KimbinoKimbino

Nieuwe folders in categorie Supermarkten

We hebben de nieuwste speciale aanbiedingen en folders van uw favoriete bedrijven verzameld uit de categorie Supermarkten. Kimbino helpt u snel deals te vinden en dus te besparen tijdens het winkelen. De meest populaire merken zijn Lidl, Delhaize, Albert Heijn, Carrefour, Aldi, Auchan, Smatch, Cora, Carrefour market en Makro, maar u kunt hier ook vele andere vinden.

Plan uw volgende boodschappen efficiënter dankzij Kimbino. Momenteel zijn er 3 online folders beschikbaar in de categorie Supermarkten, die we voor u hebben georganiseerd. Zie bijvoorbeeld:

Als u geïnteresseerd bent in aanbiedingen van winkels in uw stad, kunt u kiezen uit de volgende lijst: Bruxelles, Gent, Charleroi, Liège en Bruges. Als uw stad niet in de lijst staat, kunt u deze handmatig invoeren in de koptekst rechtsboven.

Heeft u geen tijd om alle laatste aanbiedingen te bekijken? We begrijpen het volledig. Daarom hebben we de mobiele app, Kimbino, ontwikkelt die u op de hoogte stelt via pushnotificatie van een nieuwe folder, zodat u vroegtijdig op de hoogte bent van de nieuwste kortingen. We willen afval verminderen en daarom stellen we het op prijs dat u hebt besloten om Kimbino te gebruiken, dat duizenden papieren folders vervangt worden door online versies. De nieuwste speciale aanbiedingen in de categorie Supermarkten kunnen altijd en overal worden bekeken en tegelijkertijd kunt u onze planeet helpen. Is dat niet fantastisch?

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Kimbino
Sluiten
Melk
Boter
Yoghurt
Eieren
Brood
Koffie
Chocola
Bier