Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Genk
Logo Maxi Zoo
3/5

Maxi Zoo Genk folder 17/05/2023

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Maxi Zoo Genk

3/5
Actual brochure
De nieuwste folder van Maxi Zoo vindt u hier bij Kimbino met de nieuwste kortingen in Genk. Kimbino helpt u bij het kopen van alles wat u nodig heeft voor geweldige prijzen bij Maxi Zoo - en dankzij het brede assortiment aan producten, zult u zeker niet met lege handen vertrekken.

Maxi Zoo informeert u regelmatig over hun laatste kortingen via hun folders. De nieuwste folder van Maxi Zoo is zelfs vandaag nog te vinden en is geldig vanaf 17/05 - 14/06. Zoals u misschien wel weet, bevindt Maxi Zoo zich in de stad Genk en in Antwerpen, Mechelen, Aalst, Verviers, Genk.

Vergelijk de prijzen uit de folders in de categorie Andere om er zeker van te zijn dat u echt de beste deal heeft. De bedrijven in deze categorie zijn bijvoorbeeld Tupperware, Hema, Maxi Toys, Broze, Wibra, Gamemania, Paradisio, Neckermann, Zooplus. Als u een product van Maxi Zoo hebt gekozen, maar het product niet in de huidige folder hebt gevonden, ga dan naar de officiële webpagina maxizoo.be (nl) waar u meer te weten kunt komen.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Maxi Zoo winkellocaties in de stad Genk

Bron: here.com

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Andere

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Maxi Zoo
Logo Maxi Zoo

Meld aan en profiteer van de voordelen.