Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Sligro (METRO) folder 23/07 - 28/07 | België volgende week

ADVERTENTIE
Sligro

Sligro (METRO) folder volgende, deze week 29

Uitstekende prijzen en een geweldige waarde in de Metro / Sligro folder

3/5
Actual brochure

Het woord 'Metro', oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland, is bekend om zijn detailhandel en klanttevredenheid. Metro werd in 1964 opgericht door Wilhelm Schmidt-Ruthenbeck en Ernst Schmidt. De daaropvolgende expansie over de hele wereld leverde Metro in 2010 de op drie na grootste retailer op, gebaseerd op zijn omzet.

Met de SLIGRO Folder kunnen klanten kiezen uit een grote verscheidenheid aan producten, variërend van bederfelijke producten zoals bakkerijproducten, vers fruit en verse groenten, verschillende soorten eiwitten en zuivelproducten. SLIGRO biedt klanten ook een breed scala aan schoonmaakmiddelen, hygiëne producten, die ze allemaal kunnen kopen tegen groothandelsprijzen. U kunt gemakkelijk de Sligro - Metro reclamebrochure bekijken om het meeste uit de nieuwste promoties te halen. 

U kunt hier alle aanbiedingen bekijken waarvan u vanaf 16/07/2024 gebruik kunt maken. De Sligro Folder Snackbar is een uitstekende manier om te helpen met het kopen tegen uitstekende prijzen die u zullen helpen geld te besparen. SLIGRO België biedt klanten ook een bezorgservice die hun bestellingen direct bij hen thuis aflevert. De maandelijkse Metro / Sligro folder zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van uw aankopen.

 

Informatie over Metro België

Shop

De Metro / Sligro supermarktketen wordt geclassificeerd onder de categorie Supermarkten, en staat bekend om zijn zeer gewaardeerde klantentevredenheid. Dankzij haar uitgebreide detailhandel netwerk is de onderneming actief in 24 landen en exploiteert zij wereldwijd ongeveer 680 winkels. 

Met respect voor de geschiedenis van de groei van SLIGRO, heeft de supermarkt zich uitgebreid om tegemoet te komen aan een groeiende online markt. Zijn klantvriendelijke aard kan worden afgemeten aan het getrouwheidsprogramma dat het aanbiedt in de vorm van een SLIGRO Kaart. Met deze kaart kunnen kopers punten verzamelen en inwisselen op basis van hun aankopen. Als klanten genoeg punten verzamelen, kunnen ze ermee betalen. 

Of u nu wilt gaan winkelen op een dagelijkse, wekelijkse of zelfs maandelijkse basis, SLIGRO heeft uitstekende aanbiedingen beschikbaar om u te helpen door het proces. U kunt kiezen voor de bezorgservice als die beschikbaar is in uw regio, of gewoon naar de dichtstbijzijnde SLIGRO België winkel zoals Antwerpen, Brussel, Hasselt, Middelkerke, Sint-Katelijne-Waver en Wevelgem gaan. 

Toen SLIGRO werd opgericht, was het de pionier in supermarkten omdat het een revolutionair idee van "Cash & Carry" introduceerde. Hiermee werd bedoeld dat professionele klanten de groothandels artikelen konden kopen die ze nodig hadden en ze dan meenemen wanneer ze vertrokken, in plaats van de gebruikelijke tijd te moeten wachten. Als u op zoek bent naar het kopen van grote hoeveelheden artikelen is het een goed idee om naar SLIGRO te gaan. Bovendien kan het in de gaten houden van de maandelijkse Sligro - Metro folder u helpen geld te besparen. U kunt meer regiospecifieke informatie verkrijgen op Metro / Sligro online op sligro-m.be. Voor soortgelijke winkels kunt u een kijkje nemen bij Aldi, Carrefour, Carrefour market, Lidl, Delhaize, Albert Heijn, Cora, Match Supermarché, Spar en Intermarché.

 

Sligro - Metro België Assortimenten

Assortment

Als het gaat om het kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod, is Sligro - Metro een sterke kanshebber. Dit komt omdat de Metro-supermarktketen zich toelegt op innovatie en een klantgerichte bedrijfsstijl. 

SLIGRO online biedt een grote verscheidenheid van producten die worden geproduceerd door verschillende merken, waardoor klanten een groot aanbod hebben om uit te kiezen. De voordelen van het kiezen voor SLIGRO zijn niet alleen beperkt tot de professionele kopers, maar ook voor families op zoek naar een goede deal. 

De Sligro Folder Snackbar is een geweldige manier om te weten welke promoties Metro / Sligro aanbiedt, zodat u er optimaal van kunt profiteren wanneer u gaat winkelen. 

 

Groene Metro folder gemakkelijk bekijken met Kimbino

Kimbino App

Deze iconische supermarktketen is bekend en geliefd om zijn talrijke merken die zorgvuldig zijn gecreëerd voor een grotere klanttevredenheid. De Metro merken produceren een breed scala aan producten zoals schoenen, tassen, kleding, en zelfs voedingsmiddelen, allemaal terug te vinden in de groene Metro folder vertoont op Kimbino. Het Metro kledingmerk, ook bekend als de Authentic Clothing Company, heeft zichzelf gevestigd voor het leveren van stijlvolle en comfortabele kleding voor mensen van alle leeftijden en maten. 

Voor een hoop inspiratie, is de Kimbino Kimbino.be een uitstekende plaats om meer te weten te komen over de tal van verschillende groene folders uit een grote keuze van categoriën. Deze bedrijven staan bekend om de kwaliteit van hun producten, en de uitgebreide opties in hun productassortiment. De Kimbino Kimbino is een fantastisch hulpmiddel dat door het bedrijf wordt aangeboden en waarop verschillende promoties, aanbiedingen en deals te vinden zijn die u ook op onze website terug kunt vinden.

ADVERTENTIE

Populaire producten

Vis
Fruit
Groenten
Kersen
Tomaat

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE