Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE

Cora folder | vanaf 16/07/2024 | Supermarkt NIEUWE

ADVERTENTIE
Cora

Cora folder volgende, deze week 28

Bekijk met Cora online de nieuwste brochure van de keten

3/5
Actual brochure

Cora is een Belgische supermarktketen van hypermarkten met vestigingen over heel Europa. Na de overname van drie Carrefour-hypermarkten in België, vormde de supermarkt holding Louis Delhaize Groep in 1974 Cora. Deze drie winkels waren in 1969 opgericht als een joint venture tussen twee andere bedrijven, Carrefour en Delhaize.

Cora, Louis Delhaize, Match, Profi, Truffaut, Ecomax, Animalis, Sovena, en Houra behoren tot de supermarkt- en supermarktketens die door de Louis Delhaize Groep worden uitgebaat. De NV Cora België bezit en exploiteert zeven winkelcentra in België, alsook zeven hypermarkten in elk van deze winkelcentra.

De Cora folder biedt een verscheidenheid aan food en non-food producten. Cora heeft een officiële website die verschillende secties heeft zoals huis en vrije tijd, elektronica en high tech, mode, en voedsel. Het biedt kleding, kantoorbenodigdheden, elektronische apparatuur, drank, en nog veel meer. De huidige Cora folder week / de la semaine 28/29 kan hier bekeken worden. De geldigheidsduur is vanaf 09/07/2024. De Cora folder is altijd de beste optie voor de laagste prijzen.

Cora online shop Informatie

Shop

De eerste Cora Supermarkten opende zijn deuren in 1974 in België. Sindsdien is het niet gestopt met uitbreiden en op dit moment zijn er verschillende filialen van Cora in heel Europa. In 2021 is het een van de bekendste supermarkten in Europa. Cora wordt uitgebaat door de Carrefour-groep en de Delhaize-groep. 

De Carrefour-groep is, zoals bekend, een van de bekendste hypermarkten met vestigingen over de hele wereld. Cora bezit vanaf december 2018 elf hypermarkten in Roemenië, waarvan vier in Boekarest en de anderen zeven in Baia Mare, Constanța, Cluj-Napoca, Ploiești, Bacău, en Drobeta-Turnu Severin. In België zijn onder andere winkels gevestigd in .

De officiële Cora online shop kan worden bezocht door te klikken op cora.be (nl, fr). Mocht dit niet zijn waar u naar opzoek was, bekijk dan van de categorie Supermarkten winkels zoals Aldi, Carrefour, Carrefour market, Lidl, Delhaize, Albert Heijn, Match Supermarché, Spar, Intermarché en BioPlanet.

Sortiment van Cora

Assortment

Aangezien zij een waaier van verbazingwekkende kortingen kunnen tonen, worden deze winkels beschouwd als het beste voorbeeld van eenvoudige winkels in België in vergelijking met de concurrent. De nadruk ligt op goedkope essentiële goederen zoals levensmiddelen, verzorgingsproducten, alle soorten dranken, schoonmaakartikelen en andere huishoudelijke artikelen.

Voor België bestaat de officiële Cora online shop. Het biedt tal van kortingen op verschillende producten. U kunt de website bezoeken en een kijkje nemen naar alle promoties die Cora te bieden heeft. Al deze promoties worden wekelijks geplaatst zodat iedereen kan profiteren van de voordelen. 

U kunt zich abonneren op de Cora-kaart waarmee u exclusieve aanbiedingen en kortingen kunt verkrijgen. Ze hebben ook een loyaliteitsprogramma met verschillende promoties en aanbiedingen. Het beste van Cora online is dat het biologisch voedsel en ecologische producten tegen een zeer redelijke prijs aanbiedt. 

U kunt bij Cora online bestellen bij Cora en genieten van alle kortingen en promoties die op de website worden aangeboden. Cora levert binnen een dag bij u aan huis. Voor het beste voordeel is het aan te raden om de Cora folder week / de la semaine 28/29 te bekijken.

De groenste Cora folder met Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino kunt u altijd gegarandeerd de nieuwste Cora folder vinden, de aanbiedingen in de brochure zijn breed, het bevat onder andere tuinmeubels, elektronica, verse producten, vlees & vis, dranken, en nog veel meer. Bij Kimbino zult u nooit meer een folder van één van uw favoriete winkels missen.

Kimbino vertoont alle folders online waardoor geen papier meer gebruikt hoeft te worden en groen bezig zijn. De Cora folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Populaire producten

Smartphone
Monitor
Pc
Tv
Usb
Koelkast
Wasmachine
Airconditioning
Grill
Friteuse
Vest
Sneakers
Rugzak
La
Bluetooth
Kaart
Mes
Kan
Mok
Pan

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE