Er zijn weinig mensen in België die niet bekend zijn met the winkel Tupperware. Net dankzij haar populariteit is het één van de marktleiders in België. Tupperware biedt alles wat u maar kan wensen. En belangrijk: aan mooie prijzen! Tupperware introduceert regelmatig producten met prijsverlaging. Wat kan u hier aan verlaagde prijzen vinden vanaf 01/07/2019? Bekijk het hier!

Wilt u gaan winkelen in Tupperware, dan kan u de winkels vinden in de volgende steden: Anvers, Bruxelles, Charleroi, Hasselt, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Saint-Nicolas. Heeft u niet gevonden wat u zocht op onze website? Probeer de officiële websit van de winkel www.tupperware.be.

Geen afval - alles overzichtelijk terug te vinden. Daarbij, zijn alle folders beschikbaar op uw telefoon waar u ook bent. Dit zijn de grootste voordelen van een online folder met de laatste aanbiedingen van Tupperware. De bescherming van het milieu is vandaag de dag belangrijk. Daarom zijn we verheugd te zien dat u de recente aanbiedingen van Tupperware online bekijkt en niet via de geprinte folder. Vele bomen worden zo gespaard. En dat is lang niet alles!

Hoe besparen? Dankzij lagere prijzen!

Nooit was het makkelijker om de meest recente aanbiedingen van Tupperware te volgen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is zich inschrijven op de nieuwsbrief of onze app Kimbino te downloaden. Hiermee mist u nooit meer een aanbieding van Tupperware.