Voorbeeld van folder Folder van winkel Base geldig vanaf 06/05/2019
Voorbeeld van folder Folder / Dépliant van winkel Base geldig vanaf 02/04/2019
Voorbeeld van folder Folder / Dépliant van winkel Base geldig vanaf 01/03/2019

Er zijn weinig mensen in België die niet bekend zijn met the winkel Base. Net dankzij haar populariteit is het één van de marktleiders in België. U kan haast alles kopen aan mooie prijzen bij Base. Een nieuwe aanbieding? Base brengt ze vaak uit voor haar klanten. Het meest recente aanbod geldig van 03/06/2019 can u hier vinden hier.

Base winkels zijn te vinden in meerdere steden in België, zoals Bruxelles, Anvers, Liège, Gent, Alost, Charleroi. Geen geluk met het vinden waar u naar op zoek bent? U kan de officiële website van de winkel www.base.be bezoeken rechtstreeks via deze pagina.

Geen behoefte meer aan de postbode die de folder komt brengen van Base. U kan ze allen online terugvinden waneer u maar wil. Papieren folders zijn zowel lastig om op orde te houden in het huis als slecht voor het milieu. Daarom waarderen we dat u de laatste aanbiedingen van Base online bekijkt.

Hoe besparen? Dankzij lagere prijzen!

Wilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen van Base? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of onze app Kimbino. Hiermee mist u geen enkele promotie van Base.