KimbinoKimbino
Kimbino
Huidig aanbod in Kies stad

Pasen folder - Belgie 2023

Er zijn momenteel geen folders beschikbaar.

Het Paasfeest is weer in aantocht

Eindelijk is het zover, het voorjaar komt eraan en dan kan Pasen weer gevierd worden. Van de eerste zonnige dagen van het jaar wilt u natuurlijk gebruik maken en wat is mooier dan een prachtige Paasversiering voor in de tuin? Wij van Kimbino zijn hier op voorbereid met de beste Paasaanbiedingen van diverse Belgische winkels tegen de laagste tarieven. Bent u op zoek naar Paasmandjes, Paaseieren, tafeldecoraties of versieringen?

Dan hoeft u niet verder te zoeken, alles op onze site is voor uw gemoedsrust overzichtelijk weergegeven zodat u alles gemakkelijk kunt vinden. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste flyers voor een geslaagd Pasen. Het is ook mogelijk om te besparen op uw feestmaaltijd indien u flink wilt uitpakken tijdens Pasen, neem gerust een kijkje op Kimbino voor alle deelnemende supermarkten. Bij voorbaat een vrolijk Pasen toegewenst van Kimbino.

Meer folders

Kimbino-white
tree
Bekijk de folders ONLINE!
Hier registreren

Paasattracties van over de hele wereld

 • Paasattracties van over de hele wereld
  Tijdens pasen geven de mensen in het Verenigd Koninkrijk 10% uit van wat zijn het gehele jaar aan chocoladeproducten spenderen. Hier worden elk jaar het meeste snoepgoed verkocht.
 • Paasattracties van over de hele wereld
  Amerikanen versturen ongeveer 43 miljoen paasgroeten per jaar naar hun familie en vrienden - hetzij gekocht of handgemaakt.
 • Paasattracties van over de hele wereld
  Inwoners van Bermuda vliegeren elk jaar op Goede Vrijdag met handgemaakte vliegers.
 • Paasattracties van over de hele wereld
  In Finland, verkleden kinderen zichzelf als heks en lopen door de straten vragend naar eieren aan voorbijgangers.
 • Paasattracties van over de hele wereld
  In Israël, marcheren de mensen over hetzelfde pad dat Jezus aflegde op de dag van de kruisiging, waar Jezus naar verluidt gekruisigd zou zijn.
Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier

Meld aan en profiteer van de voordelen.