false
Kimbino
Kimbino
Logo Lidl
3/5

Lidl Genk | Folder BLACK FRIDAY 2023

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Winkels Lidl dichtbij Genk

Filialen Supermarkten in de stad Genk en omgeving

Meer folders uit de categorie

Nieuwe folder LIDL Genk (deze + volgende + vorige week)

3/5
Actual brochure
Bekijk de huidige speciale aanbiedingen van Lidl in Genk.
Bij Lidl vind je altijd een ruim assortiment aan goederen en dankzij hun regelmatige speciale aanbiedingen kun je ook wat geld besparen.

De huidige catalogus zal u ervan overtuigen dat onze aanbiedingen echt voordelig zijn. De catalogus is geldig vanaf 06/12/2023 en deze vindt u hier.
De filialen van Lidl zijn te vinden in verschillende steden en bevinden zich naast Genk ook in Antwerpen, Charleroi, Gent, Luik, Bergen en Sint-Jans-Molenbeek.

Vergelijk de prijzen uit de folders in de categorie Supermarkten om er zeker van te zijn dat u echt de beste deal heeft. De bedrijven in deze categorie zijn bijvoorbeeld Aldi, Carrefour, Carrefour market, Delhaize, Albert Heijn, Cora, Trafic, Match Supermarché, Spar en Intermarché.
Als u meer informatie wilt over Lidl, ga dan naar hun webpagina lidl.be (fr, nl).

Black Friday

Black Friday-shopdag is hier en is ook aangekomen bij Lidl Genk. Bekijk onze speciale aanbiedingen voor Black Friday 2023 in de nieuwe flyer Lidl bij Genk! De nieuwste folder met de naam Lidl folder week 49 is geldig vanaf 06/12/2023 - 12/12/2023. Mis geen een van de geweldige Black Friday-kortingen bij Lidl. In de categorie Supermarkten vindt u ook vele andere folders voor Black Friday. Als je van tevoren kerstcadeaus gaat kopen en op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan alle promotionele folders van Black Friday en bespaar. Kimbino geeft je een overzicht van de beste kortingen op Black Friday.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Lidl

Meld aan en profiteer van de voordelen.