Kimbino
Kimbino

Nieuwe folders in categorie Drogisterij & Parfumerie

Bent u op zoek naar de nieuwste speciale aanbiedingen voor producten in een Drogisterij & Parfumerie categorie? Kimbino heeft ze voor u verzameld en georganiseerd. Bekijk de folders en brochures van uw favoriete winkels, die vol staan met geweldige kortingen. De meest populaire merken zijn Kruidvat, Di, Yves Rocher, ICI Paris XL en April Beauty, maar u kunt hier ook vele andere vinden.

Plan uw volgende boodschappen efficiënter dankzij Kimbino. Momenteel zijn er 3 online folders beschikbaar in de categorie Drogisterij & Parfumerie, die we voor u hebben georganiseerd. Zie bijvoorbeeld:

Wist u dat speciale aanbiedingen soms kunnen veranderen afhankelijk van de stad waarin de winkel zich bevindt? In België zijn de meest populaire steden de volgende Maaseik, Bergen, Maasmechelen, Borgerhout en Borgloon. Bekijk folders {here}, of selecteer uw stad in de rechterbovenhoek van de pagina. Op deze manier ziet u de aanbiedingen die specifiek voor uw regio gelden.

Als u geen speciale aanbiedingen van uw favoriete keten wilt missen, kunt u zich ook abonneren op de nieuwsbrief of de app Kimbino downloaden, waardoor het bladeren door de folder nog sneller gaat. Doe mee en laten we samen afscheid nemen van papieren folders! Met Kimbino heeft u altijd en overal de aanbiedingen van uw favoriete winkels in de categorie Drogisterij & Parfumerie bij de hand, waar u ook bent, 24 uur per dag. Plan uw aankopen en bespaar vandaag nog geld!

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE