KimbinoKimbino
Logo Fnac
3/5

Fnac - folder van de week (promo) + BLACK FRIDAY

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Krijg de beste aanbiedingen met Fnac online

3/5
Actual brochure

Fnac werd in 1954 opgericht door André Essel en Max Théret en is uitgegroeid tot een van de grootste winkelketens van Frankrijk. Fnac biedt zijn klanten het hele jaar door verschillende aanbiedingen, kortingen en promoties, zodat zij op hun gemak kunnen kopen wat zij maar willen. 

Klanten die geïnteresseerd zijn in allerlei soorten producten kunnen bij de Fnac online shop terecht. Dit komt omdat Fnac België een groot assortiment artikelen aanbiedt, variërend van elektronica, huishoudelijke en keukenapparatuur, speelgoed en sportartikelen, en nog veel meer. Fnac heeft ook een grote keuze aan kantoor- en schoolartikelen.

U kunt op de hoogte blijven van het laatste nieuws door u in te schrijven voor de Fnac-nieuwsbrief of door de laatste reclamefolder door te bladeren. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u ook hier terecht om alle beschikbare Fnac korting en promoties te evalueren vanaf 22/11/2021. Het is verbazingwekkend hoe weinig er nodig is om veel geld te besparen. U kunt de huidige Fnac - Black Friday doornemenom meer te zien van wat Fnac online voor u kan doen. 

Meer weten over de Fnac online shop

Shop

De Fnac-winkels vallen onder de categorie Electronica & computers en bedienen de klanten al meer dan 60 jaar met trots. De Fnac-winkelketen is een grote naam in de detailhandel, met 184 vestigingen over de hele wereld. Frankrijk, België, Qatar, Portugal, Spanje, Nederland, en Zwitserland zijn slechts een paar van de landen die worden bediend door de Fnac franchise. 

Fnac België organiseert jaarlijkse fora waar de klanten in dialoog kunnen gaan met hun favoriete beroemdheden, zoals de laatste jaren George Lucas en David Bowie. Andere evenementen zijn onder meer een jaarlijkse "boekenbeurs" die niet alleen gezonde leesgewoonten helpt bevorderen, maar fans ook de kans biedt hun favoriete auteurs en politici te ontmoeten. 

Fnac online moedigt vaste klanten aan door zijn getrouwheidsprogramma waarbij klanten zich moeten registreren om een Fnac Kaart te ontvangen. Deze kaart wordt gebruikt om punten te verzamelen na elke aankoop. Zodra klanten 4000 punten hebben verzameld, komen zij in aanmerking voor een cadeaubon van 10 euro. Houders van een lidmaatschapskaart komen ook in aanmerking voor 5 procent korting op bepaalde boeken, hardware en vele verleidelijke maandelijkse aanbiedingen. 

Fnac staat ook bekend om zijn uitstekende dienst na verkoop, met verschillende beleidsregels voor de reparatie van smartphones, bijstand thuis of bij multimedia, enzovoort. 

Winkels zoals Base, Coolblue, Eldi, Electro Depot, Krëfel, Media Markt, Unigro en Vanden Borre zijn vergelijkbaar met Fnac online, en kunnen gebruikt worden voor dagelijkse, wekelijkse, of zelfs maandelijkse boodschappen. Als u echter op zoek bent naar lage prijzen en een goede klantenservice, kunt u meer te weten komen over de Fnac-winkels op het www.nl.fnac.be, of via hun folders. De grote Fnac België winkels zijn te vinden in steden zoals Bruxelles, Alost, Anvers, Bruges, Charleroi en Gent

Assortiment van Fnac online

Assortment

Fnac winkels zijn door velen beschouwd als de go-to winkels om te winkelen. Hun ongelooflijke beleid om een grotere klanttevredenheid te garanderen en de sterke aanwezigheid van de Fnac online shop, heeft van hen de place to be gemaakt. Fnac onderscheidt zich ook van de concurrentie door de lage prijzen die ze aanbieden via hun jaarlijkse Fnac korting en regelmatig bijgewerkte promoties. 

Er zijn honderden fysieke Fnac-winkels, wat betekent dat als u op zoek bent naar een goede plek om te winkelen, u gewoon kunt zoeken naar de dichtstbijzijnde Fnac bij uw locatie. U kunt de Fnac - Black Friday aanschaffen om optimaal te profiteren van hun lage prijzen en hun compromisloze kwaliteit producten. Het bedrijf heeft ook tal van flyers die u kunnen helpen beslissen of Fnac iets voor u is. 

Bekijk direct de nieuwste groene Fnac folder via Kimbino

Kimbino App

Zoals u hebt kunnen zien, biedt Fnac zijn klanten een breed scala van diensten aan, tegen zeer uiteenlopende prijzen die geschikt zijn voor mensen van allerlei economische achtergronden. Het merk Fnac heeft een uitgebreid assortiment producten, met name op het gebied van cultuur, technologie en vrijetijdsbesteding, wat terug is te zien in de groene Fnac folder op Kimbino voor voordelige Fnac korting. 

De Kimbino Kimbino.be belicht met name de promoties en aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn zodra ze uitgebracht worden. De Kimbino bevat de promotiefolders die ook op onze website te vinden zijn, maar dan gemakkelijk via uw smartphone. Papieren folders zijn verleden tijd!

Black Friday 2021

Black Friday-shopdag is hier en is ook aangekomen bij Fnac. Bekijk onze speciale aanbiedingen voor Black Friday 2021 in de nieuwe flyer Fnac! De nieuwste folder met de naam Fnac - Black Friday is geldig vanaf 22/11/2021 - 29/11/2021. Mis geen een van de geweldige Black Friday-kortingen bij Fnac. In de categorie Electronica & computers vindt u ook vele andere folders voor Black Friday. Als je van tevoren kerstcadeaus gaat kopen en op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan alle promotionele folders van Black Friday en bespaar. Kimbino geeft je een overzicht van de beste kortingen op Black Friday.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Electronica & computers

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
Sluiten
Melk
Boter
Yoghurt
Eieren
Brood
Koffie
Chocola
Bier
Kimbino
Sluiten
Logo Fnac
  • Av. de la Toison d'Or 17
  • Grand Bazar Antwerp 2000
  • Grand-Rue 143
  • Kattestraat 17
  • Les Galeries Saint-Lambert
  • Markt 18
  • Place de l'Accueil
  • Rue Neuve 1000
  • Veldstraat 88
  • Vital Decosterstraat 7