Voorbeeld van folder Folder van winkel Di geldig vanaf 03/07/2019
Voorbeeld van folder Folder van winkel Di geldig vanaf 19/06/2019
Voorbeeld van folder Folder van winkel Di geldig vanaf 05/06/2019

Wie kent er Di niet! Dankzij het kwalitatieve gamma van producten en interessante aanbod nam het één van de top posities op de Belgische markt! Di biedt alles wat u maar kan wensen. En belangrijk: aan mooie prijzen! Regelmatig nieuwe aanbiedingen, daar staat Di bekend om. hier kan je alvast de meest recente aanbiedingen vinden vanaf 17/07/2019.

Di heeft meerdere winkels in België. U kan gaan winkelen in verschillende steden zoals Bruxelles, Liège, Anvers, Namur, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Charleroi. De officiële websites zijn er om klanten te informeren over de winkel en het specifieke productaanbod. Vindt u dus niet waar u naar zocht, bezoek dan de officiële website van de winkel www.di.be.

Vergeet gedrukte folders of magazines en gebruik de digitale versies. U kan de aanbiedingen van Di online bekijken wanneer u maar wil. Geen afval meer! De bescherming van het milieu is vandaag de dag belangrijk. Daarom zijn we verheugd te zien dat u de recente aanbiedingen van Di online bekijkt en niet via de geprinte folder. Vele bomen worden zo gespaard. En dat is lang niet alles!

Besparen door te winkelen is nooit makkelijker geweest.

Mis geen enkele aanbieding van Di. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of download onze Kimbino. U heeft hiermee een compleet overzicht over de meest recente aanbiedingen van Di.