Antwoorden op veelgestelde vragen (FAQ)

Vragen over account

Ik wil graag de laatste speciale aanbiedingen per e-mail ontvangen. Hoe wordt ik abonnee?

Om de nieuwsbrieven met de laatste speciale aanbiedingen van uw favoriete winkels te ontvangen, is het noodzakelijk om een Kimbino-account aan te maken en te selecteren over welke winkels u geïnformeerd wilt worden.

Hoe kan ik mij registreren?

Registratie is zeer eenvoudig en snel:

 • Klik op “Registratie” (rechter bovenhoek)
 • Voer uw e-mailadres en wachtwoord in
 • Als u informatie over de laatste speciale aanbiedingen wilt ontvangen, klikt u op “Ik wil de nieuwsbrief en de speciale aanbiedingen ontvangen”
 • Klik op “Account aanmaken” en dat is het :)

U kunt ook extra gegevens invullen, zodat wij de folderaanbiedingen en kortingen aan uw behoeften aan kunnen passen. U kunt uzelf ook registreren via uw Facebook-account door te klikken op “Registreren met Facebook".

Is de registratie gratis?

Ja, zowel de registratie als het ontvangen van de nieuwsbrieven via e-mail zijn gratis.

Ik heb een account aangemaakt, maar ontvang geen folders via e-mail.

Controleer of u de winkels hebt geselecteerd waarop u zich wilt abonneren - u moet de winkel(s) toevoegen aan MIJN FAVORIETEN (hart-symbool). THet is ook mogelijk dat er momenteel geen nieuwe folders beschikbaar zijn van uw favoriete winkel(s). Controleer uw “spam"- of “promoties"-mappen, de folders en speciale aanbiedingen kunnen in die mappen staan.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt of vergeten ben?

Als u uw wachtwoord kwijt of vergeten bent, klikt u op “Wachtwoord vergeten” (onder het pictogram “Aanmelden met Facebook"). De e-mail met instructies voor het herstellen van uw wachtwoord wordt naar uw e-mailadres gestuurd. Controleer uw e-mail voor verdere instructies.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Om je wachtwoord te wijzigen, ga naar je accountinstellingen en klik op “Wachtwoord wijzigen”.

Kan ik mijn geregistreerde e-mailadres wijzigen?

Nee, het is niet mogelijk om uw e-mailadres te wijzigen. Als u een nieuw e-mailadres wilt gebruiken, is het noodzakelijk om een nieuw account aan te maken.

Hoe verwijder ik winkels van favoriete?

Als je niet langer informatie van een bepaalde winkel wenst te ontvangen, heb je twee mogelijkheden:

 • Zoek op de site naar de winkel waar je niet langer nieuws van wilt ontvangen, klik op het hartje (verwijderen van favoriete)
 • Als je jouw lijst met favoriete winkels in bulk wilt bijwerken, kun je dat doen in je accountinstellingen als je ingelogd bent - sectie “Mijn winkels”. Hier kun je een winkel uit de favorieten verwijderen met een kruisje.

Als je een winkel uit je favorieten verwijdert, kunnen wij je niet langer informatie sturen over nieuwe folders van die winkel.

Hoe kan ik mij afmelden of mijn abonnement op de nieuwsbrieven opzeggen?

Om af te melden, klikt u op “Mijn account” en vervolgens op “Afmelden".

Als u uw abonnement op nieuwsbrieven wilt opzeggen, kunt u dit doen door op de link onderin elke nieuwsbrief te klikken.

Folders, kortingen en speciale aanbiedingen

Hoe kan ik meer informatie over de kortingen, speciale aanbiedingen en de producten in de folders krijgen?

Kimbino is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de folders en wij hebben niet meer informatie over de producten en kortingen. Voor meer informatie is het raadzaam om de officiële website van de winkel te bezoeken.

Is het mogelijk om te winkelen via Kimbino?

Nee, het is niet mogelijk om producten via onze websites te kopen. Kimbino dient hoofdzakelijk als een browser voor de laatste folders van verschillende winkels, als een inspiratie voordat u gaat winkelen en een hulpmiddel om de laatste kortingen van winkels te volgen.

Is het mogelijk om folders van Kimbino in PDF-formaat te downloaden?

Nee, folders beschikbaar op Kimbino kunnen niet in PDF-formaat gedownload en doorgebladerd worden.

Kan ik afgedrukte folders van Kimbino via de post ontvangen?

