Kimbino
Kimbino

LIDL folder deze week 19/06/2024 || Promo België volgende week

ADVERTENTIE
Lidl
ADVERTENTIE

Nieuwe folder LIDL België (deze + volgende + vorige week)

De nieuwe Lidl folder deze week 24 (+ volgende en vorige) is weer beschikbaar voor de beste acties

3/5
Actual brochure

Lidl Stiftung en Co.KG is een internationale supermarktketen. Zij vindt haar oorsprong in Duitsland. Deze discount-supermarktketen heeft meer dan 12.000 winkels in heel Europa en Amerika. Dit bedrijf is eigendom van de beroemde Schwarz Group, die ook een andere hypermarktketen genaamd Kaufland exploiteert. 

De grootste concurrent van Lidl is een andere Duitse supermarktketen die bekend staat als Aldi. Lidl, net als Duitse collega supermarkt Aldi, kiest voor een zero-waste, no-frills aanpak voor het weergeven van de meeste items in hun eerste levering dozen, zodat de consument het product rechtstreeks uit de doos aanschaft. Lidl produceert veel goedkope gastronomische goederen in een enkel land van de Europese Unie voor zijn gehele wereldwijde keten, maar het importeert ook veel lokale items uit het land waar de winkel zich bevindt.

De Lidl folder biedt een grote verscheidenheid aan merkproducten aan. Lidl heeft wekelijkse speciale aanbiedingen en de voorraad non-food producten wisselt voortdurend. Lidl voert een beleid waarbij in de winkels geen stemmingsmuziek wordt gespeeld en geen reclame wordt uitgezonden. Er zijn enkele uitzonderingen in de Verenigde Staten, Kroatië, Spanje en Polen. 

De huidige Lidl folder week 24 met alle geldige promoties kan hier worden bekeken. De geldigheidsduur van de Lidl folder is vanaf 12/06/2024.

 

Lidl BE Informatie

Shop

In Ludwigshafen, Duitsland, opende de eerste moderne Lidl winkel in 1973. Deze kleine winkel werd de hoeksteen van de verregaande groei van Lidl, met slechts drie werknemers en ongeveer 500 artikelen. In 1994 opende Lidl haar eerste winkel in het Verenigd Koninkrijk. Lidl UK is sindsdien geleidelijk uitgebreid en heeft nu meer dan 800 Supermarkten. Momenteel beschikt de Lidl over winkels in Antwerpen, Charleroi, Gent, Luik, Genk en Bergen in België met bekende winkels zoals Lidl Berchem.

De Lidl BE beschikt over een officiële website waar alle artikelen kunnen worden besteld en vervolgens bij u thuis worden bezorgd. Kijk op lidl.be (fr, nl) voor alle informatie over de keten.

Als u niet kunt vinden wat u zoekt in de Lidl folder vorige week, kunt u verschillende categorieën zoals Supermarkten bekijken met onder andere Aldi, Carrefour, Carrefour market, Delhaize, Albert Heijn, Cora, Match Supermarché, Spar, Intermarché en BioPlanet.

Assortiment van de Lidl

Assortment

Lidl shop BE zal u voorzien van de meest gedetailleerde en beste aanbiedingen om voor te lopen op de concurrentie. Deze exclusieve aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, zodat iedereen een kans heeft om ervan te profiteren. Lidl heeft een wekelijks advertentiebeleid dat wordt weergegeven op de Lidl shop BE. Het bedrijf heeft ook een tijdschrift. Het bevat korting aanbiedingen, recepten en nog veel meer. Er is een app beschikbaar in de app store, my Lidl genaamd, die u de mogelijkheid biedt om kortingsbonnen en beloningen te krijgen. 

De Lidl BE biedt naast de reguliere koopwaar ook wekelijkse specials op duurdere artikelen zoals gereedschap, elektronica, apparaten en zelfs computers. Speelgoed, kleding, cadeaus en bloemen kunnen ook inbegrepen zijn. Omdat Lidl een winkel met kortingen is, bespaart u veel geld als u bij Lidl winkelt en ze hebben elke week geweldige aanbiedingen. 

Neem een kijkje in de Lidl folder week 24 voor de beste deals of neem contact op met de klantenservice via e-mail, een simpel telefoontje, of de interface van de website.
Ook is het mogelijk om te wachten op de aankomende Lidl folder deze week voor de nieuwste aanbiedingen.

Bekijk als eerste de nieuwste groene Lidl folder op Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino kunt u genieten van de groene Lidl folder die een hoop wekelijkse aanbiedingen over het gehele assortiment vertoont, dit geldt voor de voedselproducten maar ook een hoop non-food producten om te voldoen aan al uw behoeftes.

Kimbino werkt mee aan de besparing van tal van papieren folders door alle folders online te vertonen, normaal eindigen de papieren brochures vaak in de prullenbak. De Lidl reclamefolder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Populaire producten

Melk
Boter
Kaas
Yoghurt
Olie
Salami
Wijn
Thee
Ananas
Chips
Room
Koekjes
Kwark
Salade
Deeg
Fruit
Kip
Broodjes
Snacks
Baguette

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE