KimbinoKimbino
Logo Paradisio
3/5

Paradisio - folder van de week (promo) + BLACK FRIDAY

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Paradisio folder

3/5
Actual brochure

Bijna iedereen herkent Paradisio. De winkel is één van de bekendste op de Belgische markt Onder klanten, staat Paradisio bekend om haar uitgebreid aanbod en scherpe prijzen. Bijna alle klanten vinden hier haast alles wat ze nodig hebben. Regelmatig nieuwe aanbiedingen, daar staat Paradisio bekend om. hier kan je alvast de meest recente aanbiedingen vinden vanaf 25/11/2021.

Paradisio winkels zijn te vinden in meerdere steden in België, zoals Alost, Gent, Saint-Nicolas, Waregem, Zonhoven. Was u naar iets specifieks op zoek dat u niet vond op de website? Probeer dan eens op de officiële website van de winkel www.paradisio-online.be.

Gaat u winkelen? Dan hoeft u zeker geen grote folder mee te nemen! De online versie van de meest recente aanbiedingen van Paradisio is meer praktisch. De bescherming van het milieu is vandaag de dag belangrijk. Daarom zijn we verheugd te zien dat u de recente aanbiedingen van Paradisio online bekijkt en niet via de geprinte folder. Vele bomen worden zo gespaard. En dat is lang niet alles!

Hoe besparen? Dankzij lagere prijzen!

Iedereen wilt tijd en geld besparen. U kan zelf geld besparen door de aanbiedingen van Paradisio te ontvangen en u in te schrijven op onze nieuwsbrief of door onze app Kimbino te downloaden. In enkele seconden vindt u de beste aanbiedingen van Paradisio.

Black Friday 2021

Black Friday-shopdag is hier en is ook aangekomen bij Paradisio. Bekijk onze speciale aanbiedingen voor Black Friday 2021 in de nieuwe flyer Paradisio! De nieuwste folder met de naam Paradisio - Black Friday is geldig vanaf 01/09/2021 - 31/12/2021. Mis geen een van de geweldige Black Friday-kortingen bij Paradisio. In de categorie Andere vindt u ook vele andere folders voor Black Friday. Als je van tevoren kerstcadeaus gaat kopen en op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan alle promotionele folders van Black Friday en bespaar. Kimbino geeft je een overzicht van de beste kortingen op Black Friday.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Sluiten
Melk
Boter
Yoghurt
Eieren
Brood
Koffie
Chocola
Bier
Kimbino
Sluiten
Logo Paradisio
  • Dok Noord 7/010
  • Grote Baan 36
  • Heuveneindeweg 121
  • Liebaardstraat 50
  • Steenweg op Aalst 62