KimbinoKimbino
Logo Mr Bricolage
3/5

Mr Bricolage - folder van de week (promo)

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Bespaar meer met de Mr. Bricolage folder

3/5
Actual brochure

Mr. Bricolage is een winkelketen die doe-het-zelfartikelen en producten op het gebied van woningverbetering verkoopt. Het werd in 1964 in Frankrijk opgericht door de familie Tabur, omdat zij geïnteresseerd waren in het promoten van doe-het-zelf producten. Het bedrijf biedt regelmatig bijgewerkte promoties die geweldige kortingen en aanbiedingen publiceren. 

In de Mr. Bricolage folder vindt u een groot scala aan producten die u kunt kopen. De producten omvatten verschillende soorten elektrisch gereedschap, keuken- en badkamer meubels, tuin meubels en -materialen, producten voor binnenhuisinrichting, verschillende soorten elektronische installaties en nog veel meer. Door voortdurend te controleren of er een nieuwe Mr. Bricolage folder is, kunt u op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen. 

U kunt ook hier een bezoek brengen om alle aanbiedingen en acties die ze hebben te evalueren vanaf 01/09/2021 in de Mr Bricolage - Guide Sanitaire 2021 . Veel mensen zijn verbaasd om te beseffen hoeveel geld ze hebben bespaard door hun fysieke winkels en Mr. Bricolage online te bezoeken. Aangezien er een bezorgservice beschikbaar is, kunnen online shoppers naar hartelust winkelen. De Mr. Bricolage folder heeft meer informatie over de beste prijzen die beschikbaar zijn.  

Informatie over Mr. Bricolage

Shop

De Mr. Bricolage winkelketen wordt gewoonlijk ondergebracht in de categorie Wonen, tuincentrum, en heeft in meer dan 50 jaar een solide klantenkring opgebouwd. Oorspronkelijk had elke winkel die door de familie Tabur werd geïntroduceerd zijn eigen naam, maar in 1980 werden alle winkels samengevoegd tot één merk, namelijk "Mr. Bricolage". 

De Mr. Bricolage-keten draagt met trots de slogan "We kunnen op hem rekenen", die in al zijn eenvoud de klantgerichtheid van het bedrijf en zijn streven naar uitstekende service benadrukt. Het bedrijf breidde zich in de loop der jaren uit tot uiteindelijk 400 winkels in heel Frankrijk. Interessant is ook dat het bedrijf 70 winkels in het buitenland heeft, in landen als België, Noord-Macedonië en Marokko. Grote steden in België zoals Braine-l'Alleud, Charleroi, Liège, Andenne, Braine-le-Comte en Ciney hebben grote Mr. Bricolage-winkels. 

Mr. Bricolage heeft professionele en individuele klanten aangemoedigd om van zijn diensten gebruik te maken door ervoor te zorgen dat de producten die zij krijgen van goede kwaliteit en redelijke prijzen zijn. De Mr. Bricolage Cash Direct kaart biedt de kaarthouders een heel jaar lang 10% korting bij alle winkels. Bovendien is een ander type kaart, de Loyalty Card, gratis en heeft een puntensysteem. Elke aankoop levert een bepaald aantal punten op. Als u genoeg punten verzamelt, kunt u ze gebruiken om aankopen te doen. 

De Mr. Bricolage website is een effectief zakelijk instrument omdat het e-commerce aanmoedigt door zijn gebruiksvriendelijke karakter. Bovendien kunnen klanten online door duizenden producten bladeren voordat ze op Mr. Bricolage online een bestelling plaatsen, of de producten reserveren om ze op te halen in de dichtstbijzijnde winkel wanneer het u uitkomt. 

Mr. Bricolage is vergelijkbaar met winkels als Action, AVA, Aveve, Blokker, Brico, Brico Plan-it, Casa, GAMMA, Hubo en IKEA, maar onderscheiden zich doordat ze klantvriendelijk zijn en lage prijzen hanteren. De folder van het bedrijf en het www.mr-bricolage.be kunnen u helpen goede prijzen te vinden. 

Assortimenten van Mr. Bricolage

Assortment

Mr. Bricolage is niet voor niets een toonaangevende winkelketen. Niet alleen is het zeer toegankelijk voor allerlei soorten klanten, maar het zorgt er ook voor dat ze alle hulp krijgen die ze nodig hebben. De Mr. Bricolage folder, nieuwsbrief en E-shop, en zelfs de huidige Mr Bricolage - Guide Sanitaire 2021 zijn slechts een paar bronnen die u kunnen helpen het beste waar voor uw geld te krijgen. 

De Mr. Bricolage online service is een goed geoliede machine die ervoor zorgt dat u het beste krijgt zonder enige hoofdpijn. Van grote doe-het-zelf projecten tot kleine, Mr. Bricolage is er om te helpen. 

Geniet van de groene Mr Bricolage folder op Kimbino

Kimbino App

De groene brochure van Mr Bricolage op Kimbino biedt u altijd de beste prijzen! Zoals u weet, is de Mr Bricolage keten bekend en geliefd bij klanten voor het uitgebreide aanbod van diensten en producten die zij aanbiedt. De Mr Bricolage merken voorzien klanten van vele producten met betrekking tot tuinieren, doe-het-zelf, en home improvement projecten. Hun focus op kwaliteit kan niet worden genegeerd, en is duidelijk in waaruit klanten kunnen kiezen uit een verscheidenheid van artikelen. 

De Kimbino Kimbino.be en Kimbino voorzien u van alle nodige folders verspreid over tal van ketens. De app is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, en biedt u vele opties om alles te bekijken vanuit huis, hierdoor dragen we dus bij aan een beter milieu!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE
Kimbino
Sluiten
Melk
Boter
Yoghurt
Eieren
Brood
Koffie
Chocola
Bier
Kimbino
Sluiten
Logo Mr Bricolage
 • Avenue Albert 1er 321
 • Avenue Schlogel 115
 • Chaussée de Bruxelles 42
 • Chaussée de Charleroi 18A
 • Chaussée de Namur 81
 • Chaussée de Tubize 65
 • Chaussée Gabrielle Richet 227
 • Chemin de la Procession 401
 • Quai de Compiègne 73
 • Route de Landen 70
 • Route de Philippeville 307
 • Route Nationale 545 1
 • Rue Ancien Rivage 40
 • Rue Bonne Femme 64
 • Rue de Belle-Mine 19
 • Rue de la Forge 21
 • Rue des Vallées 7A
 • Rue du Laveu 8
 • Rue du Nouveau Monde 17A
 • Rue Monnoyer 70