Nee, Kimbino is niet verantwoordelijk voor het afdrukken en de verspreiding van folders. Deze service wordt geleverd door de individuele bedrijven zelf. Kimbino probeert het milieu te beschermen en biedt daarom een groenere, snellere en nog comfortabelere manier om folders door te bladeren - online folders zijn altijd en overal beschikbaar.

Locatie:

Ik wil alleen folders uit mijn stad zien, kan dat?

Ja, klik op “Stad” op de website, selecteer je stad en krijg automatisch de folders van die stad te zien.

Mijn stad staat niet in de lijst “Locatie-instellingen”, wat moet ik doen?

Als de ingevoerde stad niet kan worden geselecteerd, probeer dan de dichtstbijzijnde grotere stad in te stellen.

Waarom zijn mijn online folders niet verschenen nadat ik mijn locatie had ingesteld?

Het is mogelijk dat er momenteel geen folders beschikbaar zijn voor de geselecteerde stad, of dat de geselecteerde winkel zich niet in de stad bevindt.

Mobiele applicatie

Hoe kan ik de Kimbino-app downloaden?

De Kimbino-app is beschikbaar op Google Play. U kunt de app downloaden door hier te klikken.

Ik verblijf in een land waar de app beschikbaar is, maar ik kan de app echter niet installeren. Waarom?

Controleer de regio-instellingen in uw Google-account. Als de Kimbino-app niet is toegestaan in het land dat u hebt ingevoerd tijdens het aanmaken van uw Google-account, kan dit uw toegang tot de installatie beperken, ongeacht het land waar u momenteel in verblijft.

Hoe kan ik mij aanmelden bij Kimbino?

Klik, na de installatie en het openen van de Kimbino-app op het “tandwieltje” (rechts).

 • Als uw e-mailadres reeds geregistreerd is bij Kimbino (via de Kimbino-webpagina of de Kimbino APP), hoeft u alleen maar te klikken op “Aanmelden"
 • Als u nog geen Kimbino-account hebt, klik dan op “Account aanmaken", voer uw e-mailadres en uw wachtwoord in en geniet van de voordelen van ons Kimbino-netwerk :)

Is mijn aanmelding alleen geldig in de app?

Na de registratie bij Kimbino via de app, kunt u zich via onze Kimbino-webpagina aanmelden bij uw account met gebruik van hetzelfde e-mailadres en hetzelfde wachtwoord. U hoeft zich niet nogmaals te registreren als u zich via onze Kimbino-webpagina wilt aanmelden. Uw gegevens worden automatisch gesynchroniseerd.

Ik wil graag informatie ontvangen over de laatste folders op het moment dat deze informatie wordt geüpload. Is het mogelijk om dit in te stellen?

Ja u kunt meldingen inschakelen en zo mist u nooit een korting van uw favoriete winkel.

Is het mogelijk om de folders van andere landen door te bladeren?

Ja, klik op “Informatie” (tandwieltje - rechter bovenhoek), “Locatie-instellingen” en selecteer het land waarvan u de folders wilt zien.

Is de app ook beschikbaar voor iOS?

De app is momenteel alleen beschikbaar voor smartphones die Android gebruiken als het besturingssysteem. Om zonder beperkingen, ongeacht het besturingssysteem, door onze folders te bladeren, kunt u onze website www.kimbino.green bezoeken.

Moreover, now you can download the Kimbino bookmark to your iOS device. You can find instructions on how to do it here: kimbino.green/active-countries.

Hoe kan ik een klantenkaart toevoegen?

Open de Kimbino-app, selecteer “Kaarten” in het menu:

 • Klik op “+”rechtsboven
 • Zoek de winkel waartoe de klantenkaart behoort
 • Scan de code of voer handmatig het kaartnummer in
 • Klik op “Kaart toevoegen” en je bent klaar :)

De kaart die ik wil toevoegen staat niet in de lijst, wat moet ik doen?

Als de winkel waarvan je een klantenkaart wilt toevoegen niet in de lijst staat, klik op “Volgende kaart”, voer de “Kaartnaam” in en volg dezelfde stappen als voor het aanmaken van een online klantenkaart.

Kan ik de volgorde wijzigen waarin de getrouwheidskaarten worden weergegeven?

Kaarten worden automatisch alfabetisch gesorteerd. Je kunt echter de TOP-kaarten die je het vaakst gebruikt, bovenaan zetten. Houd je vinger op een kaart en je krijgt opties om de kaart te bewerken - klik op “Toevoegen/Verwijderen uit favorieten”.