Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Hyper Carrefour folder 17/07/2024 || Promo België deze week

ADVERTENTIE
Carrefour

Hypermarkt Carrefour : Nieuwe folders en promoties deze + volgende week

Nieuwe Carrefour folder online met alle reclame en promoties

3/5
Actual brochure

Het bedrijf Carrefour is van Franse oorsprong en houdt zich bezig met de verkoop van diverse detailhandel artikelen. Deze winkel opende zijn deuren in 1960; het was de eerste hypermarkt die in Europa werd geopend. Momenteel heeft Carrefour wereldwijd verschillende franchises, voornamelijk in België, Brazilië, Italië, en Spanje.

Sinds 1976 domineert het bedrijf Carrefour de markt met zijn "huismerk"-lijn waarin het verschillende producten tentoonstelt. De huismerk lijn telt momenteel 50 producten, waaronder koekjes, deegwaren, oliën, en andere zaken, tegen zeer lage prijzen.

Zonder twijfel is Carrefour de laatste jaren gegroeid en biedt het u heerlijke producten tegen redelijke prijzen. U kunt hun laatste aanbiedingen bekijken in de brochure Carrefour folder week 28/29 die hier te vinden is en elke week wordt bijgewerkt.

U kunt hier meerdere artikelen vinden tegen goede prijzen vanaf 09/07/2024 met alle promoties van vorige, deze of volgende week.

Informatie over de hypermarkt Carrefour

Shop

De eerste Carrefour winkel werd in 1960 opgericht door Jacques Defforey, Denis Defforey en Marcel Fournier. Deze groep jonge mensen woonde verschillende Noord-Amerikaanse seminaries bij waar de grote markt hen beïnvloedde. Twee jaar na die bijeenkomst creëerde de groep zijn markt in Europa, die al snel uitgroeide tot een hypermarkt.

Momenteel heeft Carrefour meer dan 230 hypermarkten, 2.000 kleine markten in Carrefour City; dit bedrijf is ook eigenaar van Promo Cash, Cash & Carry. Carrefour bezit verschillende franchises, en hun internationale activiteiten strekken zich uit over bijna de hele wereld. In België heeft de Supermarkten gevestigd in onder andere Brussel, Antwerpen, Luik, Gent, Brugge en Leuven.

De hypermarkt Carrefour onderhoudt zijn activiteiten in Azië, het Midden-Oosten, Europese landen, Afrika en Latijns-Amerika. In de regio's zijn ook enkele Carrefour-winkels gesloten wegens wanbeheer of om een hypermarkt te bouwen.

U kunt de hypermarkt Carrefour vooral herkennen aan hun grote omvang, variërend van 1000 tot 4000 vierkante meter. Dit bedrijf heeft een onderscheidend logo tussen blauwe en rode kleuren dat in 2009 werd ingevoerd.

Als u aankopen wilt doen via Carrefour online, kunt u dat zonder problemen doen door hun carrefour.be (nl, fr) te bezoeken. U kunt relevante informatie krijgen over de producten, pakketten en prijzen die ze aanbieden.
Als u niet vindt waar u naar zoekt, bekijk dan de volgende winkels uit de categorie Supermarkten, namelijk Aldi, Carrefour market, Lidl, Delhaize, Albert Heijn, Cora, Match Supermarché, Spar, Intermarché en BioPlanet.

Sortiment van bij Carrefour

Assortment

U geniet altijd van de beste aanbiedingen die Carrefour online u alleen geeft op zijn officiële website. De aanbiedingen van de winkel veranderen meestal wekelijks, en voor uw genot biedt de keten elke dag kortingen van 10% op producten. Waardoor u aanbiedingen tegenkomt die bij de concurrent niet te vinden zijn.

Als u geld wilt besparen op de aankoop van levensmiddelen en andere producten, moet u navigeren door de interface. U kunt uw producten bestellen met de beste bezorgdienst, zoals Carrefour Express. Al uw bestellingen worden in recordtijd aan de deur van uw huis geleverd. Hierin probeert Carrefour altijd vooruitstrevend te blijven.

De meest actuele nieuwigheid die de naam van Carrefour kruiste, is dat het voor 2019 is verhoogd met een discount winkel in Frankrijk. De winkel vernieuwt zijn activiteiten om zijn trouwste klanten tegen een lage kostprijs de beste producten te brengen.

Bij Carrefour is er een sectie "aanbiedingen" waarin u vandaag korting producten kunt kopen. U kunt een goede voorraad voordelig geprijsde pasta, bieren en andere producten mee naar huis nemen. In de Carrefour folder kunt u verschillende wekelijkse, updatebare en aantrekkelijke aanbiedingen vinden.

In het geval dat u niet vindt wat u zoekt in de huidige Carrefour folder, bekijk dan de nieuwe Carrefour folder week 28/29 voor de beste acties.

De groenste Carrefour folder met Kimbino

Kimbino App

Kimbino zorgt ervoor dat u altijd als eerste van de nieuwste Carrefour aanbiedingen kunt genieten, de acties bevatten het gehele assortiment waaronder verse producten, kruidenierswaren, dranken, diepvries, baby, verzorging & hygiëne, non-food en nog meer. Kimbino zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk kan genieten van de nieuwste aanbiedingen. 

Bij Kimbino zijn al uw folders overzichtelijk vertoond waardoor we geen papier gebruiken en meedragen aan een beter milieu. De Carrefour folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Populaire producten

Kaas
Yoghurt
Brood
Koffie
Ham
Pizza
Bier
Appels
Thee
Aardbeien
Chips
Noten
Salade
Fruit
Groenten
Watermeloen
Snacks
Muffin
Worst
Brie

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE