Kimbino
Kimbino
Logo JUMBO
3/5

JUMBO BLACK FRIDAY 2023 folder | Week 48

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

JUMBO folder volgende, deze week 48

3/5
Actual brochure
Iedereen heeft al eens gehoord van JUMBO. Het is één van de meest populaire winkels op de Belgische markt.
U kan haast alles kopen aan mooie prijzen bij JUMBO.
JUMBO introduceert regelmatig producten met prijsverlaging. Wat kan u hier aan verlaagde prijzen vinden vanaf 29/11/2023? Bekijk het hier!
Bent u op zoek naar een plaats waar u producten zoals {special_offer} kan kopen? Ze staan momenteel in promotie bij JUMBO.
In andere winkels vindt u misschien dezelfde producten voor een betere prijs. Probeer hier maar eens: {category_center_link}.

Verschillende winkels bieden producten aan van diverse merken, maar ook private label merken die nergens anders worden aangeboden. Bijvoorbeeld JUMBO biedt merken aan zoals {shop_brands}.
Geen geluk met het vinden waar u naar op zoek bent? U kan de officiële website bezoeken van de winkel Jumbo.com/nl-be.

Vergeet gedrukte folders. Vanaf nu bekijkt u de laatste aanbiedingen van JUMBO gewoon online.
De bescherming van het milieu is onze prioriteit. Daarom doet het ons plezier om te zien dat u de folders van JUMBO in de digitale versie verkiest.

Wilt u geld besparen? Probeer dan producten te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs, op lange termijn loont het heel erg.

Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief of u download onze applicatie Kimbino mist u geen enkele aanbieding van JUMBO omdat u altijd de eerste bent bij nieuwe aanbiedingen van JUMBO.

Black Friday 2023

Black Friday-shopdag is hier en is ook aangekomen bij JUMBO. Bekijk onze speciale aanbiedingen voor Black Friday 2023 in de nieuwe flyer JUMBO! De nieuwste folder met de naam JUMBO - Black Friday aankondiging is geldig vanaf 29/11/2023 - 05/12/2023. Mis geen een van de geweldige Black Friday-kortingen bij JUMBO. In de categorie Supermarkten vindt u ook vele andere folders voor Black Friday. Als je van tevoren kerstcadeaus gaat kopen en op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan alle promotionele folders van Black Friday en bespaar. Kimbino geeft je een overzicht van de beste kortingen op Black Friday.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Populaire producten

Kaas
Wijn
Tomaten
Kip
Friet
Knoflook
Tomaat
Coca Cola
Fanta
Sprite
Wafels
Gebak

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino

Er zijn geen winkels

Meld aan en profiteer van de voordelen.