Kimbino
Kimbino

PROMO Brico Plan It folder 12/06/2024 || Promoties, korting

ADVERTENTIE
Brico Plan-it
ADVERTENTIE

Brico Plan-it (Brico Planète) folders en promoties online

Bespaar meer met de Brico Plan-it folder (korting -20%)

3/5
Actual brochure

Brico Plan-it is de meest uitgebreide doe-het-zelf ijzerwaren winkelketen in België. Brico Plan-it werd opgericht in 1973 en maakte aanvankelijk deel uit van de GIB Group tot 2002, toen het werd gekocht door het Nederlandse Vendex (nu bekend als Maxeda). Brico Plan-it was een onderafdeling van het bedrijf Brico, voornamelijk bestaande uit grotere winkels, die zich bezighielden met grotere en meer gecompliceerde projecten. Elke week wordt de Brico Plan-it folder gedeeld met de klanten, met de laagste prijzen in het hele assortiment. 

De brochure biedt klanten meestal gereduceerde prijzen en uitstekende Brico Plan-it promoties. Artikelen die door Brico Plan-it worden verkocht zijn onder andere grote tuinmeubelen, woonkamersets, barbecuegereedschap, metalen panelen, en nog veel meer. Klanten kunnen zichzelf op de hoogte houden van de laatste aanbiedingen en het laatste nieuws door zich aan te melden voor de nieuwsbrieven en om de laatste Brico Plan-it folder te ontvangen. 

U kunt gemakkelijk hier veel informatie over de nieuwste aanbiedingen vanaf 12/06/2024 vinden. De huidige uitgave Brico Plan-it folder kan een geweldig hulpmiddel zijn om u te helpen het meeste geld te besparen bij de aankoop van alle producten die u nodig hebt. Het bedrijf biedt ook flexibele leveringsdiensten om aan uw wensen te voldoen. De wekelijkse Brico Plan-it folder bevat meer ondersteunende informatie. 

Informatie om Brico Plan-it online te begrijpen

Shop

De Brico Plan-it winkels vallen onder de categorie Wonen, tuincentrum, en bedienen klanten al zo'n 50 jaar. De gedrevenheid van het bedrijf om zijn diensten uit te breiden en te verbeteren, blijkt uit de manier waarop het in 2006 zijn webshop heeft opgezet. De webshop maakte het mogelijk voor klanten om beslissingen te nemen over grootschalige huis- en tuin projecten binnen het comfort van hun eigen huis. 

De Brico Plan-it winkels breidden uit naar 140 locaties in heel België, aanwezig in grote steden zoals . De expansie van het bedrijf beperkte zich niet tot fysieke locaties, maar ook Brico Plan-it online. De website van Brico Plan-it werd aan het begin van de 21e eeuw opgezet, met een efficiënte webshop die sinds 2006 werkt. Het gemak van de aankoop was een van de manieren waarop Brico Plan-it zijn klantenbestand heeft kunnen opbouwen. 

Brico Plan-it biedt trouwe klanten de kans om te kiezen voor een loyaliteitskaart die recht geeft op meer Brico Plan-it korting en privileges. Degenen die kiezen voor de Brico Plan-it kortingskaart krijgen 10 procent korting op al hun aankopen, waardoor u de kans krijgt om een aanzienlijk bedrag te besparen. Kaarthouders krijgen ook het privilege van gratis gebruik van bestelauto's voor maximaal 2 uur (20 kilometer). 

Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder verhuur van gereedschap, vervanging, om klanten te helpen bij hun projecten. Hoewel Brico Plan-it lijkt op Trafic, IKEA, Action, Leen Bakker, AVA, GAMMA, Brico, Hubo, Aveve en Casa, onderscheidt het zich van zijn concurrenten omdat het zich bezighoudt met producten die nodig zijn voor grote, complexe doe-het-zelf projecten. Bovendien zijn de producten van Brico Plan-it het goedkoopst in het assortiment. Voor betere prijzen kunt u de folders of zelfs het brico.be (nl) raadplegen. 

Brico Plan-it Assortiment

Assortment

Brico Planète is bij velen geliefd vanwege de snelle hulp die het klanten biedt via zijn App, websites en zelfs de fysieke winkels. Met name de Brico Plan-it online diensten zijn een uitstekende manier om klanten te helpen hun grote projecten comfortabel thuis af te handelen. 

De Brico Plan-it folder, nieuwsbrieven, brochures en seizoensgebonden Brico Plan-it promoties en bijvoorbeeld de laatste Brico Plan-it folder zorgen ervoordat potentiële klanten alles weten over de prijzen die het bedrijf te bieden heeft. 

 

Kimbino zorgt ervoor dat u de groene Brico Planète folder kunt inzien

Kimbino App

Het merk Brico Plan-it heeft klanten het hof gemaakt door hun uitstekende opties te bieden voor grootschalige doe-het-zelf- en decoratieprojecten, bekijk voor inspiratie de groene Brico Plan-it folder en acties op Kimbino. De keten geeft klanten een goed inzicht in grotere doe-het-zelf projecten die thuis in elkaar gezet kunnen worden. Voor kopers die objectgerichte vragen hebben, is het bemoedigend om te zien dat het merk Brico Plan-it gespecialiseerd is in het ophelderen van vragen, en geweldige Brico Plan-it promoties biedt vertoont op Kimbino. 

Voor een veelvoud van folders kunt u gerust onze Kimbino.be bekijken om te worden voorzien van tal van aanbiedingen uit verschillende categorieën. Natuurlijk bieden wij u ook onze fantastische Kimbino, maak gebruik van deze overzichtelijke interface waardoor u gemakkelijk al uw favoriete brochures kunt inzien zodra ze zijn uitgebracht. Ga groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE