Kimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad

Nieuwe folders in categorie Drogisterij & Parfumerie

Bent u op zoek naar de nieuwste speciale aanbiedingen voor producten in een Drogisterij & Parfumerie categorie? Kimbino heeft ze voor u verzameld en georganiseerd. Bekijk de folders en brochures van uw favoriete winkels, die vol staan met geweldige kortingen. De meest populaire merken zijn Kruidvat, Di, Yves Rocher, ICI Paris XL en April Beauty, maar u kunt hier ook vele andere vinden.

Plan uw volgende boodschappen efficiënter dankzij Kimbino. Momenteel zijn er 3 online folders beschikbaar in de categorie Drogisterij & Parfumerie, die we voor u hebben georganiseerd. Zie bijvoorbeeld:

Als u geen speciale aanbiedingen van uw favoriete keten wilt missen, kunt u zich ook abonneren op de nieuwsbrief of de app Kimbino downloaden, waardoor het bladeren door de folder nog sneller gaat. Doe mee en laten we samen afscheid nemen van papieren folders! Met Kimbino heeft u altijd en overal de aanbiedingen van uw favoriete winkels in de categorie Drogisterij & Parfumerie bij de hand, waar u ook bent, 24 uur per dag. Plan uw aankopen en bespaar vandaag nog geld!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier

Meld aan en profiteer van de voordelen.