Kimbino
Kimbino
Logo Ixina
3/5

Ixina BLACK FRIDAY 2023 folder | Week 48

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Ixina folder volgende, deze week 48

Betaal de luxe van koken in stijl met Ixina België

3/5
Actual brochure

Ixina werd in 1971 in België opgericht en was vroeger bekend onder de naam Electro-Cash. Oorspronkelijk richtte het merk zich specifiek op de niche van huishoudapparaten en bleef de productcategorie beperkt. Zes jaar na de oprichting richtte het merk in 1977 zijn eerste franchise web op, waardoor het ook keukensets in zijn collectie kon opnemen. Bijna een decennium later voegde het merk ook het idee van op maat gemaakte keukenuitrustingen toe, wat het succes op de internationale markt versterkte. 

De Ixina folderwerd ontworpen om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Met uitstekende kortingen, schitterende aanbiedingen en budgetvriendelijke promoties, stelt de Ixina folder klanten in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste activiteiten. Hoewel Ixina aanvankelijk alleen huishoudelijke apparaten zoals ovens, koelkasten, vaatwassers, kookplaten enzovoort aanbood, staat het bedrijf nu bekend om zijn keukenpakketten, waarmee klanten kunnen kiezen uit kant-en-klare en sierlijke keukenontwerpen. Ixina biedt ook op maat gemaakte keuken ontwerpen voor haar klanten die een bepaald ontwerp, opslag of budget vereisten hebben. De beste manier om uw winkelervaring te verrijken en tegelijkertijd uw geld te besparen is door gebruik te maken van de nieuwste Ixina folder!

Geïnteresseerde klanten kunnen hier hier toegang krijgen tot de huidige acties van de keten. De Ixina folder / publicité, de huidige brochure bevat alle ongelooflijke promoties en informatie over de verlaagde prijzen vanaf 01/01/2023 die klanten kunnen gebruiken om hun winkelervaring te optimaliseren. De wekelijkse Ixina folder geeft u de luxe om gewoon door de catalogus te bladeren, de nieuwste ontwerpen te bekijken en de beste prijzen in handen te krijgen. 

Meer over Ixina België

Shop

Ixina, dat onder de categorie Wonen, tuincentrum valt, heeft expertise in eigentijdse, elegant ontworpen, op maat gemaakte keukens die maximaal gemak bieden in huis en tegelijkertijd schoonheid garanderen. Ixina bood eerst alleen huishoudelijke apparaten aan onder de naam Electro-Cash, maar evolueerde in de loop van het decennium. Sindsdien richtte haar merkdoelstelling opnieuw op op maat gemaakte keukens en breidde in 1997 zelfs uit naar Frankrijk. Op dit moment valt het bedrijf onder de FBD International Group, dat bekend staat als het speerpunt van de keukenindustrie op maat. 

Ixina heeft een gerenommeerde naam opgebouwd in de maatwerk keukenindustrie door modieuze ontwerpen te combineren met gemak en ongeëvenaarde kwaliteit. De Ixina folder en nieuwsbrief heeft de organisatie in staat gesteld om een gestroomlijnde winkelervaring te creëren voor haar klanten. Met een breed scala aan opvallende aanbiedingen, stelt de brochure klanten in staat om tegen de laagste prijzen te winkelen en zelfs inspiratie op te doen voor hun eigen op maat gemaakte keuken. Om meer informatie te krijgen, kunnen klanten de 'Catalogus aanvragen' functie gebruiken om regelmatig updates te krijgen voor aanbiedingen en kortingen van hun website op ixina.be (nl)

Daarnaast biedt Ixina een 'Afspraak Aanvragen' functie op hun website, waarmee potentiële klanten in contact kunnen komen met de keukenontwerp experts voor een diepgaand gesprek over hun project. Met de regelmatige Ixina folder kunnen klanten zich laten inspireren door de nieuwste keukentrends.

De Europese ontwerpen zijn bij Ixina België populair, te vinden in de winkels in grote steden zoals Mouscron, Anderlecht, Ixelles, Quaregnon, Tournai, Lommel. Mocht dit niet passen bij u, neem dan een kijkje bij de concurrent zoals IKEA, Action, Leen Bakker, AVA, GAMMA, Brico, Hubo, Brico Plan-it, Aveve en Casa.

Assortiment van Ixina België

Assortment

De oorspronkelijke focus van het merk Ixina bleef gericht op huishoudelijke apparaten en het merk blijft zich richten op de huishoudelijke apparaten markt met apparaten van topkwaliteit, zoals magnetrons, kookplaten, koelkasten, vaatwassers en meer. De kant-en-klare keuken ontwerpen zijn ook beschikbaar op de website. Echter, aangezien Ixina gespecialiseerd is in op maat gemaakte keuken ontwerpen, streeft het ernaar om zo goed mogelijk aan de eisen van de klant te voldoen en hiermee voorop te blijven lopen in de industrie. 

U kunt meer over de huidige acties te weten komen via de Ixina folder / publicité.

Groene Ixina folders op Kimbino

Kimbino App

Ixina België is een ongelooflijk merk dat klanten een grote verscheidenheid aan producten biedt, vooral met betrekking tot de keuken die te zien zijn in de groene Ixina folders op Kimbino. Om meer te weten te komen over alle folders die wij aanbieden kunt u de Kimbino Kimbino.be bezoeken. De homepage dient om u bekend te maken met de laatste aanbiedingen en nieuws, met name met betrekking tot de reeks producten die de ketens verkopen

De Kimbino Kimbino is eveneens een geweldig platform dat werd gebouwd om gebruikers te helpen precies dat artikel te vinden dat ze nodig hebben, van de gewenste keten. Bekijk simpelweg de folders via onze app. Wees groen met Kimbino!

Black Friday 2023

Black Friday-shopdag is hier en is ook aangekomen bij Ixina. Bekijk onze speciale aanbiedingen voor Black Friday 2023 in de nieuwe flyer Ixina! De nieuwste folder met de naam Ixina folder / publicité is geldig vanaf 01/01/2023 - 31/12/2023. Mis geen een van de geweldige Black Friday-kortingen bij Ixina. In de categorie Wonen, tuincentrum vindt u ook vele andere folders voor Black Friday. Als je van tevoren kerstcadeaus gaat kopen en op zoek bent naar inspiratie, bekijk dan alle promotionele folders van Black Friday en bespaar. Kimbino geeft je een overzicht van de beste kortingen op Black Friday.
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Volgen

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Ixina

Meld aan en profiteer van de voordelen.