Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad
Logo Takko
3/5

Takko folder 04/10 - 10/10, volgende week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Takko folder volgende, deze week 39

3/5
Actual brochure

Haast alle Belgische consumenten zijn bekend met de winkel Takko. Door haar brede aanbod is het uitgegroeid tot een winkel met één van de sterkste posities op de Belgische markt. U kan haast alles kopen aan mooie prijzen bij Takko. Takko introduceert regelmatig producten met prijsverlaging. Wat kan u hier aan verlaagde prijzen vinden vanaf 04/10/2023? Bekijk het hier!

Er zijn ook Takko winkels in Antwerpen, Schoten, Couvin, Dendermonde, Sint-Niklaas. De officiële websites zijn er om klanten te informeren over de winkel en het specifieke productaanbod. Vindt u dus niet waar u naar zocht, bezoek dan de officiële website van de winkel takko.com (BE, nl).

Geen afval - alles overzichtelijk terug te vinden. Daarbij, zijn alle folders beschikbaar op uw telefoon waar u ook bent. Dit zijn de grootste voordelen van een online folder met de laatste aanbiedingen van Takko. Digitale folders, dat betekent de laatste aanbiedingen van Takko online beschikbaar. Dit is niet alleen een recente trend maar ook een grote stap voorwaarts naar de bescherming van het milieu en onze bomen. Bedankt om ons te vergezellen in de bescherming van onze omgeving!

Hoe makkelijk en pijnloos geld besparen? Met lagere prijzen!

Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief of u download onze applicatie Kimbino mist u geen enkele aanbieding van Takko omdat u altijd de eerste bent bij nieuwe aanbiedingen van Takko.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Populaire producten

Shirt
Broek
La
Trui
Jurk
Panty
Vesten
Leggings
Foundation

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Kleding, Schoenen & Sport

Meer winkels in de categorie Kleding, Schoenen & Sport

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Takko

Meld aan en profiteer van de voordelen.