Kimbino
Kimbino

Paradisio folder vanaf zondag 01/10, volgende week

ADVERTENTIE
Paradisio
ADVERTENTIE

Paradisio folder volgende, deze week 24

Paradisio Online

3/5
Actual brochure

Paradisio online is begonnen met 1 winkel in België en later uitgebreid naar 5 winkels. Ze zijn voornamelijk gericht op producten voor ouders en de baby zoals babymeubels, babyflessen en speelgoed. De keten is blijven uitbreiden en zijn nu gespecialiseerd in meerdere categoriën. Zo zijn bijvoorbeeld ook kantoorartikelen verkrijgbaar in de Paradisio folder: computerproducten, schooltassen, schrijfgerei, papierversnipperaar en andere kantoorproducten. Paradisio folder / publicité is de huidige online flyer en is hier te bekijken, geldig vanaf 01/10/2023.

Informatie over de Paradisio winkel

Shop

Paradisio is een online winkel die u voorziet van heel veel artikelen voor een baby en een moeder. Veel artikelen zorgen ervoor dat u een inzicht krijgt van alles wat u nodig hebt voor uw baby zodat u van alle nodige producten bent voorzien.

U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Paradisio Desselgem of Paradisio Hofstade om meer informatie in te winnen met de hulp van de expertise van de medewerkers in de filialen. De Paradisio winkel bevindt zich in bijvoorbeeld Aalst, Gent, Sint-Niklaas, Waregem en Blankenberge, België. Hun filialen zijn normaal geopend van maandag tot zaterdag om 9.30 uur en sluiten om 18.00 uur. Bezoek de officiële website van Paradiso om er zeker van te zijn dat u niet voor een dichte deur komt te staan terwijl u nieuwe aankopen bij de keten zocht. 

Paradisio online is voornamelijk gespecialiseerd in kinder-, tuin-, kantoor- en computer accessoires. Meer producten zijn ook beschikbaar in paradisio folder, te vinden op Kimbino. Alle aanbiedingen in paradisio folder zijn op de website paradisio-online.be (nl) beschikbaar. Is dit niks voor u? Neem dan een kijkje bij soortgelijke winkels uit de categorie Andere zoals bijvoorbeeld Tupperware, Hema, King Jouet, Broze, Wibra, Gamemania, Neckermann, Maxi Zoo, Zooplus en Auto 5 voor een fantastisch alternatief.

Nieuwe categorieën van de Paradisio folder worden jaarlijks aangekondigd. 

Promo aanbiedingen bij Paradisio online

Assortment

Paradisio biedt promo-aanbiedingen aan en bieden maandelijks ook de beste prijs aan hun trouwe klanten. Deze promo aanbiedingen zijn beschikbaar voor alle categorieën die worden aangeboden door de keten. U kunt updates van hun promoties via de officiële website inzien, bezoek ook regelmatig onze website voor de nieuwste Paradisio folder van deze week.

Aanbiedingen worden verzonden via E-mail wanneer u zich inschrijft of bekijk online de Paradisio folder / publicité.

De groene Paradisio folder bij Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino vindt u wekelijks de groene Paradisio folder met zeer scherp geprijsde artikelen. Op onze Kimbino.be vindt u al onze groene folders. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Populaire producten

Smartphone
Monitor
Camera
Speaker
Matras
Kussen
Stoel
Wieg
Bad
Ridge
Overal
Tas
Kast
La
Blush
Pen
Kaart
Kom
Kan
Mok

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE