Logo Lidl
3/5

Lidl Gent folder 12/12/2022, deze week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Lidl Gent folder volgende week

3/5
Actual brochure

Wie kent er Lidl niet! Dankzij het kwalitatieve gamma van producten en interessante aanbod nam het één van de top posities op de Belgische markt! Bij Lidl, is het onmogelijk dat u niet vindt wat u zoekt. En u bespaart zelfs geld uit. Een nieuwe aanbieding? Lidl brengt ze vaak uit voor haar klanten. Het meest recente aanbod geldig van 05/12/2022 can u hier vinden hier.

Twijfelt u nog waar te gaan winkelen? Lidl winkels zijn te vinden in steden zoals Bruxelles, Anvers, Charleroi, Gent, Liège. Was u naar iets specifieks op zoek dat u niet vond op de website? Probeer dan eens op de officiële website van de winkel www.lidl.be.

Geen behoefte meer aan de postbode die de folder komt brengen van Lidl. U kan ze allen online terugvinden waneer u maar wil. Papieren folders zijn zowel lastig om op orde te houden in het huis als slecht voor het milieu. Daarom waarderen we dat u de laatste aanbiedingen van Lidl online bekijkt.

Hoe besparen? Dankzij lagere prijzen!

Is het moeilijk om geen enkele aanbieding te missen van Lidl wanneer u dagelijks moet gaan werken en zorgen voor uw familie? Doe het dan anders, schrijf u in op onze nieuwsbrief of download onze app Kimbino. Op deze manier bent u zeker dat u op de hoogte blijft van alle aanbiedingen van Lidl.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Lidl winkellocaties in de stad Gent

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Lidl
Logo Lidl