Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

DELHAIZE folder volgende week 11/07/2024 || Promo België, ad

ADVERTENTIE
Delhaize

Nieuwe folder Delhaize volgende + deze week

De nieuwe acties en promoties 1+1 gratuit in de Delhaize folder

3/5
Actual brochure

Delhaize is een Belgische Supermarktketen. Het staat bekend als de eerste supermarktketen in Europa. De directie van Delhaize stemt ermee in om het idee in België uit te voeren na een reeks werkbezoeken aan "supermarkten" in de Verenigde Staten. Delhaize De Leeuw opent de eerste supermarkt in Elsene, op het Flageyplein, in 1957. (Brussel) Daar kon men voor het eerst proeven van het comfort van absolute zelfbediening, voorverpakt vlees, diepvriesproducten, verse producten uit koelbakken, en een handgeschreven kassabonnetje.

De keten heeft winkels in Europa, de Verenigde Staten en Azië.In België baat de keten winkels uit onder de namen Proxy Delhaize, Shop'n Go, City Delhaize, Tom & Co, en Caddyhome, met in totaal 792 vestigingen. 

Bekijk voor het volledige aanbod van de Delhaize folder, de huidige Delhaize folder week 29. Deze kan hier worden bekeken. De geldigheidsperiode is vanaf 11/07/2024.

Delhaize Informatie

Shop

Adolphe, Jules, Auguste, Edouard, Léopold en Louis Delhaize zijn zes zonen van Jacques Delhaize, een wijnhandelaar in Ransart, niet ver van Charleroi, die twee Belgische supermarktketens oprichtte, genaamd Delhaize De Leeuw en Louis Delhaize.

In 1867 richtten Jules en Auguste Delhaize "Delhaize Frères et Cie" op, een kleinhandel keten met het Belgische Leeuw als symbool. Hun broers Adolphe en Edouard, evenals hun schoonbroer Jules Vieujant, treden niet lang daarna toe tot de onderneming. Ze bouwen aan een netwerk van Supermarkten waar alle goederen in een centraal magazijn worden bewaard en alle prijzen gelijk zijn.

Tegen 1992 had Delhaize Le Lion / De Leeuw ruim 410 winkels in België, zeven in Tsjechië, veertien in Griekenland, en meer dan duizend in de Verenigde Staten.

Vandaag heeft "Delhaize Le Lion / De Leeuw" maarliefst 2673 winkels in België in onder andere Brussel, Antwerpen, Gent, Ukkel, Elsene en Luik, met bekende winkels zoals Delhaize Humbeek en Delhaize Wezemaal, maar echter ook in andere landen waaronder Luxemburg, Griekenland, Bulgarije, Servië, Montenegro, Bosnië en Herzegovina, Roemenië, Indonesië en de Verenigde Staten. Hiervan zijn 775 filialen gevestigd in België.

Delhaize online kan worden bezocht voor meer informatie over de keten door te klikken op delhaize.be (nl, fr).
Ook heeft u de mogelijkheid om van de categorie Supermarkten de folders van Aldi, Carrefour, Carrefour market, Lidl, Albert Heijn, Cora, Match Supermarché, Spar, Intermarché en BioPlanet te bekijken mocht de Proxy Delhaize niet bij u benodigdheden passen.

Sortiment van Delhaize

Assortment

Aangezien dit een Supermarktketen met korting is, kunt u veel geld besparen als u bij de Delhaize online bestelt. De website van de Proxy Delhaize geeft u alle informatie over de nieuwe promoties en afgeprijsde aanbiedingen 1+1 gratuit. 

Op Delhaize online vindt u ook flyers. De flyers bevatten exclusieve ad en beloningen. U kunt zich abonneren op hun loyaliteitsprogramma wat u een heleboel extra voordelen. Ze bieden ook wekelijkse specials op high-end producten zoals elektronica, computers en apparaten. Deze afgeprijsde aanbiedingen kunnen ook speelgoed, kleding en levensmiddelen omvatten. De keten probeert altijd de laagste prijzen te bieden in vergelijking met de concurrent

Als u niet kunt vinden wat u nodig hebt, kunt u altijd wachten op de nieuwe Delhaize folder week 29, contact opnemen met de klantenservice via e-mail, een simpel telefoontje, of de website-interface.

Bekijk als eerste de nieuwste groene Delhaize folder online op Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino kunt u altijd gegarandeerd de nieuwste Delhaize folder vinden, de reclame in de brochure online zijn breed, het bevat onder andere maaltijden, aardappelen, brood, vlees & vis, dranken en nog veel meer. Bij Kimbino zult u altijd de beste aanbiedingen vinden voor een verrukkelijke maaltijd.

Kimbino vertoont alle folders online waardoor geen papier meer gebruikt hoeft te worden en groen bezig zijn. De Delhaize folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Populaire producten

Melk
Boter
Kaas
Yoghurt
Olie
Koffie
Ham
Bier
Tomaten
Thee
Aardbeien
Pasta
Chips
Ketchup
Koekjes
Salade
Fruit
Kip
Sushi
Chocoladereep

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE