Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad

Nieuwe folders in categorie Kleding, Schoenen & Sport

In de categorie van Kleding, Schoenen & Sport vindt u de nieuwste speciale aanbiedingen en folders van uw favoriete retailers in België . Deze bieden u regelmatig geweldige kortingen. De meest populaire merken zijn Zeeman, Intersport, Zara, Bel&Bo, Bol, JBC, Zalando, New Yorker, Decathlon en Paprika, maar u kunt hier ook vele andere vinden.

Plan uw volgende boodschappen efficiënter dankzij Kimbino. Momenteel zijn er 3 online folders beschikbaar in de categorie Kleding, Schoenen & Sport, die we voor u hebben georganiseerd. Zie bijvoorbeeld:

Heeft u geen tijd om alle laatste aanbiedingen te bekijken? We begrijpen het volledig. Daarom hebben we de mobiele app, Kimbino, ontwikkelt die u op de hoogte stelt via pushnotificatie van een nieuwe folder, zodat u vroegtijdig op de hoogte bent van de nieuwste kortingen. We willen afval verminderen en daarom stellen we het op prijs dat u hebt besloten om Kimbino te gebruiken, dat duizenden papieren folders vervangt worden door online versies. De nieuwste speciale aanbiedingen in de categorie Kleding, Schoenen & Sport kunnen altijd en overal worden bekeken en tegelijkertijd kunt u onze planeet helpen. Is dat niet fantastisch?

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier

Meld aan en profiteer van de voordelen.