Kimbino
Kimbino
ADVERTENTIE
Logo Tupperware
3/5

Nieuwe Tupperware folder 27/05/2024 | Catalogus, promoties

ADVERTENTIE
Tupperware

Tupperware folder volgende, deze week 21

Tupperware promoties zijn hier als eerste te vinden in de brochure

3/5
Actual brochure

Tupperware Brands is een multinationaal merk van huishoudelijke producten dat gespecialiseerd is in het opbergen, bereiden en serveren van huishoudelijke en keukenapparatuur. Enkele van hun producten zijn keukenschalen, bewaarpotten voor voedsel, waterflessen, microvezel keukendoekjes, maatbekers, kleine tafel sets, kookgerei, serveergerei, kinderspeelgoed en diverse andere keuken- en huishoudartikelen. 

In de Tupperware folder van de winkel staan aanbiedingen voor seizoensgebonden huishoudelijke artikelen en keukengerei. De huidige brochure is voor de lente en zomer van 2021. Tupperware folder is de huidige Tupperware folder en is hier te bekijken vanaf 06/05/2024. Er zijn ook maandfolders. In de brochure van maart 2021 staan keuken schalen sets, kleine tafelaccessoires sets, microvezel handdoeken sets, bakplaten, maatbekers, messen, snijplanken, en afwas benodigdheden.

De geschiedenis van Tupperware

Shop

De Amerikaan Earl Tupper richtte het merk Tupperware op in 1946 in Leominster, Massachusetts. In dat jaar vond Tupper zijn eerste plastic voedsel container uit, en in 1948 lanceerde het merk officieel zijn eerste catalogus met producten. De producten werden verkocht met de verkoopbenadering die het merk hanteerde, namelijk 'verkoop door presentatie' waarbij gebruik werd gemaakt van een partyset om de goederen aan de man te brengen en te verkopen. De strategie maakte gebruik van het stereotype van de huisvrouwen rol: feestjes organiseren, gastvrouw zijn en algemene gezelligheid met de buren, en stelde de vrouwen in staat geld te verdienen met de marketing en verkoop van de producten terwijl ze hun huishoudelijke taken konden blijven vervullen. Het bredere verhaal is beschikbaar op tupperware.be (nl).

De populariteit van de keten nam zeer toe in de jaren 1950 dankzij dit briljante plan. In de jaren 1960 breidde het merk zijn activiteiten uit naar Europa en verspreidde zich vervolgens geleidelijk naar de rest van de wereld. Momenteel wordt Tupperware verkocht in ongeveer 100 landen, net genoeg terrein om genoeg invloed te krijgen. Momenteel bevinden de filialen zich in Antwerpen, Zaventem, Heist-op-den-Berg, Binche, Sint-Truiden en Thuin, in België. 

Tupperware online kan worden geraadpleegd op tupperware.be (nl) en biedt verschillende bereidings-, opslag- en serveergerei voor de keuken en het huis, en cosmetische accessoires.
Voor een goed alternatief in de categorie Andere, neem dan een kijkje bij Hema, King Jouet, Broze, Wibra, Gamemania, Paradisio, Neckermann, Maxi Zoo, Zooplus en Auto 5.

Het assortiment van Tupperware

Assortment

U kunt geld besparen op de Tupperware online winkel door te profiteren van de vele Tupperware promoties die worden aangeboden. De winkel heeft de prijzen van verschillende producten zoals voedsel opslagcontainers, servies en keukengerei verlaagd van 5% tot meer dan 10%. De set bewaarpotten van het merk FridgeSmart, die voorheen voor 50 euro werd verkocht, kost nu bijvoorbeeld 40 euro. Ook diverse speelgoedartikelen voor kinderen en kook- en bakgerei zijn met soortgelijke kortingen verkrijgbaar. 

De keten probeert altijd de beste Tupperware promoties te bieden om de beste optie voor u te zijn. Denk aan bijvoorbeeld producten die voor de helft van hun normale prijs verkocht worden. Voel u vrij om veel inspiratie op te doen door Tupperware folder te verkennen en Tupperware online te bekijken. 

Bekijk als eerste de nieuwste groene Tupperware folder op Kimbino

Kimbino App

Bij Kimbino kunt u altijd gegarandeerd de nieuwste Tupperware folder vinden, met acties voor onder andere koelkast kommen, stoompotjes, bakset, broodmessen, en nog veel meer om al uw voedsel gemakkelijk in te bewaren. 

Kimbino vertoont alle folders online waardoor geen papier meer gebruikt hoeft te worden en we zeer groen bewust bezig zijn, opweg naar een groenere aarde. De Tupperware folder en brochures van soortgelijke winkels zijn te vinden op Kimbino.be. Kimbino biedt daarnaast ook een bijbehorende applicatie Kimbino om uw shopervaring te verbeteren. Bescherm de planeet en denk groen met Kimbino!

ADVERTENTIE

Populaire producten

Yoghurt
Tomaten
Room
Koelkast
Oven
De oven
Blender
Crème
La
Was
Rundvlees
Groenten
Kom
Kan
Papier
Bol
Peper
Komkommer
Munt
Courgette

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE