordt ingedeeld in de categorie Kleding, Schoenen & Sport en staat bekend om zijn hoge algemene klantentevredenheid. Dankzij het uitgebreide detailhandel netwerk is het bedrijf actief in 57 landen en exploiteert het wereldwijd ongeveer 6.000 winkels. 

De keten heeft de detailhandel uitgebreid om tegemoet te komen aan een groeiende Intersport online markt. De klantvriendelijkheid van Intersport blijkt uit het getrouwheidsprogramma voor vaste klanten en de sportclub. Klanten kunnen deze platforms gebruiken om de beste begeleiding, advies en waarde voor hun aankopen te krijgen.

Intersport heeft uitstekende aanbiedingen beschikbaar om u door het proces te helpen, wanneer u ervoor kiest om te winkelen voor sportartikelen. U kunt kiezen voor de bezorgservice als die in uw regio beschikbaar is, of u kunt gewoon naar de dichtstbijzijnde winkel in grote steden zoals de Arlon, Waterloo, Charleroi, Brussel, Elsene en Gent gaan. 

De internationale slogan van de Intersport shop online is 'Het hart van de sport', wat de toewijding van het bedrijf onderstreept om atletische inspanningen te vergemakkelijken. Of u nu een professionele sporter bent of een amateur, Intersport kan uw passie ondersteunen en aan uw behoeften voldoen. Het succes van het bedrijf blijkt uit de omzet van 1,8 miljard euro in 2016, en de cijfers zijn sindsdien gestaag gestegen. Het is nuttig op te merken dat het in de gaten houden van de regelmatige Intersport promoties u kan helpen geld te besparen. Meer regiospecifieke informatie kunt u vinden op de website van Intersport op intersport.be (nl, fr)

Intersport shop online Assortiment

Assortment

Als het gaat om het kiezen uit winkels zoals H&M, Zara, JBC, Decathlon, Zeeman, Paprika, Bol, Zalando, Bel&Bo en Damart, is Intersport een sterke kanshebber. Dat komt omdat de winkelketen Intersport zich toelegt op innovatie en een klantgerichte bedrijfsstijl. 

Intersport biedt een grote verscheidenheid aan producten die door verschillende merken worden geproduceerd, zodat de klanten een grote pool hebben om uit te kiezen. De voordelen van het kiezen voor Intersport zijn niet alleen beperkt tot de professionele kopers, maar ook voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een geweldige deal. De Intersport folder / publicité is een geweldige manier om de nieuwe items en de aangeboden promoties door Intersport te kennen, zodat u er het beste van kunt maken wanneer u gaat winkelen. 

Groenste Intersport folder op Kimbino

Kimbino App

Deze iconische sportartikelen winkelketen is bekend en geliefd om zijn talrijke merken die zorgvuldig zijn samengesteld voor een grotere klanttevredenheid. De Intersport-merken verkopen een brede waaier van sportartikelen zoals schoenen, sportkleding, enz. Populaire Intersport merken zijn Intersport Nike, Pro Touch, Energetics, Firefly, TechnoPro, en nog veel meer, allemaal te vinden in de groene Intersport folder op Kimbino.

De Kimbino.be is een uitstekende plaats om meer te weten te komen over de talrijke folders die wij te bieden hebben. Deze merken staan bekend om de kwaliteit van hun producten, en de vele mogelijkheden in hun assortiment. De Kimbino is een uitstekend hulpmiddel met regelmatige Kimbino-promoties en aanbiedingen die de bedrijven hebben te bieden.

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Kleding, Schoenen & Sport