Logo JBC
3/5

JBC folder Bruges - promo van de week

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

JBC Bruges folder volgende week

3/5
Actual brochure

Bijna iedereen herkent JBC. De winkel is één van de bekendste op de Belgische markt JBC biedt alles wat u maar kan wensen. En belangrijk: aan mooie prijzen! Klanten zijn het gewoon om regelmatig nieuwe aanbiedingen te ontvangen van JBC. Daarom kijken ze regelmatig hier om te kijken welk aanbod er vandaag is van datum 24/10/2022.

Weet u niet welke JBC winkel het dichtstbij is, probeer dan deze Bruxelles, Charleroi, Liège, Alost, Anvers. Slaagde u er niet in te vinden waar u naar op zoek was? Bezoek dan de officiële website van de winkel www.jbc.be, en bekijk het volledige gamma.

Vergeet gedrukte folders en een volle brievenbus. Gebruik online folders waar de meest recente aanbiedingen van JBC altijd beschikbaar zijn waar u ook bent. De bescherming van het milieu is vandaag de dag belangrijk. Daarom zijn we verheugd te zien dat u de recente aanbiedingen van JBC online bekijkt en niet via de geprinte folder. Vele bomen worden zo gespaard. En dat is lang niet alles!

Wilt u geld besparen? Probeer dan producten te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs, op lange termijn loont het heel erg.

Nooit was het makkelijker om de meest recente aanbiedingen van JBC te volgen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is zich inschrijven op de nieuwsbrief of onze app Kimbino te downloaden. Hiermee mist u nooit meer een aanbieding van JBC.

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

JBC winkellocaties in de stad Bruges

Meer folders uit de categorie

ADVERTENTIE

Meer winkels in de categorie Kleding, Schoenen & Sport

Volgen

Naar de winkel

Winkels

Delen

Kimbino
melk
boter
yoghurt
eieren
brood
koffie
chocola
bier
Kimbino
Logo JBC
Logo JBC