Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo Neckermann
3/5

Neckermann folder vanaf zondag 01/01, volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Neckermann folder volgende, deze week 39

Last minutes Neckermann deals

3/5
Actual brochure

Neckermann is een Duits bedrijf dat meer dan 40 jaar geleden van start ging. Het bedrijf bood zijn klanten verschillende vakantiegidsen aan, waaronder boekingen van vluchten, stedentrips, vakanties en hotelaccommodaties. Het heeft een groot aantal vakantiewinkels verspreid over België.

Neckermann zomermagazine 2023 is de huidige online flyer en is hier te bekijken, geldig vanaf 01/01/2023.

Neckermann informatie

Shop

Hun winkels in België werden echter onlangs overgenomen door de Wamos-groep. Maar liefst 62 van de 91 winkels in België zijn door de groep overgenomen. Wamos is een groep die gevestigd is in Spanje; ze zijn gespecialiseerd in vliegreizen en rondreizen. Ze worden nu aangeduid als Neckermann Benelux. Neckermann verhuisde in 1970 buiten de kusten van Duitsland toen het een filiaal in Nederland opende. 

Last minutes Neckermann biedt een online reisgids die u helpt bij het vinden van verschillende bestemmingen voor vakanties. Neckermann helpt u de beste oplossingen te vinden voor uw vragen, of het nu gaat om het strand, de zee, of een mooi uitzicht in een stadscentrum. 

Last minutes Neckermann verzorgt ook alle soorten vlucht- en reisarrangementen voor klanten. Dit is beschikbaar voor Oostenrijk, Spanje, Portugal, Griekenland, Egypte, Turkije, en Indonesië. Bezoek hun website neckermann.be (nl) om meer informatie te krijgen over hun promoties en boekingen in Liège, Antwerpen, Zaventem, Oudenaarde, Waterloo en Brussel.

Zij bieden diensten aan in andere categorieën, waaronder: 

  • supermarkten, 
  • elektronica en computers, 
  • wonen, tuincentrum
  • kleding schoenen en sport
  • Drogisterij en parfumerie

Last-minute Neckermann: aanbiedingen voor Oktober 2023

Assortment

Deze aanbiedingen zijn beschikbaar van 01/01/2023. Om meer informatie over hun aanbiedingen en promoties te krijgen, bezoek de officiële website. Merk op dat deze aanbiedingen elke week veranderen, dus u moet de website controleren voor de nieuwste aanbiedingen.

U kunt ook vakantie aanbiedingen vinden bij andere populaire touroperators zoals; Kras,sunweb, Neckermann, TUI, Corendon.

Kras, TUI, en Neckermann zijn de touroperators met de meest betaalbare aanbiedingen voor last minutes vakanties. Sunweb biedt ook goede mogelijkheden voor uw last minutes vakantie, zij bieden bestemmingen binnen en buiten Europa.

Is Neckermann niks voor u? Neem dan een kijkje bij soortgelijke winkels uit de categorie Andere zoals bijvoorbeeld Tupperware, Hema, King Jouet, Broze, Wibra, Gamemania, Paradisio, Maxi Zoo, Zooplus en Auto 5 voor een fantastisch alternatief.

De groene Neckermann folder bij Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino vindt u wekelijks de groene last minutes Neckermann folder met zeer scherp geprijsde artikelen. Op onze Kimbino.be vindt u al onze groene folders. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Neckermann

Meld aan en profiteer van de voordelen.