Kimbino
Kimbino

Vanden Borre folder 24/04 - 31/08, volgende week

ADVERTENTIE
Vanden Borre
ADVERTENTIE

Vanden Borre folder volgende, deze week 24

Scherp geprijsde elektronica met de Vanden Borre folder

3/5
Actual brochure

Vanden Borre is een Belgisch detailhandelsbedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van audiovisuele, multimedia en huishoudelijke elektronische apparaten. Het bedrijf heeft meer dan zeventig fysieke winkels verspreid over België, die samen met de online winkel meer dan tien miljoen klanten per jaar bedienen. De online winkel is een van de meest bezochte online winkels in België en concurreert met winkel giganten als Amazon en Coolblue. 

De populariteit van de winkel is te danken aan het brede assortiment elektronische producten dat het zijn klanten aanbiedt en de welbekende Vanden Borre promoties. Deze omvatten televisies, radio's, dvd's, wasmachines, vaatwassers, fornuizen, koelkasten, diepvriezers, keukenmachines, magnetrons, slimme beveiligingscamera's en deurbellen, Wi-Fi-speakers, printers, drones, laptops, digitale camera's, en accessoires voor telefoons, tablets en computers. Er worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd aan de catalogus van de winkel. U kunt de huidige catalogus in meer detail bekijken op de website van de winkel. Bekijk de huidige online Vanden Borre folder en bekijk hem hier vanaf 24/04/2024 voor de beste Vanden Borre promoties.

Vanden Borre Informatie

Shop

Vanden Borre werd opgericht in 1972 en in het begin van de jaren 2000 overgenomen door Fnac Darty, een multinationaal conglomeraat op het gebied van elektronica detailhandel. Het hoofdkantoor van de Vanden Borre is gevestigd in de Slesbroekstraat in België. Het bedrijf heeft meer dan 1200 medewerkers in dienst die zich inzetten voor de beste klantenservice op basis van een manifest dat de Deed of Trust wordt genoemd. De keten beschikt over filialen in grote steden zoals Vanden Borre Wilrijk en bevindt zich in onder andere Antwerpen, Anderlecht, Mechelen, Brussel, Aalst en Mol.

De online winkel van Vanden Borre is zeer klantvriendelijk en biedt uitgebreide productinformatie en een gemakkelijk te navigeren interface, zodat u met slechts enkele muisklikken uw inkopen kunt doen. U kunt uw bestellingen via de online winkel volgen en controleren en zelfs nagaan welke fysieke winkels het door u gewenste product in voorraad hebben, zodat u kunt profiteren van de optie online bestellen en in de winkel afhalen.

Vanden Borre online heeft ook een blog met nuttige adviezen en informatie van specialisten die speciaal voor u op maat zijn gemaakt. De onderwerpen variëren van woningverbetering en innovatie, de beste elektronische apparaten voor uw levensstijl, tot een populair review segment dat enkele van de populairste aanbiedingen van de winkel test om u te laten zien wat hun beste eigenschappen zijn en hoe u ze moet gebruiken. Alle details vindt u op vandenborre.be (nl).

Andere winkels van de categorie Electronica & computers zoals Vanden Borre online, zijn bijvoorbeeld Media Markt, Krëfel, Fnac, Eldi, Base, Coolblue en Electro Depot, u kunt ze op onze website vinden.

Vanden Borre online Assortiment

Assortment

Met het aanbod van het assortiment houdt de keten de prijzen van de concurrenten in de gaten om er zeker van te zijn dat ze u altijd de laagste prijs bieden met de nieuwste Vanden Borre promoties. Dit doen ze om trouw te blijven aan de laagste prijsgarantie die deel uitmaakt van hun manifest. De prijzen worden elke dag aangepast voor meer dan 3000 producten om de laagste prijs te kunnen garanderen. 

Het wordt nog beter-als u een concurrerende winkel vindt die een lagere prijs biedt voor een product, kunt u dit melden aan het Vanden Borre team voor een onmiddellijke aanpassing van hun prijs. Als u de ontdekking doet tot 30 dagen nadat u het Vanden Borre product heeft besteld of gekocht, kunt u nog steeds de winkel informeren via uw Vanden Borre account, en zij zullen u het prijsverschil terugbetalen via een voucher, hierdoor geniet u altijd van de beste prijzen met de Vanden Borre promoties. 

De online winkel biedt ook verschillende veilige online betaalmethoden om uit te kiezen, waaronder betalen in termijnen, het gebruik van cadeaubonnen, coupons en ecocheques om milieuvriendelijke producten te kopen, zoals energie-efficiënte elektrische apparaten en tegemoet te komen met uw budget.

Zodra u uw aankoop hebt gedaan, levert de winkel het bij u thuis af en installeert het gratis voor u. Deze service geldt ook voor inbouwapparatuur zoals vrijstaande koelkasten en wasmachines. De winkel zal ook uw oude toestellen voor u recycleren.

Ontdek meer opties in de Vanden Borre folder. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Vanden Borre via telefoon, e-mail of website, en zij zullen u graag verder helpen met uw Vanden Borre promoties.

Geniet bij Kimbino van de lage prijzen uit de vertoonde Vanden Borre Folder

Kimbino App

Houdt Kimbino in de gaten om als eerste te genieten van nieuwe voordeel uit de VandenBorre brochure met tal van acties op tv & audio, groot elektro, inbouw & keuken, multimedia, telefonie met voordelige prijzen.

Alle folders van verschillende ketens worden op onze website vertoont, hierdoor zijn de papieren folders achterhaald, en dragen wij ons steentje bij aan een groenere wereld. De Vanden Borre folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Populaire producten

Telefoon
Smartphone
Tablet
Printer
Tv
Geluid
Camera
Kabel
Geheugenkaart
Koelkast
Wasmachine
Grill
Stofzuiger
Epilator
Audio
Scherm
Bluetooth
Haardroger
Iphone
Hoofdtelefoon

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Electronica & computers