Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

ALDI folder België 15/07/2024 || Reclame deze, volgende week 28

ADVERTENTIE
Aldi

Nieuwe Aldi folders België vorige, deze en volgende week

Geniet van voordelige prijzen met de Aldi aanbiedingen en reclamefolder

3/5
Actual brochure

Aldi zijn twee Duitse supermarktketens die eigendom zijn van een familie uit hetzelfde land. Deze familie heeft in 20 landen meer dan 10.000 winkels over de hele wereld en een gezamenlijke omzet van ongeveer 50 miljard euro.

De Aldi shop worden beschouwd als het beste voorbeeld van eenvoudige winkels in België omdat zij verschillende ongelooflijke kortingen kunnen tonen. Hun specialiteit zijn basisartikelen zoals levensmiddelen, producten voor persoonlijke hygiëne, allerlei dranken, huishoudelijke schoonmaakartikelen en andere huishoudelijke artikelen tegen uitstekende prijzen. Alle artikelen zijn in de Aldi reclame te vinden.

De meeste van de producten die ze verkopen zijn op maat gemaakt en exclusief voor Aldi winkels geproduceerd, zeer vergelijkbaar in kwaliteit en prijzen met de originele merken. U kunt de laatste aanbiedingen die in de Aldi product catalogus verschijnen controleren.

De Aldi folder verschijnt wekelijks en biedt een grote verscheidenheid aan producten tegen de beste prijzen op de markt. Bovendien kunt u er promoties, acties en kortingen vinden die tegemoet komen aan de behoeften van vaste klanten, al deze producten met afprijzing kunt u ook gemakkelijk online shoppen. 

De huidige Aldi folder week 28 kunt u hier bekijken. De geldigheidsduur van de Aldi folder is vanaf 08/07/2024.

Aldi shop Informatie

Shop

Deze Supermarkten werden oorspronkelijk in 1946 opgericht door de broers Theo en Karl Albrecht toen zij de verantwoordelijkheid op zich namen voor de exploitatie van de winkel van hun moeder in Essen. In 1960 besloten zij zich op te splitsen in de twee thans bestaande ketens, Aldi Süd en Aldi Nord, waarvan de eerste in Mülheim en de tweede in Essen is gevestigd. 

In Duitsland worden de activiteiten van Aldi Nord ondersteund door 35 regionale ondernemingen met ongeveer 2.500 winkels, verdeeld over het oosten, het westen en het noorden van het land. De activiteiten van Aldi Süd worden ondersteund door 32 regionale maatschappijen met ongeveer 1.600 winkels in het westen en zuiden van het land. In België zijn de winkels onder andere te vinden in Anvers, Bruxelles, Gent, Charleroi, Mouscron en Essen.

Wat de internationale activiteiten betreft, is Aldi Nord aanwezig in Frankrijk, Portugal, Denemarken, de Benelux, Polen en Spanje. Aldi Süd is aanwezig in Hongarije, Ierland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, China, Australië, Slovenië, Oostenrijk en Italië. 

Beide zijn ook aanwezig in de Verenigde Staten van Amerika, met 1.600 winkels verdeeld over beide ondernemingen. Dit is het enige land ter wereld waar beide winkels actief zijn, naast Duitsland, dat het land van oorsprong is.

Zowel Aldi Süd Ad als Aldi Nord hebben verschillende logo's. Aldi Nord toont de "A" volledig, totdat Aldi Süd, sinds 2017, een nieuw logo introduceerde waarbij het blauwe lijn vak dat rond de "A" te vinden was, werd verwijderd met een licht afgeronde 3D-uitstraling. Kom meer te weten over de online Aldi shop op webshop: aldi.be (nl, fr).
Voor soortgelijke winkels van de categorie Supermarkten, ga dan naar Carrefour, Carrefour market, Lidl, Delhaize, Albert Heijn, Cora, Match Supermarché, Spar, Intermarché en BioPlanet.

Assortiment van Aldi en alle weekacties

Assortment

Aldi biedt wekelijkse Aldi aanbiedingen op producten met een hoge kwaliteit, zoals gereedschap, elektronica, apparaten en zelfs computers, naast het standaard productaanbod. Ze kunnen ook speelgoed, kleding, cadeaus en bloemen omvatten.

Bovendien biedt Aldi loterijen en wedstrijden aan zijn klanten om hen te geven wat ze nodig hebben en zelfs een beetje meer. Deze loterijen en wedstrijden zijn online en vinden elke maand plaats, zodat u altijd de mogelijkheid heeft om deze sappige prijzen te winnen.

Alles wat u nodig heeft voor uw huis is verkrijgbaar bij Aldi. In de proteïne sectie vindt u rundvlees, gevogelte, varkensvlees en zelfs vis. In de levensmiddelen sectie vindt u onder andere rijst, pasta, granen, eetbare olie, suiker, tarwemeel en brood.

Alle producten zijn van de meest prestigieuze merken op de markt, maar wat hen onderscheidt van hun concurrenten is de verkoop van hun merkproducten, die zelfs de commerciële merken overtreffen in kwaliteit.

Neem gerust een kijkje in Aldi folder week 28 van deze week of wacht tot volgende week voor de nieuwste brochure.

Gegarandeerd een groene Aldi folder via Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino kunt u altijd genieten van de Groene Aldi folder, waar geen papierverspilling voor nodig is maar simpelweg online bekeken kan worden. Hier vindt u weekacties van vorige week, deze week, volgende week en ook 3 weken geleden. De Aldi aanbiedingen zijn te vinden over het gehele assortiment waaronder A-merken, kaas, vleeswaren, verse vis en vlees, wijnen en bieren, zuivel, en nog meer, veels te veel om op te noemen. Geniet van die heerlijke maaltijd!

De Aldi folder en brochures PDF van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE