Logo Wibra
3/5

Wibra Courtrai folder 24/10 - 24/12 - promo

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Wibra Courtrai folder volgende week

3/5
Actual brochure

Wie kent er Wibra niet! Dankzij het kwalitatieve gamma van producten en interessante aanbod nam het één van de top posities op de Belgische markt! Dankzij het brede aanbod van Wibra en de scherpe prijzen kan u er bijna alles vinden. Wibra brengt regelmatig nieuwe scherpe promoties uit. Welk aanbod is er op dit moment, i.e. vanaf 24/10/2022? U vindt het hier.

Wilt u gaan winkelen in Wibra, dan kan u de winkels vinden in de volgende steden: Bruxelles, Gent, Seraing, Anvers, Charleroi. Was u naar iets specifieks op zoek dat u niet vond op de website? Probeer dan eens op de officiële website van de winkel wibra.eu.

Gaat u winkelen? Dan hoeft u zeker geen grote folder mee te nemen! De online versie van de meest recente aanbiedingen van Wibra is meer praktisch. De bescherming van het milieu is onze prioriteit. Daarom doet het ons plezier om te zien dat u de folders van Wibra in de digitale versie verkiest.

Nu is het makkelijk om geld te besparen met het winkelen.

Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief of u download onze applicatie Kimbino mist u geen enkele aanbieding van Wibra omdat u altijd de eerste bent bij nieuwe aanbiedingen van Wibra.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Wibra winkellocaties in de stad Courtrai

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Andere

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo Wibra
Logo Wibra