Kimbino
Kimbino

Nieuwe folders in categorie Andere

Bent u op zoek naar de nieuwste speciale aanbiedingen voor producten in een Andere categorie? Kimbino heeft ze voor u verzameld en georganiseerd. Bekijk de folders en brochures van uw favoriete winkels, die vol staan met geweldige kortingen. De meest populaire merken zijn Wibra, Tupperware, Broze, Maxi Zoo, Supra Bazar, King Jouet, De Zigeuner, Hema, Auto 5 en Gamemania, maar u kunt hier ook vele andere vinden.

Plan uw volgende boodschappen efficiënter dankzij Kimbino. Momenteel zijn er 3 online folders beschikbaar in de categorie Andere, die we voor u hebben georganiseerd. Zie bijvoorbeeld:

Als u geïnteresseerd bent in aanbiedingen van winkels in uw stad, kunt u kiezen uit de volgende lijst: Maaseik, Bergen, Maasmechelen, Borgerhout en Borgloon. Als uw stad niet in de lijst staat, kunt u deze handmatig invoeren in de koptekst rechtsboven.

Download de Kimbino app als u op de hoogte wilt blijven van de nieuwstee aanbiedingen van uw favoriete ketens. De app houdt u op de hoogte van nieuwe folders. Voortaan is het bijhouden van kortingen een fluitje van een cent! Doe mee en laten we samen afscheid nemen van papieren folders! Met Kimbino heeft u altijd en overal de aanbiedingen van uw favoriete winkels in de categorie Andere bij de hand, waar u ook bent, 24 uur per dag. Plan uw aankopen en bespaar vandaag nog geld!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier

Meld aan en profiteer van de voordelen.